Starity

Szabó Dávid búcsúzott az X-Faktortól

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 09. 19:55 #141
- törölt felhasználó -    
Sajnálom,hogy kiesett sad.gif Nekem Adél a kedvencem, de szerintem Dáviddal szemben hátrébb van.Szerintem Dávidnak kellet volna megnyernie.Ő merérdemlemlte volna smileeee.gif
2012. december 09. 20:14 #142
- törölt felhasználó -    
...és ezért nem nézem jövőhéten.
2012. december 09. 20:18 #143
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
mikor lesz már végeeeeeeeeeeeeeeeeee
2012. december 09. 20:28 #144
- törölt felhasználó -    
Fanicsa olvasd el mit írtam az előtte lévő hozzászólásomba vagy kívánod hogy bemásoljam neked?
Amúgy már kezdem unni, hogy a hozzászólók 90%-a 2-3 szavas tőmondatokban fogalmaz, olyan szegényesen hogy az már nekem fáj. Mi lenne ha megpróbálnátok kifejtenni a véleményeteket és ha a másikéval nem egyezik akkor is megpróbálnátok azt tiszteletben tartani? Miért olyan nehéz a jóízlés határán belül maradni? Vagy ekkora nagy divat manapság a barmozás, f*szopózás? blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. december 09. 22:50 #145
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Ez az egész úgy ahogy van megvan rendezve.Feró tegnap el is szólta magát:gyakorlatilag kimondta,hogy Dávidot tartja jobbnak,de Adélt KELL továbbjuttatnia.Úgyhogy nem a mentorok döntenek,hanem az RTL.Mondjuk ezt már az előző két szériában is sejteni lehetett.Normális esetben Adél már a táborban kiesett volna,de nem ejthették ki,mivel meghívott versenyző.

Véleményem a tegnap esti produkciókról:

-Csobot Adél: Az első dala egész jó volt.A második már nem tetszett.

-Oláh Gergő: Most fantasztikus volt.Helyrehozta a múltkori hibáját smileeee.gif

-Szabó Dávid: Az első dala tetszett.A második szerintem nem volt annyira jó,de az előadása nem volt rossz.

-Antal Tímea: Hát Wolf Kati dalával nem volt az igazi.De a második produkciója nagyon jó volt.

A két kedvencem (Timi és Gergő) bejutottak a döntőbe.Ennek nagyon örülök.Szerintem szombaton kiesik Adél és a vasárnapi végső döntőbe Timi és Gergő kerülnek be,és Gergő fog nyerni.

Azért az elég érdekes,hogy Malekot b*gatják,hogy túlságosan elfogult Adéllal szemben (mondjuk tényleg van benne elfogultság),most nem azért,de Geszti is túlértékelte Szabó Dávidot.
2012. december 10. 07:15 #146
- törölt felhasználó -    
Na ez egy nagy igazságtalanság! Haragszok Feróra azért mert nem mondta ki azt a nevet hogy Csobot Adél! Adélnak kellett volna kiesni e és nem Dávidnak! Gergőnek szurkolok a leginkább de Dávid is a nagy kedvencem volt! És ezért nagyon berágtam! :@ :@
2012. december 10. 08:54 #147
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én csak kilencig néztem a műsort, aztán kikapcsoltam. Másnap megnéztem a teletexten az eredményt és azt hittem, hogy dobok egy hátast: Dávid kiesik, Adél pedig döntőben van?!?!?! 110.gif Szánalmas... Pláne úgy, hogy a mentorok átpasszolták a döntést a nézőknek. Kérem szépen, mi volt ebben annyira megosztó? Dávid fényévekkel jobb énekes Adélnál, és attól, hogy utóbbi most kivételesen egész jól teljesített, nem kellene elfelejteni a korábbi rengeteg sikertelen fellépést sem. Máskor tudtak úgy dönteni, hogy az egész műsort nézték és nem csak az adott adást, most miért nem lehetett így..? mellow.gif (oké, tudom, miért nem, csak mérges vagyok smileeee.gif )
2012. december 10. 09:51 #148
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.12.10. 08:54)
Én csak kilencig néztem a műsort, aztán kikapcsoltam. Másnap megnéztem a teletexten az eredményt és azt hittem, hogy dobok egy hátast: Dávid kiesik, Adél pedig döntőben van?!?!?! 110.gif Szánalmas... Pláne úgy, hogy a mentorok átpasszolták a döntést a nézőknek. Kérem szépen, mi volt ebben annyira megosztó? Dávid fényévekkel jobb énekes Adélnál, és attól, hogy utóbbi most kivételesen egész jól teljesített, nem kellene elfelejteni a korábbi rengeteg sikertelen fellépést sem. Máskor tudtak úgy dönteni, hogy az egész műsort nézték és nem csak az adott adást, most miért nem lehetett így..? mellow.gif (oké, tudom, miért nem, csak mérges vagyok smileeee.gif )

Annyira ígéretesen indult ez a széria aztán a mentorházban szépen kontraszelektálódott a mezőny. Maleknek Danics Dórát és Jáger Kingát kellett volna az élő showba vinnie Adél és a legelején kiesett lány helyett. Szabó Dávidot én már az elején leírtam, nem értem mi pluszt látott Geszti benne amikor olyanoktól vonta meg a lehetőséget mint Meggyes Csaba, a félvér srác ill. a 3. mentorházból kieső akinek nem jut eszembe a neve. Keresztes Ildikó pedig 1 az 1-ben azt a 3 személyt vitte tovább akiktől el kellett volna búcsúznia.
2012. december 10. 10:10 #149
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (OceanSoul @ 2012.12.10. 09:51)
Annyira ígéretesen indult ez a széria aztán a mentorházban szépen kontraszelektálódott a mezőny. Maleknek Danics Dórát és Jáger Kingát kellett volna az élő showba vinnie Adél és a legelején kiesett lány helyett. Szabó Dávidot én már az elején leírtam, nem értem mi pluszt látott Geszti benne amikor olyanoktól vonta meg a lehetőséget mint Meggyes Csaba, a félvér srác ill. a 3. mentorházból kieső akinek nem jut eszembe a neve. Keresztes Ildikó pedig 1 az 1-ben azt a 3 személyt vitte tovább akiktől el kellett volna búcsúznia.

Én is teljesen így gondolom.
Egyébként Csaba és Kinga haknizgatnak, mindenfelé hívják őket fellépni. Már sztárvendégek is voltak a helyi bevásárlóközpontban... rolleyes.gif Szerintem a következő műsorba mindketten bekerülnek, vagy ha nem pont ebbe, akkor egy másikba...
2012. december 10. 10:30 #150
- törölt felhasználó -    
Totál igazságtalan ez a műsor! Ha nem Gergő nyeri meg én többet nem nézem! Gergőnek van a legjobb hangja!!
2012. december 10. 11:53 #151
Csucsu
Csucsu

StátuszOlvasom kedvenc oldalam, a Starity-t :)
Hozzászólás: 795
Csatolások: 0
Azonosító: 185134
Dávidnak már réges rég ki kellett volna esnie...nincs semmi hangja! Adélka meg nem tudom, hogy mért egy "Istennő" -.- Mindenki áradozik róla...de miért...na m1...és Timit sem szeretem :S Gergőnek szurkolok, tuti, hogy ő fogja megnyerni az X-faktort!! wink.gif
2012. december 10. 13:12 #152
mamoka2
mamoka2
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 161718
En orulok, hogy kiesett!!! smileeee.gif
2012. december 10. 13:54 #153
sofie_par_amore
sofie_par_amore
visszatérő vendég

Státusztöröm a fejem és linkin parkot hallgatok
Hozzászólás: 278
Azonosító: 128961
Borzasztóan kedvelem Dávidot, ő volt a kedvencem, de sajnos lehetett tudni, hogy nem ő fog nyerni. Én reméltem, hogy a top 3-ban azért benne lesz. Sokkal jobban énekel az Adélnál, és ezért igazságtalannak tartom a döntést. Ha van igazság a földön, akkor Gergő vagy Timi nyer, ha nincs, akkor Csobot kisasszony. Minden esetre nagyon sajnálom, hogy Dávidnak a döntő kapujában kellett kiesnie, szerintem ott lett volna a helye.
2012. december 10. 15:17 #154
- törölt felhasználó -    
én szeretem a kedvencem nem volt gondoltam , hogy ő esik ki . aztán Adél . és a fináléba marad Antal Tímea és Oláh Gergő remélem Gergő nyeri meg laugh.gif laugh.gif laugh.gif hajrá wub.gif good.gif hullam.gif pompom.gif cool.gif
2012. december 10. 15:25 #155
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Nah végre már,hogy kiesett!!!!
2012. december 10. 15:31 #156
- törölt felhasználó -    
Nem szakadt meg érte a szívem..
2012. december 10. 15:42 #157
- törölt felhasználó -    
azt lehetett tudni hogy kii fog esni Dávid .................................................sajnos:( sad.gif
2012. december 10. 15:55 #158
belieber
belieber
Tumblr girl*

Státuszmy tumblr: http://semmisembiztoscsakavaltozas.tumblr.com/
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 18
Azonosító: 175940
Most szombaton meg Adélnak kell kiesni és Gergőnek kell megnyernie az idei x-faktort...Hajráááá gergőőőő heart.gif
2012. december 10. 15:58 #159
- törölt felhasználó -    
Szerintem Adélnak kellet volna kiesnie.
2012. december 10. 16:22 #160
aranysas
aranysas
visszatérő vendég

Státusz"Képzeld el erre a dalra a világot"
Hozzászólás: 110
Azonosító: 176656