Szabó Dávid búcsúzott az X-Faktortól
2012. december 10. 16:26
|
|
cukimogyi01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 58 Csatolások: 5 Azonosító: 181219 offline
|
Az az én véleményem, hogy Timi elképesztő, Gergő csodálatos, Adél nyafogi. Timinek kell megnyerni és punk tum. Ő a legjobb!
2012. december 10. 16:34
|
|
Blanche25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 142457 offline
|
Nekem innen már ldesmindegy, hogy ki nyeri meg az X-faktort, mivel én mindhárom énekest igen kedvelem, és, szerintem, mindhárom megérdemelné a győzelmet, mert mindegyik színpadra termett!
2012. december 10. 16:45
Olyan kiszámítható ez a műsor, de méginkább ledöbbentem azon, amit a barátnőm mesélt. Szombaton elment megnézni élőben a műsort és elmondta, hogy az egész megvan rendezve. A közös produkciót is előre felvették, amíg az nekünk a tv-ben ment, addig állítólag Ördög Nóra a színpadon mozgást gyakorolta.. A témához visszatérve én szeretem mind a hármukat, innen nekem már mindegy, ki nyeri meg.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. december 10. 16:55
sajnálom, hogy nem csobot adél esett ki. bár tök mindegy, mert jövő héten úgyis ő megy.
2012. december 10. 16:55
|
|
cukimogyi01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 58 Csatolások: 5 Azonosító: 181219 offline
|
Úgy sajnálom Dávidot. Olyan kár hogy kiesett
Annak viszont örülök, hogy Timi bentmaradt!!!
Azon viszont teljesen ledöbbentem, hogy nem az Adél esett ki
Egyszerűen megdöbbentő.
2012. december 10. 17:09
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Gertie @ 2012.12.10. 16:45)
Olyan kiszámítható ez a műsor, de méginkább ledöbbentem azon, amit a barátnőm mesélt. Szombaton elment megnézni élőben a műsort és elmondta, hogy az egész megvan rendezve. A közös produkciót is előre felvették, amíg az nekünk a tv-ben ment, addig állítólag Ördög Nóra a színpadon mozgást gyakorolta.. A témához visszatérve én szeretem mind a hármukat, innen nekem már mindegy, ki nyeri meg.
Hát persze,hogy megvan rendezve.De ezt eddig is sejteni lehetett.Egyáltalán nem a nézői szavazatok döntenek,de mégcsak nem is a zsűri.Az RTL dönti el,hogy ki essen ki.A mentoroknak meg megmondják,hogy kit kell kiejteniük (Feró most el is szólta magát).Nekem van egy ismerősöm,aki a médiában dolgozik,és vannak kapcsolatai ilyen területeken.Megerősítette mindazt,amit írtam,és amit te isírtál: hogy megrendezett az egész.De nemcsak az X-faktor,hanem összes ilyen műsor.
2012. december 10. 18:00
Nem kedveltem Dávidot...de sajnálom h ki esett..mivel most Adél a párbajon nem a legjobb volt...de Dávid még el is ment...szóval..örülök h ki esett...de nem neki kellett volna most...EZT utálom a legjobban...mikor az utálatos (csak szerintem) jó a párbajon és akkor esik ki!...Nem vagyok oda érte...de van tehetsége...és ajánlom neki h fojtassa..
2012. december 10. 18:21
|
|
ladylucy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 180844 offline
|
Most h Dávid kiesett nrmis fogom nézni az X faktort! :CCC sajnálom h kiesett:cc nekiszurkoltam<33333
2012. december 10. 18:50
|
|
Popcorn007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 191189 offline
|
kár, hogy nem esett ki egyszerre mindkettő... XD
2012. december 10. 19:26
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
sajnáltam mert neki és Gergőnek drukkoltam szerintem ők jók hát ez van
2012. december 10. 20:03
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
uhh, volt ma a Mammutba valami cucc, és egy telefonboltban a Király L. Norbi kérdezgette a Szabó Dávidot, meg ilyenek.. nekem nem volt túl szimpi, mármint olyan furi az egész pasi
2012. december 10. 20:13
|
|
DjDangerJoeJonasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 146303 offline
|
Dáviid:'(((( legjobb volt nem tudom elhinni, hogy kiesett ráadásul el sem búcsúztatták őt mint a többieket mert már a top3-ra koncentráltak-.- rem Gergö nyeri és a duoját dáviddal és vagy zolival éneklii:)))
2012. december 10. 20:57
|
|
aníítaaa► в α я ¢ α g ι я ℓ◄ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 1237 Csatolások: 230 Azonosító: 172581 offline
|
Nagyon sajnálom Dávidot,sztem nem neki kellett volna kiesni!!én neki szurkoltam,és sztem ő volt a legjobb és a kedvencem is,és ott lett volna a helye a top3-ban!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.