Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?
2012. december 10. 10:33
Szerintem túl fiatal ehhez a dologhoz. Mondjuk nem értem miért kell neki pimasznak lennie. Simán lehetne jövőre helyette valaki más mentor.
2012. december 10. 17:05
|
|
cukimogyi01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 58 Csatolások: 5 Azonosító: 181219 offline
|
Örülök, hogy nem tér vissza jövőre. Picit "néha" túlzásba visszi nagyon rossz mentor. Maradjon meginkább simán énekesnek mert abba jó!
2012. december 10. 17:07
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Nagyon nem bírom Demit,nekem jobb lenne az X-faktor nélküle
2012. december 10. 18:16
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Demi sajna nagyon gyenge mentor lett. Rossz számokat adott versenyzőinek,és amit CeCe-vel is művelt,szőke haj,ribancos stílus. Nagyban hozzájárult,hogy nincs 1 versenyzője sem már. Britney sem tesz hozzá sokat,főleg a bő hozzászólásaival
,de neki van egy Carly-ja aki valszeg megnyeri az X-et.
2012. december 10. 19:02
|
|
Sheeranatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 186756 offline
|
Szerintem egyszerűen fiatal még a mentorkodáshoz... nincs elég tapasztalata, a saját karrierje se volt még túl hosszú elétű, még pár évet kéne várni, míg mentornak berakják újra, még nem tudja rendesen átadni másnak a saját tudását.
2012. december 10. 19:34
Imádom Demit. De még fiatal a mentoráláshoz ...
2012. december 10. 21:19
Én Demit nagyon szeretem és mentornak is jó lenne
2012. december 10. 21:52
Az én véleményem az hogy, Demi sokkal jobb mentor mint például Britney. Britney folyton csak annyit mond: "Ez egy jó előadás volt." Demi viszont gyönyörűen ki tudja fejteni a gondolatait. Lehet hogy fiatal, de tapasztalt és tudja mi kella mai fiataloknak. Én biztosan őt szeretném mentoromnak.
2012. december 10. 22:15
Ha CeCe megtarthatta volna az eredeti stílusát,akkor tovább is jutott volna a 6.helynél... Sajnálom,hogy Ke$ha-másolatot csináltak belőle,pedig nagyon eredeti személyisége van/volt
2012. december 11. 13:15
Ő sem bunkó,hanem meg védi a mentoráltjait .Ugyanazért ül ott Demi,mint Simon.
2012. december 11. 14:09
Imadom Demit, de meg nagyon fiatal a mentorkodashoz..
2012. december 11. 15:00
Rengeteg adást végignéztem a YouTubeon és Demit akármennyire is szeretem, meg jó hangja van pocsék mentor.Nem tud dalt választani a mentoráltjainak és teljesen átalakíttatta őket. Elpször tök jó tanácsot adott például ennek a Cece Freynek aki az ő mentoráltja, de aztán...szörnyűek a versenyzői.Erről mondjuk nem csak Demi tehet,de mégis csak ő a mentor
2012. december 11. 18:47
|
|
Marley Roseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 191004 offline
|
Talán mentornak még túl fiatal, de az tény, hogy ő választott legjobban versenyzőket az élő showba. Meg aztán sokkal érdekesebb, mint Britney, aki tulajdonképpen csak egy dísz ott az asztalnál, és soha nem mondott még semmi értelmeset.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: