Csobot Adél karrierje nincs biztonságban?
2012. december 09. 16:07
Karrier?! Nyert mittomén' mennyi szépségversenyt meg indult az X-Faktorban, és ettől hatalmas karrier és tapasztalat állna a háta mögött? Ez elég vicces...
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. december 09. 17:36
....elpártolnak tőle rajongói.-rajongók?? milyen rajongók?
nem tom milyen karrierről beszél, lehet most nagyszám, de pár év múlva sehol sem lesz.
nem tom milyen karrierről beszél, lehet most nagyszám, de pár év múlva sehol sem lesz.
2012. december 09. 18:41
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Milyen karrier?
2012. december 09. 19:48
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Én már sokszor szavasztam Adálra minden élő műsőrban tegnap is de akkor is tudtam hogy Istenes Bencével jár.Amúgy még nincs karierje majd lesz.
Vagy énekesnő lesz vagy nem!Wiky96 én rajongó vagyok szóval vannak rajóngok!
Vagy énekesnő lesz vagy nem!Wiky96 én rajongó vagyok szóval vannak rajóngok!
2012. december 09. 20:05
Szerintem kamu a cikk.És mindegy, hogy kiesik-e mert már az első hatban benne van.(már az első 3.-ban)
2012. december 10. 14:00
Akkor meg minek kellett összeszűrni a levet Benikével,ha így fosik?
2012. december 10. 15:30
Istenem,a két kezemen meg tudnám számolni azt a nagy rajongói "táborát"..
2012. december 10. 16:26
Semmi értelme, leírnom a véleményemet, de időm az van, úgyhogy megteszem.Szóval, én nem csípem Adélt,valahogy ahogy beszél és mozog az olyan olyan libás, egyszerűen a hangjától kiráz a hideg, látszik rajta, hogy megjátsza magát.Ettől függetlenül, biztosan jó ember, hiszen nem ismerhetem, csak a tv-ből, de az Xfaktor is egy Showműsor,gondoljátok, hogy a nézők szavazatai döntenek? Miért került be Zámbó?Vonza a közönséget a nevével, SŐT Adélt sem a rajongói tartják bent, a legtöbb ember leül és elkezdi nézni, hogy vajon Adél kiesik-e.Tehát vonzza az embereket. Ez egy előre lerendezett műsor, úgy ahogy a Való Világ is az volt. A tv-ilyen, szokjatok hozzá.És a legtöbb ember így gondolja, az ismerőseim 90%-a egyetért velem Adéllal kapcsolatban.Ha nem játszaná meg magát, és minden műfajt eltudna énekelni ugyanojan jól, akkor igazán tehettséges lenne. De elég felháborító, hogy 18 évesen az élő adások elején olyan szinten hiányos öltözetben lépett felOo Az Xfaktor nem a sarok, a styleistok igenis öltöztessék fel rendesen.
2012. december 10. 16:29
|
|
AnabellaBella4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 182747 offline
|
Karrierje?????????????Hat ez jo!!!
)))))))
2012. december 10. 18:00
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
Öhm.. Akkor nem szerelmes belé? Miért járnak akkor, ha a karrierje fontosabb? Szerintem így semmi értelme az egésznek. Amúgy szerintem ha valaki azért pártol el kedvencétől, mert összejött valakivel aki nem szimpatikus, akkor valóban a rajongója volt?
Mindegy, de ezzel hatalmasat esett Adél a szememben.
2012. december 10. 19:41
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
csak ezt a képet bírják róla berakni ?? xdd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.