Szabó Dávid búcsúzott az X-Faktortól
2012. december 09. 15:13
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Végül is,ezt én sejtettem,és még egy párezer ember is így volt vele.Hát gondoljunk már bele emberek!;csaknem eshet ki egy MEGHÍVOTT versenyző.De biztosra veszem,hogy nem adélka fogja megnyerni a versenyt.Gergő fogja! Hajrá Gergő!!!
2012. december 09. 15:22
Szerintem Timi egyáltalán nem érdemelte meg a párbaj nélküli tovább jutást. Őt megnéztem volna párbajozóként és akkor számomra is betudta volna bizonyítani, hogy van helye itt. Ehelyett Dávidnak kellet mennie, amit nagyon sajnálok. Viszont, abban biztos vagyok, hogy hallani fogunk még róla.
2012. december 09. 15:24
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
sajnálom Dávidot,mert szimpatikus srác volt,de tény, hogy igazságtalan lett volna a másik 3 versenyzővel szemben, ha továbbjut.
HAJRÁ ADÉL!!!
HAJRÁ ADÉL!!!
2012. december 09. 15:25
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Az a baj, hogy hiába jelenség Adélka, és alapból nincs is semmi baj Vigyorival, de ha egyszer Dávid tapasztaltabb, szerintem neki kellett volna tovább mennie. Valóban vannak még itt-ott bizonytalanságok, de Dávid az, aki szerintem jobban meg tudna maradni ezen a pályán, jó kiállású, szép srác, bársonyos hanggal. Adél pedig még fiatal, éretlen, lökött kislány. Mert a versenyben még aláteszik a széket, de utána mi lesz vele? (:
Szép volt, Dávid! ♥
Szép volt, Dávid! ♥
2012. december 09. 15:26
én örülök, hogy ő esett ki.de Adélnak sem szabadott volna a döntőbe kerülnie..
2012. december 09. 15:28
Idézet (PinkBarbie @ 2012.12.09. 13:51)
OceanSoul te akkora baromságokat írsz, hogyha egy kutya megenné, megveszne. -.-
Kiscsillag, Te csak személyeskedsz, érdemben nem tudsz hozzászólni, mások véleményét nem tartod tiszteletben ergó nem is tudom miért koptatod a billentyűzetet. Be kéne vezetni az oldalon hogy 100 karakternél rövidebb hozzászólást ne lehessen elküldeni.
További szépet!
2012. december 09. 15:41
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Leszögezném, hogy semmi bajom Adéllal. Szerintem én vagyok azon kevesek egyike akit teljesen hidegen hagy! DE! Jövőhéten neki kell kiesnie, mert Timi is és Gergő is fantasztikusak. Számomra teljesen mindegy ki nyeri meg kettejük közül. Két hihetetlen hang, Adélnak azért van még mit tanulnia, hogy elérje ezt a szintet.
Szabó Dávidot meg szerintem nem kell félteni. Nem hinném, hogy ilyen tehetséggel el fog tünni.
Szabó Dávidot meg szerintem nem kell félteni. Nem hinném, hogy ilyen tehetséggel el fog tünni.
2012. december 09. 16:17
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Gondoltam hogy ő fog kiesni azután a múltkori produkciója után xDD Hajrá Timi!!!! *---*
2012. december 09. 16:20
|
|
maite1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 148 Csatolások: 1 Azonosító: 144059 offline
|
Szerintem jól énekelt Dávid, és már réges régen észre kellene venni, hogy az egész egy nagy BUNDA! Feró gyáva volt választani, ezért adták a közönségi szavazatok kezébe a döntést! De a borítékot senki nem látta, hogy tényleg Dávid neve szerepelt -e rajta! Ha a népnek a gyávogás és az idétlen viselkedés kell, akkor hajrá Adél, de az egész X-faktor egy katasztrófa! Az egyetlen normális benne Ördögh Nóri!
2012. december 09. 16:21
Hát igen ennek így kellett lennie! Szentem következőleg majd Adélnak kel kiesnie mert azé ő is jó de nem annyira mint a többiek.És aztán már tökmindegy h ki nyer mert timi is és Gergő is megérdemli hogy nyerjen.(bár én Gergőnek szurkolok
HAJRÁ!!!! )
2012. december 09. 16:26
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Tegnap mikor nézzük, mondom a tesómnak, hogy:
Figyeld meg, hogy Timi és Gergő fognak tovább jutni, így Adél és Dávid párbajoznak, Péter és Ildi Adélt fogják hazaküldeni, míg Miki és Feró Dávidot, így a boríték fog dönteni és Adél jut tovább.
És így is lett
D Egy jós vagyok!
Na jó, mondjuk ezt ki lehetett következtetni
Remélem, hogy majd a végén Timi fogja megnyerni
)
Figyeld meg, hogy Timi és Gergő fognak tovább jutni, így Adél és Dávid párbajoznak, Péter és Ildi Adélt fogják hazaküldeni, míg Miki és Feró Dávidot, így a boríték fog dönteni és Adél jut tovább.
És így is lett
Remélem, hogy majd a végén Timi fogja megnyerni
2012. december 09. 16:27
Engem csak az érdekel, hogy Timi nyerje meg, a többi nem foglalkoztat.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: