Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?
2012. december 08. 20:47
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
ez fel van fújva! én nyomon követem az amerikai faktort, és MINDIG simon produkálja demit. befogja az orrát felkonferálás közben, beszól a versenyzőinek és deminek SŐT... olyan is előfordult, hogy simonnak kellett volna mondani a nevet, amikor demi két versenyzője között dőlt el a verseny, és simon ragaszkodott hozzá, hogy előbb demi válasszon a két versenyzője közül. nagy szemétség volt, demi kimondta egyik mentoráltja nevét végül, akit haza akart küldeni, végül az maradt benn, akit hazaküldött volna. ez is hozzá tartozik. demi csak kiáll a versenyzőiért
2012. december 08. 20:57
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
FantasticGirl. Az a pár év? Nagyon fiatal, ha tetszik, ha nem! És ez a viselkedésén is meglátszik, ez a lényeg. Britney se tökéletes, de azért össze se lehet hasonlítani őket. De te biztos disney fan vagy, én meg nem szeretek vitatkozni úgyhogy hagyjuk... Demi éretlen ez a véleményem, ha ez neked nem tetszik az engem hidegen hagy!
2012. december 08. 21:03
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
ez egész x factor egy nagy bunda, aki nézi az tudja, hogy miről beszélek...
2012. december 08. 21:05
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Lady Suzy-val teljesen egyetértek,egyáltalán nem mentornak való,mint énekes tisztelem és szeretem,de úgy érzem,a mentoráltjai csak visszafele fejlődtek a műsor során,elvesztették varázsukat,amivel először megismertük őket.Nameg,hogy Ő akarja Simon Cowellt kioktatni,nevetséges.Simon tudja mit csinál,ő a legtapasztaltabb és legrátermettebb a feladatra.Csodálkoznék,ha benntartaná Demit jövőre is...
2012. december 08. 21:06
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Szerintem nincs jó hatással azokra az emberekre akiket mentorál, a saját ízlésére szablya át őket. És a tapasztalata sem sok ahhoz hogy ésszerű és elfogadható döntéseket hozzon... Mert lássuk be, itt az emberek további életéről van szó, és ő nem való oda, nem tudja még felfogni ennek a lényegét, egyszerűen nem illik bele abba amit egy ilyen "tehetségkutatónak" kéne tennie. (bár mivel megvan bundázva az összes, ezért tök mindegy)
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. december 08. 21:13
Hát, ha úgy okoskodik, és piszkál mindenkit, hogy a mentoráltjai még csak, nem is maradnak benn, megérdemli, hogy kitegyék.
2012. december 08. 21:14
|
|
Dorciii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 169763 offline
|
Demi nagyon tehetséges énekes és szerintem jó mentor is. Ő meg arról nem sokat tehet h béna versenyzőket kapott. De sajnálnám ha jövőre nem lenne zsűri.:/ És mostmár csak azokat kell szeretni akik minden produkcióért odavannak és össze vissza dícsérnek mindenkit?
2012. december 08. 21:31
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Ne is térjen vissza, nem való oda. Szörnyen idegesítő a stílusa meg az okoskodása. Húsz évesen még nincs elég tapasztalata ehhez, szerintem túlságosan fiatal, és még mindig úgy gondolom, hogy Simon a legjobb.
2012. december 08. 21:41
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Lucky5-tel értek egyet! Szeretem Demit, nagyon sok mindenen egy véleményen vagyok vele, de nem való ehhez a műsörhöz, mert nincs meg a kellő szakmai tapasztalat és a hozzáállása sem. Valaki érettebbet kéne a helyére ültetni.
2012. december 08. 21:48
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Általában nem szólok hozzá cikkekhez, meg nem is olvasom őket, de most itt végig olvastam a kommenteket is és egy dolog már nagyon kikívánkozik belőlem.
Mindenki mondja, hogy csalás, mert hiába szavaznak valakire az esik ki. De nem értem, hogy ez mért lenne jó az X-factornak. A szavazatok után pénzt kap az sms meg a hívás árából. Akkor nekik mért lenne érdekük kiejteni azt a versenyzőt akire többen szavaznak ezáltal több pénz folyik be nekik? Ha kiejtik azt akire a legtöbben szavaznak elesnek egy csomó pénztől a következő héten. Nem értem mért lenne jobb nekik bent tartani egy népszerűtlen versenyzőt akivel nem tudják eladni a műsort. Ezért nem értem ezeket az összeesküvés elméleteket.
Egyébként Demire kitérve, szerintem se jó mentor, de ha már itt tartunk Britney se. Amit Jennellel művelt az kritikán aluli. Egyedi volt úgy ahogy volt tök jó hanggal, erre csinált belőle egy tucat lányt. Nem kellett volna "átalakítania".
Mindenki mondja, hogy csalás, mert hiába szavaznak valakire az esik ki. De nem értem, hogy ez mért lenne jó az X-factornak. A szavazatok után pénzt kap az sms meg a hívás árából. Akkor nekik mért lenne érdekük kiejteni azt a versenyzőt akire többen szavaznak ezáltal több pénz folyik be nekik? Ha kiejtik azt akire a legtöbben szavaznak elesnek egy csomó pénztől a következő héten. Nem értem mért lenne jobb nekik bent tartani egy népszerűtlen versenyzőt akivel nem tudják eladni a műsort. Ezért nem értem ezeket az összeesküvés elméleteket.
Egyébként Demire kitérve, szerintem se jó mentor, de ha már itt tartunk Britney se. Amit Jennellel művelt az kritikán aluli. Egyedi volt úgy ahogy volt tök jó hanggal, erre csinált belőle egy tucat lányt. Nem kellett volna "átalakítania".
2012. december 08. 21:50
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
és az most miért baj ? van másik zsűri is nem igaz ??
2012. december 08. 22:02
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Szerintem ez a mentorkodásos sztori eléggé nagyképűvé tette ezt a lányt. Ma is néztem a Cool TV-n az ismétlést. Egyszerűen pofátlan, amit csinál. A saját mentoráltjait egyfolytában védi, akár jól teljesítenek, akár pocsékul. Bezzeg más (főleg Simon) versenyzőit egyfolytában szidja, akár igaza van, akár nem. Az már egy másik dolog, hogy egyfolytában kötekedik Simonnal. Eddig ha jól tudom egyetlen adás sem volt, amiben ne kötött volna bele. Ki is az egész X-Factor kitalálója? Hát nem Demi. Ma is valami házasságon, na meg a versenyzőkön kötekedtek egymással.
Egyébként a hozzászólásokat olvasva. Lehet, hogy az amerikai X-et sem a szavazók döntik el. De az egyszer tény, hogy a versenyzők egytől-egyik lekörözik a magyar X-faktor "tehetségeit."
Egyébként a hozzászólásokat olvasva. Lehet, hogy az amerikai X-et sem a szavazók döntik el. De az egyszer tény, hogy a versenyzők egytől-egyik lekörözik a magyar X-faktor "tehetségeit."
Beyla
2012. december 08. 22:40
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.12.08. 22:02)
Szerintem ez a mentorkodásos sztori eléggé nagyképűvé tette ezt a lányt. Ma is néztem a Cool TV-n az ismétlést. Egyszerűen pofátlan, amit csinál. A saját mentoráltjait egyfolytában védi, akár jól teljesítenek, akár pocsékul. Bezzeg más (főleg Simon) versenyzőit egyfolytában szidja, akár igaza van, akár nem. Az már egy másik dolog, hogy egyfolytában kötekedik Simonnal. Eddig ha jól tudom egyetlen adás sem volt, amiben ne kötött volna bele. Ki is az egész X-Factor kitalálója? Hát nem Demi. Ma is valami házasságon, na meg a versenyzőkön kötekedtek egymással.
Jézusom... Utálhatod Demit, amennyire csak akarod, de hogy azt mondani rá hogy el van szállva?! Pff... Ha nem ismered a karrierjét, akkor inkább ne szólj semmit róla. Azon ritka sztárok közé tartozik, akinek nem szállt fejébe a siker és két lábbal áll a földön. "A saját mentoráltjait egyfolytában védi, akár jól teljesítenek, akár pocsékul." Ez sem éppen igaz, mivel Ő az egyetlen, aki a sajátjairól is elmondta, ha éppen nem úgy teljesített. Ajánlom hogy nézd vissza a legelső élő adást, ott épp Cecenek mondta, vagy a Hálaadásos epizódot, ott pedig Paigenek... "Ma is valami házasságon, na meg a versenyzőkön kötekedtek egymással." Őőő ha jól emlékszem, Demi aranyosan megjegyezte, hogy olyan férjet szeretne mint Tate, mire Simon erre odaszólt egy bunkót. Szóval csak olyat hoztál fel vádnak ami marhaság.
2012. december 08. 22:58
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Gabor28 pont azért mert beszélnek róla az emberek és felháborodást vált ki. És ez nem csak elmélet hanem képekkel is lehet bizonyítani, hogy aki telefonról szavazott pl amikor Jennel kiesett sokaknak azt írta ki, hogy 'cancelled' szóval.. yeah
2012. december 08. 23:00
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Jobban is tennék. Amúgy sem a mentorszékbe való.
-.-
Tehetségtelen egy csapata van( mondjuk az egész showban csak is Vinot és Tatet tartom tehetségesnek.). Amúgy teljes mértékben igaz. Demi teljesen megváltoztatta a mentoráltjait olyanra amilyené nem kellett volna. Demi a showban tényleg védi saját mentoráltjait, de másokét rendszerint leszidja.
Amúgy mit kell meglepődni ezen? Az egész megvan rendezve, mit kell meglepődni ezen? Kezdetektől fogva úgy gondolom, a színvonal csak feljebb mehet, ha nincs a műsorban a szent Demike.
Amúgy, ha Amerika igazi tehetséget akar, akkor Tatenek kell megnyernie ezt az évadot.
-.-
Tehetségtelen egy csapata van( mondjuk az egész showban csak is Vinot és Tatet tartom tehetségesnek.). Amúgy teljes mértékben igaz. Demi teljesen megváltoztatta a mentoráltjait olyanra amilyené nem kellett volna. Demi a showban tényleg védi saját mentoráltjait, de másokét rendszerint leszidja.
Amúgy mit kell meglepődni ezen? Az egész megvan rendezve, mit kell meglepődni ezen? Kezdetektől fogva úgy gondolom, a színvonal csak feljebb mehet, ha nincs a műsorban a szent Demike.
Amúgy, ha Amerika igazi tehetséget akar, akkor Tatenek kell megnyernie ezt az évadot.
2012. december 08. 23:36
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2012.12.08. 22:40)
Jézusom... Utálhatod Demit, amennyire csak akarod, de hogy azt mondani rá hogy el van szállva?! Pff... Ha nem ismered a karrierjét, akkor inkább ne szólj semmit róla. Azon ritka sztárok közé tartozik, akinek nem szállt fejébe a siker és két lábbal áll a földön. "A saját mentoráltjait egyfolytában védi, akár jól teljesítenek, akár pocsékul." Ez sem éppen igaz, mivel Ő az egyetlen, aki a sajátjairól is elmondta, ha éppen nem úgy teljesített. Ajánlom hogy nézd vissza a legelső élő adást, ott épp Cecenek mondta, vagy a Hálaadásos epizódot, ott pedig Paigenek... "Ma is valami házasságon, na meg a versenyzőkön kötekedtek egymással." Őőő ha jól emlékszem, Demi aranyosan megjegyezte, hogy olyan férjet szeretne mint Tate, mire Simon erre odaszólt egy bunkót. Szóval csak olyat hoztál fel vádnak ami marhaság.
Legközelebb valami valóssal próbálkozz.
Egyébként ki ez a Simon Cowell hogy rá senki, semmi rosszat nem mondhat, és el kell neki mindent tűrni? Zárásképp pedig mielőtt más kedvencét gyalázod, először nézz körbe a te kedvenced háza táján. Én is tudnám Britney X Faktoros teljesítményét véleményezni, de nem teszem, mert van bennem annyi becsület hogy TISZTELEM! Mert tudod, senki sem tökéletes.
Már megint mi a jó Istent vétettem?... Ki mondta, hogy nem ismerem? Én csak az X-Factor alapján figyeltem meg a Drágát, már pedig ott nem tűnik olyan kis földre szállt angyalnak, mint amilyennek megismerte a világ a többi diznissel együtt.
Én nem azt mondtam, hogy nem kritizálja a versenyzőit, hanem azt, hogy mindvégig védi őket, ha valaki más kritizálja őket. Simon egyszer valamelyiket kritizálta, erre meg Demi: "Az én versenyzőm kisujjában több tehetség van, mint a csapataidnak együtt véve."
Furcsa, mert én úgy emlékszem, hogy nem olyen szépen fejezte ki volna magát. Én valami olyasmire emlékszem, hogy "Én rám legalább fiatalon rátalál a szerelem"...
Hogy jön ide Britney? (: Mondtam én olyat, hogy ő jó mentor? Nem hiszem. És csak elárulom, ha eddig nem esett volna le, nem is tartom jó mentornak.
Zárásként: Nincs kedvem tovább vitázni, ennyi elég is volt Nekem mára. Egyébként máskor a cikkhez szólj hozzá, ne pedig Más véleményét kritizáld...
Beyla
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.