Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?
2012. december 12. 16:19
|
|
alexaa093új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 143912 offline
|
Mégis miaz, hogy semmit sem tett le az asztalra Beyla ???? Gondolom egy sikertelen megkeseredett és féltékeny ember lehetsz ha ilyeneket írsz... A féltékenységed pedig beteges jobbulást kívánok!
2012. december 13. 22:32
|
|
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline
|
Demi tehetséges énekesnő, de sztem ennyi idősen még nincs meg a kellő tapasztalata és hátértudása ahhoz, hogy mentorkodjon. Ráért volna még ezzel az X faktoros dologgal. Nem mintha zavarna, hogy ő is benne van a műsorban, de - az amcsi törvények szerint - még ráadásul kiskorú is!
2012. december 14. 17:12
Hál Istennek -.- Egyáltalán mit keresett ott?? O.o
2012. december 14. 21:23
Még nem erősítette meg senki szòval lehet,hogy csak egy pletyka...
2012. december 14. 21:53
Szerintem Demi igazán tehetséges énekesnő, viszont az is igaz hogy még csak 20 éves. A "még csak" ide kell, mivel a mellette lévő 3 mentor már jóval idősebbek nála és talán több tapasztalatuk van ehhez. Demi is tapasztalt, de még nem annyira. Ez pedig meglátszik néha a műsor során, Ezzel nem akarom leszólni, szó sincs róla, mert imádom őt, nagy kedvencem. Marley Rose - zal pedig egyetértek teljesen.
2012. december 16. 00:10
Nem bánnám,annyira idegesíto. Állandóan belevág Simon szavába -___-"
2012. december 19. 20:44
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Az eleinte néztem a műsort, de mostanában vagy elfeljtettem, mert annyira rossz időpontra tették, itt Magyarországon, vagy nem volt időm. Demi a példaképem, gyönyörű belülről-kívülről és elképesztően tehetséges. DE való igaz, hogy sokszor közbeszól Simon beszédébe és ez kicsit idegesítő, de mentornak szerintem igenis jó, lehet, hogy még nem annyira tapasztalt, de annyi szent, hogy ki áll a mentoráltaiért és a legjobbat szeretné nekik, ezt senki nem kérdőjelezheti meg és ezért Simon nem küldheti el őt is!
2012. december 22. 16:07
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Én imádom Demit,a kedvenceim közé tartozik,de boldog lennék,ha jövőre leváltanák.Fantasztikus énekesnő és egyéniség egyaránt,de mentorként borzasztó.Egyszerűen nincs tapasztalata,túl fiatal és nekem úgy tűnik,nem veszi komolyan.Olykor már szinte én égek a pofátlanságai miatt!Pont most nézem a Cool-on,nemrég éppen azt mondta Simon-nak (akit nem kedvelek,de több a tapasztalata,jobb mentor) hogy "süket szegény,nagyon öreg",miután össze-vissza beszélt,azt mondta,hogy nem tetszett neki,majd a végén azt mondta,hogy ez volt a kedcence,mire Simon megkérdezte hogy akkor most tetszett-e neki,mert eddig nem azt mondta.(erre mondta Demi,hogy de,tetszett neki,Simon süket) Szóval semmi keresnivalója nincs a műsorban.Lehet rám rosszat kommentelni,ez marad a véleményem.
2012. december 27. 21:15
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
Idézet (alexaa093 @ 2012.12.12. 16:19)
Mégis miaz, hogy semmit sem tett le az asztalra Beyla ?? Gondolom egy sikertelen megkeseredett és féltékeny ember lehetsz ha ilyeneket írsz... A féltékenységed pedig beteges jobbulást kívánok!
Alexaa093 pontosan ettől félt Beyla.. Nagyon félreértetted amit írt. Itt nem arról van szó hogy nem tehetséges, mert nagyon is az, de egyszerűen még nagyon fiatal, és közel sem olyan tapasztalt, mint mentortársai. Figyelemre méltó hogy így véded, de ezt még neked is be kell ismerned.
2013. február 15. 19:19
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
szerintem igazuk van valamennyire
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: