Szabó Dávid búcsúzott az X-Faktortól
2012. december 11. 05:38
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
Nekem tök mindegy volt, hogy ki esik ki. Oláh Gergő fogja megnyerni szerintem.
2012. december 11. 13:21
|
|
cukimogyi01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 58 Csatolások: 5 Azonosító: 181219 offline
|
Nem a Dávidnak kellett volna ,,Búcsúzni az X-faktor-ból.
2012. december 11. 15:20
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Kár pedig én neki szurkoltam.
Szerintem az Adélnak kéne már végre kiesnie!
Az jó lenne!
Szerintem az Adélnak kéne már végre kiesnie!
Az jó lenne!
2012. december 11. 17:34
Eddig sem kedveltem Csobot Adélt, de most, hogy kiejtette a kedvencemet, még nagyobb ellenszenvet
érzek e nő iránt!
érzek e nő iránt!
2012. december 11. 18:39
|
cherlloyd19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 191366 offline
|
Nem akarom megbántani, de olyan erőtlen és béna hangja van, hogy csoda, hogy eddig eljutott.
2012. december 12. 12:08
|
|
Scar Tissue 908új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 143632 offline
|
Lehet ,h Adél nem érdemli meg azt , h itt legyen a legjobb 3-ban de Szabó Dávid meg azt nem érdemelte meg vagy ki ,h bejusson a 12 döntős közé az is biztos ilyen hanggal idáig eljutni atya úr isten az embereknek ennyire ne legyen hallása , de tudom itt már rég nem a hangon a van a hangsúly hanem a bevételen a sok tini szavazott csak a dávidkára , hogy milyen jól nézki jaj. Mert a hangja miatt sem lehet szeretni az TUTI . előre is bocs ha ezzel vkit megbántottam
2012. december 13. 16:41
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Én nem szeretem az X-faktort,mert nem lehet sorozatba gyártani a tehetségeket és szerintem a bent lévők között senki se tehetséges!!
2012. december 13. 20:03
Idézet (SsciorLuv @ 2012.12.09. 12:57)
Tiszta átverés volt az egész,fél Magyarország azt hitte,hogy Dávid bent lesz a legjobb 3-ban.Mindenki nagyot koppat tegnap,de én akkor a legnagyobbat amikor Adél elénekelte az Imagine-t,szerintem jó volt.Timivel és Gergővel egyetértek,mert ők nagyon jók,de igazából harmadiknak se Dávidot,se Adélt nem jutattam volna be.És egyébként tuti Gergő nyer,mert ezt a műsort még nem nyerte lány,sajnos:)
Pont.
De amúgy én nem arra számítottam,hogy most Dávid esik ki,hanem,hogy ideáig el sem ér...
Adélnak meg kib*szott jó hangja van,ahogyan csak Gergőnek.Timiről nem nyilatkozom.Vagyis nyilatkozom,mert szerintem jó énekes (lenne),de bevallom,hogy utálom Timit.Egy nagymenő,kis piócának tartom.Szerintem ennyi elég,pontot teszek a mondat végére és nem akarok leveleket kapni,mert nem fogok rájuk válaszolni...
2012. december 16. 10:50
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Örülök,hogy Csobot Adél bejutott a fináléba!!!
2012. december 30. 20:39
|
|
fanny999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165999 offline
|
Mindegyik mentor megmondtah szakmailaga Dávid jobb és ez nem is csoa a Dévid ellenesegnek is be kéne fogni és tiszteletben tartania amentorok véleményét emrt a 2 versenyző között 9 év vab. Adélra többen szavaztak ennyi nem pénzen múlt semmi,az meg hogy hogyan indul ela karrierjüka z ő gondju, de mindeketten tudnak énekelni fogjátok már fel...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: