Hajrá Gergő.Te legalább tudsz énekelni
Szabó Dávid búcsúzott az X-Faktortól
2012. december 09. 12:57
|
|
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline
|
Már épp ideje volt.Esküszöm nem értem azokat,akik szerint Dávidnak jó hangja van.Rettenetes a srác.Elton John - Circle Of Life számát keményen 1 perc után ismertem fel olyan hamisan és borzasztóan énekelte a srác.Nem tudom hogy jutott el egyáltalán idáig.Katasztrófa.Mondjuk az egész műsor az.
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Tiszta átverés volt az egész,fél Magyarország azt hitte,hogy Dávid bent lesz a legjobb 3-ban.Mindenki nagyot koppat tegnap,de én akkor a legnagyobbat amikor Adél elénekelte az Imagine-t,szerintem jó volt.Timivel és Gergővel egyetértek,mert ők nagyon jók,de igazából harmadiknak se Dávidot,se Adélt nem jutattam volna be.És egyébként tuti Gergő nyer,mert ezt a műsort még nem nyerte lány,sajnos:)
|
|
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline
|
Én nagyon utáltam Dávidot.. És nagyon örültem hogy kiesett. Mindenki mondja hogy szakmailag előrébb van, hát persze mivel eddig színházba énekelt-.-" Remélem Gergő vagy Timi nyer;)
2012. december 09. 12:58
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Nagyon sajnálom. Adélnak kellett volna kiesnie.
2012. december 09. 13:03
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Hát,nem akartam,hogy a Dávid kiessen,de így tuti,hogy vagy a Gergő vagy a Timi fogja megnyerni.
2012. december 09. 13:04
Idézet (ciel @ 2012.12.09. 12:34)
Pedig annyira beleéltem magam, hogy Adél megy haza, hogy nagyot koppantam tegnap este. Eléggé feldühített a lány az Imagine-nel. Én vagyok az egyetlen, aki ezt nem éneknek, hanem nyervogásnak hallotta?
Adélkánál a szomszédom macskája is muzikálisabban vinnyog. Amikor elkezdte az Imagine-t,azon gondolkodtam hogy kivágjam e a tv-t az ablakon,vagy ne...Szörnyű volt,sajnos sem a zsűrinek,sem az embereknek nincs füle.
2012. december 09. 13:07
|
|
Ancsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 593 Csatolások: 998 Azonosító: 135804 offline
|
Hát nem neki kellett volna kiesnie... Adélkának kellett volna mennie. Dávidnak sokkal sokkal jobb hangja van!!! Jó, Adélkát persze nyomja egész Erdély... de akkor is.!! Remélem szombaton ő esik ki!!!
2012. december 09. 13:08
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
H*lye b*rom Ferócska.. nem hiszem el, h nem tudta kimondani az a rohadt Adél nevet.. betegség mesterfogok -.-"
1 felhasználónak tetszik:
odus97
2012. december 09. 13:12
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
Most nem akarom megsérteni az Adél fanokat de elmondom az igazságot.Ugy van megirva az X faktor forgató könyve h mindig dobogós legyen erdélyi,mert hogy fel voltak háborodva az erdélyiek asszem 2010-ben h egyik tehetségkutatóba se araknak be erdélyieket ezért volt a tavaly a gergő a 3.,amugy az adél nem jutott volna be a házba se csak direkt kitalálták ezt a 7 lány megy a házba cuccot h erdélyi is legyen be meg igy jutott be az élő showba is.és ha az RTL nem találja ki h erdélyi legyen a dobogon akor az elsők közt esett volna ki.ezért mondta a feró h ő nem azt mondja amit gondol mert bemondták a fülébe h mit kell mondani..szóval ennyi az egész műsor egy kamu...-.-
2012. december 09. 13:16
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
amúgy úgy meg vagytok indulva hogy erdélyi meg csak azért van bent hogy ne legyen cirkusz de azért van tehetsége amúgy el árulom hogy Timi is erdélyi s az egész mezőnyben ő a legjobb
2012. december 09. 13:16
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
És ezt múltkor leecseteltem, hogy így lesz. Pedig Adélka húzhatna melegebb éghajlata, komolyan mondom mi ez? A bénákat tartsuk bent, a jókat dobjuk ki?
Én már előre tudtam ,hogy ez lesz, de legbelül reménykedtem, hogy nem papírforma szerint fog ez menni. Jövő héten Csobot Adél fog kiesni utána Antal Timi a 2. és Oláh Gergő megfogja nyerni. Nagyon átlátszó. Amúgy ma is csak Dávid produkciója tetszett, és Timinek is a 2.produkciója is szép volt, de egyértelmű, hogy a 3 döntős egyszer se mutatott számomra olyat amiért érdemes lenne nekik a dobogón állniuk.
-.-
Már tisztára szánalmasnak tartom ezt.
Én már előre tudtam ,hogy ez lesz, de legbelül reménykedtem, hogy nem papírforma szerint fog ez menni. Jövő héten Csobot Adél fog kiesni utána Antal Timi a 2. és Oláh Gergő megfogja nyerni. Nagyon átlátszó. Amúgy ma is csak Dávid produkciója tetszett, és Timinek is a 2.produkciója is szép volt, de egyértelmű, hogy a 3 döntős egyszer se mutatott számomra olyat amiért érdemes lenne nekik a dobogón állniuk.
-.-
Már tisztára szánalmasnak tartom ezt.
VampireBella
2012. december 09. 13:20
Vagy Gergő vagy Timi nyerjen.De az angol X-factor ennél ezerszer jobb.
2012. december 09. 13:23
Idézet (botond96 @ 2012.12.09. 13:16)
amúgy úgy meg vagytok indulva hogy erdélyi meg csak azért van bent hogy ne legyen cirkusz de azért van tehetsége amúgy el árulom hogy Timi is erdélyi s az egész mezőnyben ő a legjobb
Ennek semmi köze ahhoz,hogy honnan jön. Ha itt született volna,akkor is ilyen nagyképű lenne,akkor sem tudna rendesen énekelni,és akkor is ellenszenvet váltana ki az emberekből.
VampireBella
2012. december 09. 13:23
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Olyan szempontból jogosnak tartom, hogy Dávidnak már összejött az élet, és színészként sikeres, de viszont tehetség alapján mindenképpen neki kellett volna továbbmennie. Adélnak sincs rossz hangja, de ide már kevés.
Az meg, hogy a nagy tapasztalt Feró benyögte, hogy nem ért egyet a döntésével, szabályosan gusztustalan volt. Egyértelmű, hogy szimpátia szerint, vagy pedig az RTL akarata végett döntött úgy, ahogy.
Gergőnek vagy Timinek kell nyerni. Gergő közelebb áll a szívemhez, de Timi is megérdemelné.
Az meg, hogy a nagy tapasztalt Feró benyögte, hogy nem ért egyet a döntésével, szabályosan gusztustalan volt. Egyértelmű, hogy szimpátia szerint, vagy pedig az RTL akarata végett döntött úgy, ahogy.
Gergőnek vagy Timinek kell nyerni. Gergő közelebb áll a szívemhez, de Timi is megérdemelné.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.