Starity

Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 09. 13:02 #121
MisDori
MisDori
új tag

StátuszTeam Delena !
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 158772
Én személy szerint nagyon kedvelem és elismerem Demit mint énekesnőt de sokszor túl messzire megy pint pl mikor rágót köpött Simon kezébe, azonban van amikor nagyon jókat nevetek rajtunk. Deminekakkor lenne joga ennyire messzire menni ha annyi minden letesz az asztalra mint Simon . PL. American Idol, Brits és Amerikas Got Talent The X-factor és ezzel együtt rengeteg sztár akit szeretünk. Nagyon tisztelem Simon a sok éves munkájáért és ahelyett h sokat kritizáljátok inkább meg kéne neki köszönni amit tőle kaptunk !
2012. december 09. 13:07 #122
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
hamar dobták be a mély vízbe szerintem. de én nem is bánnám ha nem lenne benne jövőre. Simon is a gúnyos megjegyzéseivel lehet csak viccelődni akar, de valahogy senki nem nevet rajtuk.

amúgy meg szerintem Demi nélkül unalmas lenne. nem elfogultságból, de Britney miatt volt elájulva mindenki, aztán minden produkció után mond 1 mondatot. el se mondja a véleményét mind csak ilyen sablonszöveg. én pl. nem is nézném ha nem lenne benne Demi. nem azt mondom hogy miatta nézem, mert én az előző xfaktort is néztem, de az ideit nem nézném ha ő nem lenne benne.

amúgy én jobban örülnék ha Demi inkább filmeket csinálna vagy turnézna vagy hasonló. látszik hogy neki kényelmetlen ez az egész. de még így is ő az egyik legjobb mentor. csak valahogy mindenki lenézi amiért fiatal. de mondjuk tényleg ha pár év múlva ment volna lehet ő is jobban járt volna. de én örülnék neki ha inkább a saját karrierjével foglalkozna, mert így csak lehúzzák. a mentortársai is meg mindenki. pedig épp hogy fölemelniük kéne. de mindegy ez az én véleményem.
2012. december 09. 13:22 #123
esszti
esszti
persona non grata
Hozzászólás: 1350
Azonosító: 177910
Szerintem Demi még fiatal ehhez a versenyhez...
2012. december 09. 13:57 #124
- törölt felhasználó -    
én szeretném ha demi visszatérne:$
2012. december 09. 14:06 #125
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Egyeseknek nem ártana itt elmenni gyógyszeres terápiára, mert lassan sírógörcsöt fognak kapni attól, hogy a kis szent demikéjükre valaki írt egy rossz szót is. Nevetséges, komolyan! Az pedig, ahogyan próbáljátok ledugni a torkunkon egy a hülye libát, attól inkább még nagyobb ellenszenvet vált ki. Demike egyáltalán nem a szívem csücske, sőt abban pedig nagyon nagy igaszság van, hogy mióta bekerült ebbe az ikszfaktorba, azóta kicsit elszaladt vele a ló. Elfogadtam, hogy viszketett a valaga szerencsétlen párának, azért lökte a sódert a sztéjsztrongos marhaságáról, pedig a valóság csak az, hogy több száz ezer dolcsiért leszoktatták a tintáról és a kábszerről. Azóta nem szimpatizálok a csajjal. Igen is, nagyon tehetséges, de az a baj, hogy a saját kis demikelóvátó sztereotípiáján próbál a köztudatban maradni, és nem a munkásságával.

Demi egyszerűen húsz évesen nem tett le annyit az asztalra, hogy ossza az észt orrbaszájba. Nem sokat láttam belőle, de ahogyan elnézegettem az előadásokat, igen, sajnos volt olyan versenyző, akit a saját képére formált, ahelyett, hogy megtartatta volna a csajjal a saját stílusát. Én speciel nem tudnám elviselni azt még laikusként sem, hogy egy olyan csaj kritizáljon, aki még egy évtizede sincs benne az iparban. Britney mondjuk nem is titkolja - ő sem a legjobb mentor, és legalább nem játssza meg az agyát. Demike is, mint ahogyan Britney és a többi mentor is csak a lóvéért csinálja, az ég világon semmi másért. Demikét meg Simon helyében sokszor már rég szájba vertem volna, olyan szinten tiszteletlen és arrogáns. És még, hogy két lábon áll a Földön? Nálam a beképzeltség és az arrogancia valahol itt kezdődik, de gondolom, akinél nem az, valószínűleg anyucival és apucival is ugyanezt a hangnemet veszi fel. Demikének nem való ez a mentorkodás, s valóban hamar dobták be a mély vízbe. Nincs elég tapasztalata, és inkább legyen valaki rideg velem, ha el tud látni olyan szakszerű tanácsokkal, hogy lepipáljam a társaimat, mert valaki írt olyan blődséget is, hogy inkább legyen kedves... Pff... a kedvességgel kitörölheted a valagadat, ha valaki nem tanít meg a szakmára. Néha azért elgondolkozok azon, hogy egyesek tényleg ennyire nem tudnak gondolkodni, vagy annyira elvakultak, hogy nem látnak meg ebben a csajban semmilyen hibát? unsure.gif

A továbbiakban kommentárt ne fűzzetek hozzá a hozzászólásomhoz, mert úgysem fogok rájuk reagálni, maximum elolvasni, de lehet, hogy még azt sem.
Többször álltam le emiatt a csaj miatt vitatkozni, és beláttam felesleges. Nincs kedvem több milliószor leírni ugyanazt, van jobb dolgom is, mint itt olvasni és szöveget értelmezni tanítani. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney
2012. december 09. 14:23 #126
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
hát ez van... nem tom miért is kellet be rakni a showba... azért tal nem olyan rossz??? tongue.gif
2012. december 09. 14:26 #127
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡

StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
Hozzászólás: 2315
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
Imádom Demit komolyan, de még fiatal mentornak hiszen csak 20 éves. Nem bántásból mondja azt amit egyszerűen csak abba a korba van ezért nem kell elítélni ettől függetlenül örülnék ha jövőre is mentor lehetne hiszen ezt az évet fel lehet fogni egy próba időszaknak és tudom, hogy jövőre már lesz ebben is tapasztalata, Demi maximalista minden téren, szóval jövőre 100%-osan jól csinálná ebben biztos vagyok heart.gif
2012. december 09. 14:30 #128
Demzy_Lovato
Demzy_Lovato
visszatérő vendég

Státusz#DEMI
Hozzászólás: 129
Azonosító: 179840
csilagoseg: Imádom Demit komolyan, de még fiatal mentornak hiszen csak 20 éves. Nem bántásból mondja azt amit egyszerűen csak abba a korba van ezért nem kell elítélni ettől függetlenül örülnék ha jövőre is mentor lehetne hiszen ezt az évet fel lehet fogni egy próba időszaknak és tudom, hogy jövőre már lesz ebben is tapasztalata, Demi maximalista minden téren, szóval jövőre 100%-osan jól csinálná ebben biztos vagyok heart.gif

100%-osan egyetértek wink.gif !!
1 felhasználónak tetszik: csilagoseg
2012. december 09. 14:33 #129
Potyidanon
Potyidanon

Státusz"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"
Hozzászólás: 524
Azonosító: 153097
nyilván nem tud olyan tanácsokat adni,mint egy 40-50 éves.viszont nekem szimpatikus,és ez a lényeg.
1 felhasználónak tetszik: csilagoseg
2012. december 09. 16:52 #130
- törölt felhasználó -    
Egyébként akik azt hiszik hogy Simon nem bírja Demit, akkor azok semmit nem tudnak róluk. biggrin.gif Soha nem láthattuk még senki mellett ennyit nevetni, és ilyen jól szórakozni. http://www.youtube.com/watch?v=Ojzq0wXtLN4 Ő maga mondta hogy erre csak azokkal képes akiket igazán kedvel, és Demi pont ilyen személy a számára, még ha néha idegesíti is, de pont ezt szereti benne. Vajon mért volt az, hogy az első 3 válogató helyszínén még Britney és LA között ült, majd hirtelen át lett ültetve Simon mellé? Talán mert a producerek is rájöttek hogy meg van köztük a kapocs, ami érdekesebbé teszi a műsort. wink.gif
2012. december 09. 17:21 #131
Caroline W.Lightning
Caroline W.Lightning
NotBad™

Státusz"Te vagy a pengém, és egyben az artériám"
Hozzászólás: 1067
Csatolások: 22
Azonosító: 158384
Alapból nem is kellett volna mentornak állnia, mert még túl fiatal hozzá. Bár... ha azt nézzük, az ilyen tehetségkutatók színvonala világszerte egyre inkább süllyed lefelé, és az Amerikaiak minden bizonnyal úgy gondolták, hogy vele valamelyest menthetnek a nézettségen, ugyanis jónéhány rajongóját egész biztosan a képernyők elé tudták ültetni.
2012. december 09. 17:50 #132
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Remélem jövőre is mentorálni fog,mert nagyon szeretem és a versenyzői is a kedvenceim:)
2012. december 09. 18:09 #133
- törölt felhasználó -    
Erre annyit, hogy: Visszaél a lehetőséggel!! biggrin.gif *******
2012. december 09. 18:12 #134
- törölt felhasználó -    
Imádom Demit, de én nem igazán szeretném, hogy jövőre is mentor legyen. Nem a legjobb környezet ez számára. smileeee.gif
És nem az ő hibája, hogy a versenyzői ilyen hamar kiestek. A szavazás manipulálva volt, ugyanis mikor még javában lehetett volna szavazni, akkor Jennel-re se tudtak voksot küldeni a nézők.
2012. december 09. 18:33 #135
- törölt felhasználó -    
régen szerettem demit de mostmár nem
2012. december 09. 18:51 #136
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
nekem különösebben nem hiányozna :')
2012. december 09. 20:06 #137
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
Szerintem túl nagy falat neki ez a dolog
2012. december 09. 20:17 #138
- törölt felhasználó -    
Nem nagyon néztem, így nem hiányozna és legalább koncentrálhatna teljes erővel a karrierjére. Kis figyelemfelkeltés és reklámfogás volt ez, biztosan ismertebb lett vele, de nem nagy tragédia ha befejezi szerintem.
2012. december 09. 21:35 #139
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (xxxddd @ 2012.12.08. 22:58)
Gabor28 pont azért mert beszélnek róla az emberek és felháborodást vált ki. És ez nem csak elmélet hanem képekkel is lehet bizonyítani, hogy aki telefonról szavazott  pl amikor Jennel kiesett sokaknak azt írta ki, hogy 'cancelled' szóval.. yeah

Én elhiszem, hogy visszadobtak szavazatokat biztos van ilyen.
De hidd el nem éri meg az X-factornak kirakni azt akire sokan szavaznak. A szavazatok hozzák a pénzt. És azt se állítom, hogy nincs megbugázva vagy valami, és az ellenkezőjét se. Ezeket soha nem fogjuk megtudni. De az biztos, hogy a legnépszerűbb embereket nem szórják ki az elején. Az lehet hogy felháborodást kelt ki, de az tart mondjuk 1 hétig jön a következő rész elfelejtik. De a szavazatok meg minden héten érkeznek.
2012. december 09. 22:16 #140
Kimberly
Kimberly
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Csatolások: 319
Azonosító: 153319
a Mai epizódban is mondta a Demi az Emblem3-nek h ő egy 20 éves lány és h ezek után kiábrándult belölük,mert szar volt az előadásuk erre Simon: igen én meg több mint 300 millió lemezt adtam el...hát nagy falat ez Deminek az összes énekese kiesett
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok