Starity

Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 08. 20:47 #81
varazslomester
varazslomester
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 135
Csatolások: 0
Azonosító: 78938
ez fel van fújva! én nyomon követem az amerikai faktort, és MINDIG simon produkálja demit. befogja az orrát felkonferálás közben, beszól a versenyzőinek és deminek SŐT... olyan is előfordult, hogy simonnak kellett volna mondani a nevet, amikor demi két versenyzője között dőlt el a verseny, és simon ragaszkodott hozzá, hogy előbb demi válasszon a két versenyzője közül. nagy szemétség volt, demi kimondta egyik mentoráltja nevét végül, akit haza akart küldeni, végül az maradt benn, akit hazaküldött volna. ez is hozzá tartozik. demi csak kiáll a versenyzőiért wink.gif
2012. december 08. 20:57 #82
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
FantasticGirl. Az a pár év? Nagyon fiatal, ha tetszik, ha nem! És ez a viselkedésén is meglátszik, ez a lényeg. Britney se tökéletes, de azért össze se lehet hasonlítani őket. De te biztos disney fan vagy, én meg nem szeretek vitatkozni úgyhogy hagyjuk... Demi éretlen ez a véleményem, ha ez neked nem tetszik az engem hidegen hagy!
2012. december 08. 21:03 #83
Selena_Katy_Demi
Selena_Katy_Demi
visszatérő vendég

StátuszÉn álmodozó vagyok, és Ő mindig is az álmom lesz!
Hozzászólás: 350
Csatolások: 6
Azonosító: 149724
ez egész x factor egy nagy bunda, aki nézi az tudja, hogy miről beszélek...
2012. december 08. 21:05 #84
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1061
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
Lady Suzy-val teljesen egyetértek,egyáltalán nem mentornak való,mint énekes tisztelem és szeretem,de úgy érzem,a mentoráltjai csak visszafele fejlődtek a műsor során,elvesztették varázsukat,amivel először megismertük őket.Nameg,hogy Ő akarja Simon Cowellt kioktatni,nevetséges.Simon tudja mit csinál,ő a legtapasztaltabb és legrátermettebb a feladatra.Csodálkoznék,ha benntartaná Demit jövőre is...
2012. december 08. 21:06 #85
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Szerintem nincs jó hatással azokra az emberekre akiket mentorál, a saját ízlésére szablya át őket. És a tapasztalata sem sok ahhoz hogy ésszerű és elfogadható döntéseket hozzon... Mert lássuk be, itt az emberek további életéről van szó, és ő nem való oda, nem tudja még felfogni ennek a lényegét, egyszerűen nem illik bele abba amit egy ilyen "tehetségkutatónak" kéne tennie. (bár mivel megvan bundázva az összes, ezért tök mindegy)
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2012. december 08. 21:13 #86
- törölt felhasználó -    
Hát, ha úgy okoskodik, és piszkál mindenkit, hogy a mentoráltjai még csak, nem is maradnak benn, megérdemli, hogy kitegyék.
2012. december 08. 21:14 #87
Dorciii98
Dorciii98
visszatérő vendég

StátuszSzép hely a mennyország, de a pokolban több az ismerős!
Hozzászólás: 173
Azonosító: 169763
Demi nagyon tehetséges énekes és szerintem jó mentor is. Ő meg arról nem sokat tehet h béna versenyzőket kapott. De sajnálnám ha jövőre nem lenne zsűri.:/ És mostmár csak azokat kell szeretni akik minden produkcióért odavannak és össze vissza dícsérnek mindenkit?
2012. december 08. 21:31 #88
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Ne is térjen vissza, nem való oda. Szörnyen idegesítő a stílusa meg az okoskodása. Húsz évesen még nincs elég tapasztalata ehhez, szerintem túlságosan fiatal, és még mindig úgy gondolom, hogy Simon a legjobb.
2012. december 08. 21:39 #89
VeRaa
VeRaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 264
Azonosító: 173721
Demi ahogy halad, idegesítő, hibázik, és szörnyű! Mi ez már??? Simon Cowell-t kiosztani. sleep.gif Nézzen már magába.... sleep.gif
2012. december 08. 21:41 #90
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
Lucky5-tel értek egyet! Szeretem Demit, nagyon sok mindenen egy véleményen vagyok vele, de nem való ehhez a műsörhöz, mert nincs meg a kellő szakmai tapasztalat és a hozzáállása sem. Valaki érettebbet kéne a helyére ültetni.
2012. december 08. 21:48 #91
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Általában nem szólok hozzá cikkekhez, meg nem is olvasom őket, de most itt végig olvastam a kommenteket is és egy dolog már nagyon kikívánkozik belőlem.

Mindenki mondja, hogy csalás, mert hiába szavaznak valakire az esik ki. De nem értem, hogy ez mért lenne jó az X-factornak. A szavazatok után pénzt kap az sms meg a hívás árából. Akkor nekik mért lenne érdekük kiejteni azt a versenyzőt akire többen szavaznak ezáltal több pénz folyik be nekik? Ha kiejtik azt akire a legtöbben szavaznak elesnek egy csomó pénztől a következő héten. Nem értem mért lenne jobb nekik bent tartani egy népszerűtlen versenyzőt akivel nem tudják eladni a műsort. Ezért nem értem ezeket az összeesküvés elméleteket.

Egyébként Demire kitérve, szerintem se jó mentor, de ha már itt tartunk Britney se. Amit Jennellel művelt az kritikán aluli. Egyedi volt úgy ahogy volt tök jó hanggal, erre csinált belőle egy tucat lányt. Nem kellett volna "átalakítania".
2012. december 08. 21:50 #92
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1915
Azonosító: 176523
és az most miért baj ? van másik zsűri is nem igaz ?? sleep.gif
2012. december 08. 22:02 #93
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Szerintem ez a mentorkodásos sztori eléggé nagyképűvé tette ezt a lányt. Ma is néztem a Cool TV-n az ismétlést. Egyszerűen pofátlan, amit csinál. A saját mentoráltjait egyfolytában védi, akár jól teljesítenek, akár pocsékul. Bezzeg más (főleg Simon) versenyzőit egyfolytában szidja, akár igaza van, akár nem. Az már egy másik dolog, hogy egyfolytában kötekedik Simonnal. Eddig ha jól tudom egyetlen adás sem volt, amiben ne kötött volna bele. Ki is az egész X-Factor kitalálója? Hát nem Demi. Ma is valami házasságon, na meg a versenyzőkön kötekedtek egymással. unsure.gif

Egyébként a hozzászólásokat olvasva. Lehet, hogy az amerikai X-et sem a szavazók döntik el. De az egyszer tény, hogy a versenyzők egytől-egyik lekörözik a magyar X-faktor "tehetségeit." wink.gif
2012. december 08. 22:14 #94
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
Rosszindulatú?? na ne Simon...túl reagálja a dolgot.
2012. december 08. 22:37 #95
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
de ha jópofizna, az lenne a baj biggrin.gif
2012. december 08. 22:40 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.12.08. 22:02)
Szerintem ez a mentorkodásos sztori eléggé nagyképűvé tette ezt a lányt. Ma is néztem a Cool TV-n az ismétlést. Egyszerűen pofátlan, amit csinál. A saját mentoráltjait egyfolytában védi, akár jól teljesítenek, akár pocsékul. Bezzeg más (főleg Simon) versenyzőit egyfolytában szidja, akár igaza van, akár nem. Az már egy másik dolog, hogy egyfolytában kötekedik Simonnal. Eddig ha jól tudom egyetlen adás sem volt, amiben ne kötött volna bele. Ki is az egész X-Factor kitalálója? Hát nem Demi. Ma is valami házasságon, na meg a versenyzőkön kötekedtek egymással. unsure.gif 
Egyébként a hozzászólásokat olvasva. Lehet, hogy az amerikai X-et sem a szavazók döntik el. De az egyszer tény, hogy a versenyzők egytől-egyik lekörözik a magyar X-faktor "tehetségeit." wink.gif

Jézusom... Utálhatod Demit, amennyire csak akarod, de hogy azt mondani rá hogy el van szállva?! Pff... Ha nem ismered a karrierjét, akkor inkább ne szólj semmit róla. Azon ritka sztárok közé tartozik, akinek nem szállt fejébe a siker és két lábbal áll a földön. "A saját mentoráltjait egyfolytában védi, akár jól teljesítenek, akár pocsékul." Ez sem éppen igaz, mivel Ő az egyetlen, aki a sajátjairól is elmondta, ha éppen nem úgy teljesített. Ajánlom hogy nézd vissza a legelső élő adást, ott épp Cecenek mondta, vagy a Hálaadásos epizódot, ott pedig Paigenek... "Ma is valami házasságon, na meg a versenyzőkön kötekedtek egymással." Őőő ha jól emlékszem, Demi aranyosan megjegyezte, hogy olyan férjet szeretne mint Tate, mire Simon erre odaszólt egy bunkót. Szóval csak olyat hoztál fel vádnak ami marhaság. biggrin.gif Legközelebb valami valóssal próbálkozz. wink.gif Egyébként ki ez a Simon Cowell hogy rá senki, semmi rosszat nem mondhat, és el kell neki mindent tűrni? Zárásképp pedig mielőtt más kedvencét gyalázod, először nézz körbe a te kedvenced háza táján. Én is tudnám Britney X Faktoros teljesítményét véleményezni, de nem teszem, mert van bennem annyi becsület hogy TISZTELEM! Mert tudod, senki sem tökéletes.
2012. december 08. 22:58 #97
xxxddd
xxxddd
Hozzászólás: 946
Csatolások: 561
Azonosító: 128694
Gabor28 pont azért mert beszélnek róla az emberek és felháborodást vált ki. És ez nem csak elmélet hanem képekkel is lehet bizonyítani, hogy aki telefonról szavazott pl amikor Jennel kiesett sokaknak azt írta ki, hogy 'cancelled' szóval.. yeah
2012. december 08. 23:00 #98
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Jobban is tennék. Amúgy sem a mentorszékbe való.
-.-
Tehetségtelen egy csapata van( mondjuk az egész showban csak is Vinot és Tatet tartom tehetségesnek.). Amúgy teljes mértékben igaz. Demi teljesen megváltoztatta a mentoráltjait olyanra amilyené nem kellett volna. Demi a showban tényleg védi saját mentoráltjait, de másokét rendszerint leszidja. pardon.gif
Amúgy mit kell meglepődni ezen? Az egész megvan rendezve, mit kell meglepődni ezen? Kezdetektől fogva úgy gondolom, a színvonal csak feljebb mehet, ha nincs a műsorban a szent Demike.
Amúgy, ha Amerika igazi tehetséget akar, akkor Tatenek kell megnyernie ezt az évadot.
2012. december 08. 23:20 #99
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
egy áldás lenne, lagalább nem hallanánk annyit róla..csak feleannyit rolleyes.gif
2012. december 08. 23:36 #100
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (Szandiii_1992 @ 2012.12.08. 22:40)
Jézusom... Utálhatod Demit, amennyire csak akarod, de hogy azt mondani rá hogy el van szállva?! Pff... Ha nem ismered a karrierjét, akkor inkább ne szólj semmit róla. Azon ritka sztárok közé tartozik, akinek nem szállt fejébe a siker és két lábbal áll a földön. "A saját mentoráltjait egyfolytában védi, akár jól teljesítenek, akár pocsékul." Ez sem éppen igaz, mivel Ő az egyetlen, aki a sajátjairól is elmondta, ha éppen nem úgy teljesített. Ajánlom hogy nézd vissza a legelső élő adást, ott épp Cecenek mondta, vagy a Hálaadásos epizódot, ott pedig Paigenek... "Ma is valami házasságon, na meg a versenyzőkön kötekedtek egymással." Őőő ha jól emlékszem, Demi aranyosan megjegyezte, hogy olyan férjet szeretne mint Tate, mire Simon erre odaszólt egy bunkót. Szóval csak olyat hoztál fel vádnak ami marhaság. biggrin.gif Legközelebb valami valóssal próbálkozz. wink.gif Egyébként ki ez a Simon Cowell hogy rá senki, semmi rosszat nem mondhat, és el kell neki mindent tűrni? Zárásképp pedig mielőtt más kedvencét gyalázod, először nézz körbe a te kedvenced háza táján. Én is tudnám Britney X Faktoros teljesítményét véleményezni, de nem teszem, mert van bennem annyi becsület hogy TISZTELEM! Mert tudod, senki sem tökéletes.

Már megint mi a jó Istent vétettem?... Ki mondta, hogy nem ismerem? Én csak az X-Factor alapján figyeltem meg a Drágát, már pedig ott nem tűnik olyan kis földre szállt angyalnak, mint amilyennek megismerte a világ a többi diznissel együtt.
Én nem azt mondtam, hogy nem kritizálja a versenyzőit, hanem azt, hogy mindvégig védi őket, ha valaki más kritizálja őket. Simon egyszer valamelyiket kritizálta, erre meg Demi: "Az én versenyzőm kisujjában több tehetség van, mint a csapataidnak együtt véve."
Furcsa, mert én úgy emlékszem, hogy nem olyen szépen fejezte ki volna magát. Én valami olyasmire emlékszem, hogy "Én rám legalább fiatalon rátalál a szerelem"...

Hogy jön ide Britney? (: Mondtam én olyat, hogy ő jó mentor? Nem hiszem. És csak elárulom, ha eddig nem esett volna le, nem is tartom jó mentornak. wink.gif

Zárásként: Nincs kedvem tovább vitázni, ennyi elég is volt Nekem mára. Egyébként máskor a cikkhez szólj hozzá, ne pedig Más véleményét kritizáld...
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok