Az X-Faktor versenyzője, Csobot Adél attól tart, hogy Istenes Bencével való kapcsolata miatt elpártolnak tőle rajongói.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csobot Adél karrierje nincs biztonságban?
2012. december 08. 17:03
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
2012. december 08. 17:08
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem pedig ő fog kiesni
2012. december 08. 17:16
|
|
blukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 162909 offline
|
Nem tudom,sosem voltam nagy x-factor néző.
Amúgy meg mindig van "egy ismeretlen személy: egy munkatárs, akinek a nevére nem derült fény.
Szóval nem tudom hogy ebből mennyi az igazság.
Amúgy meg mindig van "egy ismeretlen személy: egy munkatárs, akinek a nevére nem derült fény.
Szóval nem tudom hogy ebből mennyi az igazság.
Anyira utálom ezt a nőt...fúúj,de nem értem hogy egy "helyes " fiú hogy lehet a párja egy ilyen csúnya nőnek.Ha megműtteti az orrát is ronda lesz...Milyen karrierről beszél ??Nincs is neki karrirje..Semmi hangja,szóval tuti ő esik ki
|
Hiresség Imádó39új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 190989 offline
|
Lehet, hogy mások azt mondják nincs hangja meg, hogy amiatt esik ki hogy sokat foglalkozik vele a média de szerintem nem fog kiesni. Reménykedjünk benne, hogy benne lesz a legjobb 3-ban.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. december 08. 17:17
sztem ha valaki szertei őt akkor nem számit neki hogy kivel jár
2012. december 08. 17:17
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Azért karrieről még nem beszélhetünk.Ja,és szerintem meg NEM fog kiesni.Az előző két szériából kiidulva kiejtik a döntő előtt az egyik legtehetségesebb versenyzőt (akik Gergő és Timi).Bár remélem nem lesz igazam.Egyébként nem hiszem,hogy Adél rajongóit befolyásolná az,hogy együtt van Bencével.Ezt az egész love-stroyt pont azért találták ki,hogy hátha így többen szavaznak rá.
2012. december 08. 17:27
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez olyan cuki, hogy még így állítják be, hogy "pont most derült ki", mintha nem látná még a legegyszerűbb ember is, hogy mire megy ki a játék. Tényleg ennyire hülyének nézik a népet?
2012. december 08. 17:42
A Blikk szerint? Érdekes... remélem, a kiscsaj meg végre kiesik, és elfelejtik őt egy életre. Ritka idegesítő egy nőszemély >.< Tehetséges, az igaz, és azt kéne nézni, de úgy tűnik, ő is többet fektet abba, hogy beszéljenek róla - és itt nem az éneklésről van szó.
2012. december 08. 17:44
Szerintem nem azért fog kiesni, mert összejött ezzel a sráccal, hanem azért vált nyilvánossá, hogy együtt vannak, mert ki fog esni és valahogy a médiában kell tartani a nevét.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.