Starity

Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 08. 19:23 #61
- törölt felhasználó -    
Szerintem Demi jó mentor fiatal kora ellenére.Majd meg látjuk mi lesz jövőre!
2012. december 08. 19:24 #62
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Ad 1, hogy Demi nem mentornak való. Fiatal még ehhez az egészhez. Furcsáltam is, hogy ő kapta a 'Fiatal felnőtteket', hisz ő is abban a korosztályban van, és voltak Deminél sokkal tehetségesebb versenyzők.
Ad 2, pedig ha Demit nem választja le Simon, akkor én az ő helyében elmennék, hisz Simon nagyon sokat képzel magáról. Itt példaként fel is hozom azt, hogy amikor Paige és Jennel között kellett választania és Simon következett volna, rögtön Deminek adta át az elsőbbséget, hogy neki nehezebb legyen.
2012. december 08. 19:26 #63
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Demi jó fej csaj, de nem mentornak való... Miley jobb lett volna!pardon.gif
2012. december 08. 19:27 #64
vampiredada
vampiredada
visszatérő vendég

StátuszDDL ~ My hero. <3 Demetria Devonne Lovato. I love you so so much! :)
Hozzászólás: 184
Csatolások: 0
Azonosító: 155082
Hát...Én szívesen lennék a mentoráltja smileeee.gif
2012. december 08. 19:28 #65
- törölt felhasználó -    
Hát igaz, hogy nagy hírnevet kapott, de 20 éves, szerintem még buliznia kéne, szórakozni, nem az X-factorban bírálni. Nem megbántani akarok ezzel senkit, de szerintem nem neki kéne ott ülni, igaz jó a hangja, de még csak 20. smileeee.gif
2012. december 08. 19:33 #66
- törölt felhasználó -    
Először is, mint minden népbutító tehetségkutató, ez is le van papírozva az elejétől fogva, nevetséges, hogy sokan még mindig azt hiszik, hogy számít a szavuk, a szavazatuk abban, hogy kit fognak majd erővel leszuszakolni az emberek torkán, hogy "tessék, szeressétek!"
Másodszor én úgy vettem észre, hogy Demi valóban törődik a és foglalkozik azokkal, akiket megkapott, és valószínűleg Simonnak ez nem tetszik, mert ő bábokat akart maga mellé.
Végül pedig attól, hogy 20 éves, még lehetnek jó meglátásai a versenyzőkkel kapcsolatban, nem hinném, hogy ez kortól függ. Nyilván minél több tapasztalata van valakinek, annál többet lát az iparból, de amiket Demi elmond a műsorban, nekem nem úgy tűnik, hogy nem ért hozzá. smileeee.gif
2012. december 08. 19:58 #67
xxxddd
xxxddd
Hozzászólás: 946
Csatolások: 561
Azonosító: 128694
Idézet (Szandiii_1992 @ 2012.12.08. 18:05)
Lassan 9 éve, hogy szeretem és tisztelem Britneyt, és tudom hogy távolságtartó az emberekkel, még is annyira megdöbbentett, amikor Cece és Beatrice párbajoztak, hogy amíg Demi végig szorította Cece kezét, addig Brit csak hűvösen, hátra kulcsolt kezekkel állt a 13 éves kislány mellett, aki sírt, és szüksége lett volna a biztatásra, ehelyett még egy ölelést sem kapott tőle. Szóval lehet hogy Demi sz*r mentor, de legalább benne megvannak az emberi érzések, ami számomra a legfontosabb. Azt meg hogy "Kezdte azzal, hogy az összes eredetiséget kiirtotta a lányaiból." mindenki azóta hajtja csak, amióta Simon ezt kezdte el sorolgatni. Demi javaslatára Jennel fekete lett, de Simon addig csesztette, amíg újra barna nem lett. Erre az egészre Jennel a kiesése után csak annyival reagált, hogy vissza festette feketére a haját, szóval Simon ezt is benézte. wink.gif Aki teljesen kiölte az eredetiséget a versenyzőiből, az pont Simon. A kezdetektől fogva imádom az Emblem 3-t, még rajongói oldalam is van róluk, még is mostanra odáig jutottam, hogy képtelen vagyok végig nézni a fellépéseiket, mert ez a banda többé már nem az, akikbe beleszerettem a válogatón. Erről ennyit.

Nem akarok belekötni de nézd meg kikkel értettem egyet lehet félre olvastad vagy nem fogalmaztam érthetően blush.gif ebben az ügyben teljesen Demi mellett állok. Csak ennyit szerettem volna tisztázni. És veled is egyetértek, én is ugyanígy gondolom. : D
2012. december 08. 20:10 #68
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Hát nem tudom, mert nem láttam még az amerikai x-faktornak egy részét sém, de nem tudom mi abba a baj ha egy mentor(aki azért van ott, hogy tetszénésének megfelőlen bírálja a versenyzőket) néha néha kicsit mentortársainak nem tetszőt mond.
2012. december 08. 20:11 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (xxxddd @ 2012.12.08. 19:58)
Nem akarok belekötni de nézd meg kikkel értettem egyet lehet félre olvastad vagy nem fogalmaztam érthetően  blush.gif ebben az ügyben teljesen Demi mellett állok. Csak ennyit szerettem volna tisztázni. És veled is egyetértek, én is ugyanígy gondolom. : D

Én kavartam be. biggrin.gif Én is veled értek egyet, csak hozzáfűztem a kommentedhez még azt, amit még pluszban erről az egészről gondolok. biggrin.gif (Ezt jól összehoztuk. biggrin.gif)
2012. december 08. 20:21 #70
Vain
Vain
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 190117
Lehet, hogy nem Demi Lovato a legjobb mentor, na de Britney-re se lehet azt mondani, hogy toppon van. Az ember már állva tapsol neki ha 3 rövidke mondat helyett sikerül kipréselnie magából 4 mondatot. A legjobb kritikája amit megfogalmazott "Sorry, I just don't get it." EZ MI? Nem kritikát kéne mondania, nem segítenie kéne a versenyzőknek? Miért van az, hogy ő nem kapja úgy az ívet, mint Demi? Nem vagyok Demi Lovato rajongó, nem nagyon hallgatom őt, tehát azt sem lehet elmondani, hogy elvakult rajongó lennék, de ő legalább ki tud köhögni magából értelmes, normális kritikát. És még csak 20 éves, míg Britney már egy felnőtt nő. Viszont Britney végig érzelemmentes, a saját mentoráltjait megölelni nem képes. Akinek igazán nem való a mentorkodás az Britney.
2012. december 08. 20:23 #71
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Örülnék, ha nem térne vissza. Szerintem nagyon idegesítő a műsorban, és az ő mentoráltjai hullottak ki legelőször. Nincs tapasztalata hozzá, rossz dalokat választott az énekeseinek. Főleg Cecének, de Paige-t is elk*rvásította - hogy finoman fogalmazzak rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: VeRaa, Beyla
2012. december 08. 20:24 #72
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Demi még túl fiatal ehhez. Nincs még annyi tapasztalata a szakmájában. Az, hogy szerepelt egy Disney sorozatban az szinte semmi. Ott mindent "aláraktak". Önnáló karrierje még nem nagyon volt. És ahhoz, hogy valaki jó mentor legyen ez mindenképp szükséges.
2 felhasználónak tetszik: prézli, Beyla
2012. december 08. 20:25 #73
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (Lady Suzy @ 2012.12.08. 17:34)
Szerintem csak a műsor javára válna, ha kitennék. Olyan szörnyű mentorral, mint ő már rég találkoztam. Kezdte azzal, hogy az összes eredetiséget kiirtotta a lányaiból, Jennel-t - aki mellesleg a műsor legjobbja volt - a saját mintájára alakította és egy rockcsajszi helyett egy szörnyű Demi-utánzatot kaptunk, CeCe-t eleve rossz irányba terelte, talán nem kellett volna belőle popr.bancot gyártani, akkor még most is bent lenne, Paige-ből meg azt se tudom mi a jó Istent akart kihozni, de valami rettenet lett. Aztán akkor még nem említettem, hogy állandóan Simon szavába vágott, nem tudott az nélkül végigmondani egy kritikát, hogy Demi ne szólna bele és, ahogy a cikkben is említve van pimasz és pofátlan volt. Egyszerűen nem való neki az X Factor. Simon is jobban járna, ha hagyná az amerikait és jövőre visszatérne a britbe.

meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: VeRaa
2012. december 08. 20:27 #74
- törölt felhasználó -    
Vain egyetértek veled.
2012. december 08. 20:29 #75
Vain
Vain
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 190117
Idézet (prézli @ 2012.12.08. 20:23)
Örülnék, ha nem térne vissza. Szerintem nagyon idegesítő a műsorban, és az ő mentoráltjai hullottak ki legelőször. Nincs tapasztalata hozzá, rossz dalokat választott az énekeseinek. Főleg Cecének, de Paige-t is elk*rvásította - hogy finoman fogalmazzak rohog.gif

Tény, hogy voltak mellényúlásai, de a többi mentor nem nyúlt mellé? LA mindig a megfelelő dalokat választja? Mert nagyon nem hinném, nem véletlenül esett ki tőle az ember. Vino is rossz dalválasztásnak köszönhetően hullott ki, pedig az az ember egy született, nagybetűs tehetség. Simon sem a megfelelő dalokhoz nyúl, nem véletlenül esett ki olyan hamar a Lyric 145. Ha normális nyúlt volna hozzájuk akkor még simán bent lehetnének. Britney egyetlen normális mondata a műsorban az volt mikor megmondta Simonnak, hogy ez egy hip hop csapat, olyan dalokat kéne választania amik hozzájuk illenek. A többi mentor is igen csúnyán félrenyúlt már, ám Demi az egyetlen akit szinte megköveznek érte.
2012. december 08. 20:31 #76
FantasticGirl.
FantasticGirl.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 355
Azonosító: 183249
LadyAlba88, Deminek igenis van önálló karrierje, Disneytől függetlenül.. ha nem jöttél volna rá, még a válogatások alatt is végig turnézott.. -.-"
2012. december 08. 20:34 #77
selena arwa
selena arwa

Státuszdon't let them see
Hozzászólás: 777
Csatolások: 37
Azonosító: 134550
Szerintem Demi jó mentor,az nem az ő hibája,hogy az ő mentoráltjai estek ki előbb,hiszen a döntés Amerika kezében van. Simon-nak meg szerintem nincs igaza. Tisztelem őt meg minden,de azt azért be kell,hogy valljam,hogy az Emblem3-nél Jennel és Paige is tehetségesebb. És ezt nem Lovatic-ként mondom.
2012. december 08. 20:40 #78
Sachichan
Sachichan
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 178579
Remélem Demi nem tér vissza jövőre ebbe a szenny-showba :S Semmi pénzt nem ér meg, hogy megint beteg legyen esetleg ezek miatt az emberek miatt, vagy hogy megutálják őt az "NIX-FACTOR" miatt...ő annál sokkal becsületesebb és jobb ember, hogy egy ilyen CSALÁSban részt vegyen sad.gif És nem is értékelik hozzá méltóan....
2012. december 08. 20:44 #79
- törölt felhasználó -    
Nagyon kár sad.gif Szerintem jó mentor.
2012. december 08. 20:44 #80
xxxddd
xxxddd
Hozzászólás: 946
Csatolások: 561
Azonosító: 128694
Idézet (Szandiii_1992 @ 2012.12.08. 20:11)
Én kavartam be. biggrin.gif Én is veled értek egyet, csak hozzáfűztem a kommentedhez még azt, amit még pluszban erről az egészről gondolok. biggrin.gif (Ezt jól összehoztuk. biggrin.gif)

ja okés biggrin.gif igen biggrin.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok