Starity

Szabó Dávid búcsúzott az X-Faktortól

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 09. 13:23 #41
- törölt felhasználó -    
Ideje volt már, hogy távozzon. Bár szerintem előbb is elküldhették volna, mivel semmi hangja. Még a kocsmában is jobban énekelnek mint ő. blink.gif
2012. december 09. 13:24 #42
- törölt felhasználó -    
Az összes eddigi párbajgyőztes reakciója közül nekem Adélé volt a legemberibb, legszimpatikusabb annak ellenére hogy nem csipázom a kis csajt. Elhamarkodottság azt kijelenteni hogy Dávid szakmailag fejlettebb, ez egy hatalmas nagy non-szensz. Persze neki ott van a több éves szakmai tapasztalata és való igaz nála kevesebb volt a hamis hang mint a 2 leányzónál csakhogy az ő számaiban nem is kellett nagy ívet énekelni. Akik a kezdetektől nézik a műsort azok tudják hogy Dávidnak nincs igazán alsó- felső hangterjedelme olyan mintha végig egy szinben énekelne ami az ő esetében különösen nem szerencsés mivel kappan hangja van. Antal Timi nagyon nehéz dalokat kapott, mind a kettőbe bele is bukott, több volt a hamis mint a tiszta hang. Oláh Gergő gyönyörűen adta elő a zongorával kísért Dés számot, de a második produkciója annyira rosszul indult hogy már sehogy sem tudott jól kijönni belőle. Feró, Malek és Keresztes (nem minthogyha ők jobban értenének hozzá) meg is jegyezték Gesztinek hogy nem értik mi célból választott egy ilyen dalt Gergőnek, ami abszolute nem áll jól neki és érezhetően feszeng benne. Adél az első számot tökéletesen adta elő, a műfaj egyértelműen a vérében van, a 2. és a párbaj dala viszont kritikán aluli volt. Ennyi hamis hanggal bekerülni a top3-ba nem semmi, és akkor ott van még Antal Timi akire szintén ugyanez igaz bár ő a verseny folyamán végig egyenletesen jól teljesített de ezek a dalok már az ő tudását is jócskán meghaladták, Oláh Gergő pedig a november elei adás óta mélyrepülésbe van - köszönhetően Geszti dalválasztásainak, de ebben a mezőnyben nagyon úgy néz ki ő lesz a végső befutó hacsak Antal Timivel nem kezdenek el komolyabban foglalkozni az énektanárok ill. Malek végre betalál a dalválasztással, ami egyébként Gesztire is ugyanígy igaz. Hirtelenjébe Radics Gigi ugrott be aki minden műfajban alulteljesített, a Tóth Gabis rock számban, Kovács Kati örökzöldjében, Celine Dion My Heart Will go on-jában, viszont a saját maga műfajában 110%-ot nyújtott. Gergőnek és Adélnak már megvan a saját kis világuk amelyben jól érzik magukat nem nagyon kéne ezektől távolálló műfajt rájuk erőltetni mert csak bukta lesz újfent belőle.
2012. december 09. 13:25 #43
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Szerintem egyértelműen Adélkának kell volna kiesnie, mert már eleve rettenetesen idegesítő és még a szomszéd macskának is jobb hangja van mint neki, de hogy még minden idők legjobb számát meggyalázza és pont John Lennon halálának évfordulóján dry.gif
2012. december 09. 13:25 #44
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Csatolások: 0
Azonosító: 169074
áhh ez átlátszó. Gergő megnyeri,Timi lesz a 2. Adél meg a köviben kiesik smileeee.gif
2012. december 09. 13:28 #45
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Hála istennek, hogy kiesett, most már Adél is kieshetne. wink.gif
2012. december 09. 13:30 #46
- törölt felhasználó -    
Szégyen hogy adélkát juttatták tovább,Dávid százmilliószor jobb volt mint az adélka!mindig a legtehetségesebb versenyzőket szórják ki:( nincs igazság!sose bocsátom meg ferónak hogy így döntött!Dávid már nem nyerheti meg a műsort, ha van valamennyi igazság akkor OLÁH GERGŐ FOGJA MEGNYERNI AZ X-FAKTORT!!!!!!!!!!!
2012. december 09. 13:32 #47
Melinda0610
Melinda0610
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 168487
Sajnálom hogy Dávid kiesett:),Adélnek keltt volna.
2012. december 09. 13:33 #48
- törölt felhasználó -    
Szandy és a többiek. Dávid már X adás óta alibi számokat énekelt, nem igen volt lehetősége hogy hibázzon, viszont kérlek emlékezz/emlékezzetek visza hogy meggyilkolta Robbie Williams számait! Én helyből kiszórtam volna Zámbó Krisztiánnal együtt. Érdekes hogy Dávid kiesése ilyen sokakat felbosszantott, bezzeg a nála hangban milliószor jobb, viszont testi adotságait tekintve hátrányban lévő Fehér Zoltán kiesése nem igen rázott meg benneteket. Nálam a mélypont akkor volt amikor Fehér Zoli és a Like egymás után estek ki és Zámbó, Szabó Dávid meg Stone újabb és újabb esélyt kaptak. 110.gif
2012. december 09. 13:34 #49
kiscsillag00
kiscsillag00
új tag

StátuszA remény hal meg utoljára! :)
Hozzászólás: 88
Azonosító: 184781
ez nem igaz hogy azt a kis kényes ribanc adélkát ennyire szeretik a nézők. -.-'
2012. december 09. 13:42 #50
Jónás Csilla
Jónás Csilla
visszatérő vendég
Hozzászólás: 375
Azonosító: 159648
végree kiesett:DD most adél essen ki:D
2012. december 09. 13:42 #51
- törölt felhasználó -    
Pedig a Csorbaorr sokkal rosszabb...-.-"
2012. december 09. 13:42 #52
Hushpush
Hushpush
visszatérő vendég

StátuszÉéééééééééééés! Nem.....
Hozzászólás: 295
Azonosító: 853
Végre kiesett én nagyon nem szerettem a hangját. Valahogy így képzeltem el a 3 döntőst. Mondjuk szerintem nem egyértelmű, hogy Gergő nyeri meg, Timi is ugyanakkora rajongótáborral rendelkezik ( szerintem ). Elég kiélezett lesz a döntő úgy érzem. Innentől nagyon izgalmas lesz a műsor. smileeee.gif
2012. december 09. 13:43 #53
Vyca20
Vyca20
visszatérő vendég

StátuszIf God is for us, who can be against us?
Hozzászólás: 433
Azonosító: 130981
adélkának kellett volna kiesnie...-.-
2012. december 09. 13:47 #54
zsurika9899
zsurika9899

StátuszKöszönöm..a képet krechlpanna2000-től Imádom..ŁŁŁ
Hozzászólás: 1066
Azonosító: 149985
yourshawty teljesen egyetértek! bár én nem utáltam Adélt,de abban biztos vagyok hogy Dávidnak,100x jobb a hangja és tapasztaltabb is mindenbe,Adélnak meg hamis a hangja és még nagyon fiatal és tapasztalatlan. És akkor mondja Feró hogy tudja hogy ze a rossz döntés,de akkor istenem mért Dávidot mondta?!!!!! /bocs a rajongóknak/
de úgygondolom ez azért elég szánalmas!
Tudom,hogy Dávidnak nagyon nagy sikere lesz,már így is a színészettel sok ember megszerette,és megérdemelte volna hogy benne legye na legjobb 3ba!
Számomra ő a győztes! DÁVID heart.gif
1 felhasználónak tetszik: dora94
2012. december 09. 13:48 #55
- törölt felhasználó -    
Tudtam,hogy Dávid fog kiesni mivel Adélt állítólag meghívták a musorba nem hinném,hogy a dobogótól megfosztanák biggrin.gif Nyilvánvaló,hogy Dávid tehetségesebb,de Adél viszont eladhatóbb figura.
2012. december 09. 13:51 #56
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
OceanSoul te akkora baromságokat írsz, hogyha egy kutya megenné, megveszne. -.-
2012. december 09. 13:51 #57
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
Most őszintén, Gergő mit keres még mindig ott? Dávid sokkal jobb volt nála, kettejüknek kellett volna párbajozni, és Gergőnek hazamenni! Semmi keresnivalója a versenyben! Adél és Timi a legjobbak, de ha választanom kell, akkor csakis Adél nyerje meg! Hajrá, Adél!
2012. december 09. 13:58 #58
- törölt felhasználó -    
nemár ő volt a kedvencem:(( hülyecsobot-.-:@ idegesítő majmot kell nézni..
2012. december 09. 14:03 #59
- törölt felhasználó -    
OcenSoul:adom,az emberek úgyis csak a kulsot nézik.
2012. december 09. 14:09 #60
Vattacukor16
Vattacukor16
új tag

Státusz<3
Hozzászólás: 64
Azonosító: 175804
Dávidnak volt az egyik legjobb hangja, de helyette ezt a kis hülye csajszit engedték tovább? nincs is hangja csak azért van a három legjobb közt, mert meghívták a műsorba..ohmy.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok