Starity

Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 08. 18:18 #41
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Mivel nem nézem se a magyart se az angolt, így nem érint.
2012. december 08. 18:23 #42
- törölt felhasználó -    
Mi a manó, olvasom a hozzászólásokat és mintha nem is ugyanazt a műsort néznék, vaagy a Demi iránti rajongásnak tudható be hogy ennyire elfogultak vagytok vele? A kiscsaj viselkedése kritikán aluli, az indulatos megnyilvánulásaival nevettségessé teszi magát és az egész műsort. Leírnám amit gondolok de mivel 90%-ban Demi fanok vannak itt inkább nem teszem. Azért egy dolgot megjegyeznék - elfordítani egy mikrofont és melléje rávihogni a másikra (egyértelműen heccből) nem ugyanaz mint rosszindulatúan és indulatosan megnyilvánulni, fröcsögni. Még egy dolog Simon nem csak Demi mentoráltjait kritizálja hanem mindenkiét. Amit ő alkot az megalapozott kritika, Demi pedig uhmmm izé... fogjuk rá hogy véleményt nyilvánít.
3 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, prézli, Beyla
2012. december 08. 18:25 #43
- törölt felhasználó -    
én nem csalódtam demiben, és őszintén akik rossznak tartják csak gondolják el melyik a jobb: ha a mentorod simon, v britney, avagy ha demi
demitől megkapják a támogatást, nem rideg velük, segít ahol tud, meglehet vele beszélni mindent
britney meg kb olyan mintha lesesz*rná a mentoráltjait, lehet csak nekem tűnik így
simon meg a tökéletességre gyúr erőteljesen, de miért is lepődjek meg? előttem már leírták milyen helyzetekbe hozza demi-t, pl amikor a saját mentoráltjai álltak ott és nem demié volt az utolsó szó hanem simon-é, de ő bejelentette h igenis kiváncsi rá h demi melyik mentoráltját küldi haza
ez azért elég nagy bunkósság, és valljuk be simon lehet h vicces, és azért jó mentor is, de ne tévesszen ez meg senkit sem,
demire előbb rábíznám magam, mert benne megbíznak a mentoráltjai, simon-ba már nem nagyon hiszem
2012. december 08. 18:26 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lady Suzy @ 2012.12.08. 18:17)
Nekem aztán édes mindegy, hogy miért estek ki, bár én az ilyen "nem lehetett rá szavazni" dolgokban soha nem hittem, mert mindig könnyebb ráfogni ezt, mint beismerni, hogy igen, most esett ki a kedvencem. Nem azért "támadom" Demi-t, mert 20 éves és új. Attól még igenis lehet valaki jó mentor, de ő nem az. Lehet akár a kora is az oka, vagy az, hogy új, de egyszerűen nem ért ehhez. Előfordul, nem mindenki születik X Factor mentornak, de akkor már legalább legyen tisztelettel a társaira. Még, ha Simon is provokálta ki belőle, hogy úgy viselkedjen, ahogy, akkor is van egy bizonyos határ, amit ő átlépett. Most nem feltétlen Simon-t akarom védeni, mert beismerem, hogy ő is elég gyakran bunkó, de ő legalább érti, amit csinál.

Sajnos ez így volt. Nem egy fénykép van arról, hogy hiába tárcsázták a számaikat, folyamatosan azt dobta vissza hogy "cancelled", de hát ez van. smileeee.gif A többibe meg inkább ne menjünk bele, mert úgy sem értenénk egyet, és soha véget nem érő "vita" alakulna ki, amit nem szeretnék. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. december 08. 18:27 #45
BlazeB
BlazeB
új tag
Hozzászólás: 83
Csatolások: 0
Azonosító: 177789
Egyáltalán mit keres ott Demi???? Van már akkora tapasztalata és tehetsége mint a többi zsűritagnak?? Nincs! Hát akkor!
2012. december 08. 18:29 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.08. 18:25)
én nem csalódtam demiben, és őszintén akik rossznak tartják csak gondolják el melyik a jobb: ha a mentorod simon, v britney, avagy ha demi
demitől megkapják a támogatást, nem rideg velük, segít ahol tud, meglehet vele beszélni mindent
britney meg kb olyan mintha lesesz*rná a mentoráltjait, lehet csak nekem tűnik így
simon meg a tökéletességre gyúr erőteljesen, de miért is lepődjek meg? előttem már leírták milyen helyzetekbe hozza demi-t, pl amikor a saját mentoráltjai álltak ott és nem demié volt az utolsó szó hanem simon-é, de ő bejelentette h igenis kiváncsi rá h demi melyik mentoráltját küldi haza
ez azért elég nagy bunkósság, és valljuk be simon lehet h vicces, és azért jó mentor is, de ne tévesszen ez meg senkit sem,
demire előbb rábíznám magam, mert benne megbíznak a mentoráltjai, simon-ba már nem nagyon hiszem

Aha. Csak hogy az X-Faktor elméletileg egy tehetségkutató show nem pedig talk show ahol megdumcsizhatják mi történt velük... és nem is lekisegély szolgálat hogy elsírják a bánatukat.
2012. december 08. 18:33 #47
alexaa093
alexaa093
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 143912
ja és itt van az animáció
http://24.media.tumblr.com/0f0bed7c07059db656608c6be4290eb7/tumblr_meo0w7AVcW1rxgooco3_250.gif
2012. december 08. 18:38 #48
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Szerintem sem Demi, sem Britney nem kellett volna az X-Faktor zsűrijébe sleep.gif
2012. december 08. 18:44 #49
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
ÓÓ,de kár! sad.gif
Pedig Demi pont oda való! smileeee.gif
2012. december 08. 18:45 #50
- törölt felhasználó -    
én nem nézem az x faktort ! úgyhogy nem tom mi van!
2012. december 08. 18:46 #51
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
Idézet (OceanSoul @ 2012.12.08. 18:23)
Mi a manó, olvasom a hozzászólásokat és mintha nem is ugyanazt a műsort néznék, vaagy a Demi iránti rajongásnak tudható be hogy ennyire elfogultak vagytok vele? A kiscsaj viselkedése kritikán aluli, az indulatos megnyilvánulásaival nevettségessé teszi magát és az egész műsort. Leírnám amit gondolok de mivel 90%-ban Demi fanok vannak itt inkább nem teszem. Azért egy dolgot megjegyeznék - elfordítani egy mikrofont és melléje rávihogni a másikra (egyértelműen heccből) nem ugyanaz mint rosszindulatúan és indulatosan megnyilvánulni, fröcsögni. Még egy dolog Simon nem csak Demi mentoráltjait kritizálja hanem mindenkiét. Amit ő alkot az megalapozott kritika, Demi pedig uhmmm izé... fogjuk rá hogy véleményt nyilvánít.

Na az ilyen emberektől, mint te futok ki a világból.! -.-
Amikor Britney leszólta Simon össze csapatát, hogy Beatrice-ban több tehetség van mint az ő összes csapatában nem szólt neki vissza. Amikor Demi kinyílvánította, hogy 1D-t akar csinálni az Emblem3-ből rögtön támadott! Az neked poén, hogy amikor Demi két mentoráltja közül kellett választani, hogy ki menjen haza Simon a szabályok ellenére nagyképűen ellöszzör azt akarta, hogy Demi válasszon! Ha ez nem bunkóság akkor nem tudom hol élsz! -.- Igen szerintem se ugyan azt a műsort nézzük vagy csak te kalandozol el... -.-
1 felhasználónak tetszik: Rekahhh
2012. december 08. 18:49 #52
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

StátuszKeep calm and wear mustache ...! (y) :D
Hozzászólás: 280
Azonosító: 150025
Ja és az meg a másik hogy, twitteren nem csak hogy Demi Lovato, de még Miley Cyrus, és Nick Jonas is megosztotta rajongóival hogy szavazzanak, Cecere...De ha még ez se elég, Twitteren a világtrendek között a MÁSODIK helyen volt a #VoteforCece és párral alatta még az is hogy #VoteCece... Sőt, még amikor szavazás volt, mindenki rakta ki twitteren a képet, hogy szavazott, Cecere és visszadobta a szavazatot!!!VISSZADOBTA:).. És ilyen ÉRDEKES módon csak Demi mentoráltjainál volt...Azon kívűl még mutatták is képen hogy bunda nélkül Cece a 3. helyen teljesített!!ENNYI! Tudjátok mit ez a szenny műsor meg se érdemli Demit.!!Remélem is hogy Demi nem megy vissza, eddig is csak miatta néztem, de legalább jövőre nem pocsékolom az időmet, erre az abortusz maradék műsorra.EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ERRŐL AZ EGÉSZ SZENNYRŐL.ennyi.
1 felhasználónak tetszik: IAmJulcsi
2012. december 08. 18:51 #53
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

IAMJulcsi, teljesen igazad van wink.gif!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik: IAmJulcsi
2012. december 08. 18:53 #54
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

Amúgy PONT Simon az aki fröcsög, és akiből árad a nagyképűség, és a rosszindulatúság!
2012. december 08. 18:57 #55
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Demi három hazaküldött versenyzője közül(Willy-t nem számoljuk) kettőnél derült ki, hogy kamu volt a szavazás. Deminek volt a legerősebb csapata, nem csak szeritem. Jennelt is azért küldték haza, mert Ő volt az egyik legerősebb. Az egész műsorban LA és Simon ott bántották Demit, ahol lehetett. Ne mondjátok, hogy ez csak nekem tűnt fel. Britney le sem sz.rja a mentoráltjait, és ugyanúgy most van ott elöször, mégsem bántják Őt. Lehet, hogy elfogult vagyok, de Demi bármelyiküknél jobban akarta a mentoráltjait segíteni, hiába nem jött össze néha. Az egész meg van rendezve, legutobb kiderültek az adatok, CeCe a harmadik volt a szavazásnál. Harmadik. És Ő ment haza. Én nagyon örültem, hogy Demit ennyit láthatom az X-factornak köszönhetően, de mostmár tényleg remélem, hogy nem jön vissza jövőre.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/380320_182701718535442_847050808_n.jpg
2012. december 08. 18:58 #56
Adrii Styles
Adrii Styles
visszatérő vendég

StátuszHa már itt jársz,megköszönném,ha szavaznál !! :))
Hozzászólás: 216
Csatolások: 44
Azonosító: 186046
De kár sad.gif Sajnálom :S
2012. december 08. 19:00 #57
FantasticGirl.
FantasticGirl.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 355
Azonosító: 183249
Szeretem Demit, ő az egyik példaképem... DE!

Eleinte miatta néztem az amerikai X faktort.. pár válogató után rájöttem hogy fényévekkel jobbak az amerikaiak, mint a magyarok, sokkal tehetségesebbek (lásd Carly vagy Tate..) mint mondjuk Csobot Adél vagy egyebek... ez egy tény.

Az is egy tény, hogy Paige is előrébb lenne, Jennel is előrébb lett volna, meg CeCe sem ugrálna 5. helyről vissza a 8.ra, aztán a következő héten meg fordítva, ha nem Demi lenne a mentoruk, mert imádom őt, de nem leszek elfogult, tényleg nem a legjobb mentor.. Irtó tehetséges, de nem mindenki tudja átadni másnak azt amit ő már tud, Demi sem, nem "tanárnak való"

Viszont álljon meg a menet, azt hogy bunkó, Demire nem lehet mondani.. Ő nem bunkó.. mi az hogy nem érdekli kit bánt meg? Egy mentornak/ zsűrinek nem az a dolga hogy elmondja a véleményét, akkor is ha nem az ő mentoráltjáról van szó??? Szerintem de. Ha valaki bántásnak veszi a rossz kritikát, hát sorry, az nem Demi hibája... És egyébként, láttam pár helyen hogy írtátok hogy leszólta az Emblem 3-t.. Én egyetértettem vele, semmi újat nem tudnak mutatni, pedig sokszor többre lennének képesek.. Igen is, mutassanak valami újat.. Azt meg amit a hálaadásnapi műsorban a Secrets-sel műveltek, szerintem katasztrófa volt, bocsi.. szeretem őket, de az kifejezetten rossz volt..

Bunkónak én Simont nevezném.. nem Demit...
2012. december 08. 19:11 #58
- törölt felhasználó -    
IAmJulcsi vegyél vissza és fogalmazz kulturáltan, indulat nélkül. Attól hogy Demi az idolod, még nem kell úgy fröcsögnöd mint neki. Ha majd képes leszel normál hangnemben véleményt nyilvánítani talán válaszolni is fogok.
2012. december 08. 19:11 #59
- törölt felhasználó -    
Bármilyen tehetséges is, húszévesen nem másokat kellene bírálnia.
3 felhasználónak tetszik: prézli, iannina, Beyla
2012. december 08. 19:22 #60
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
Idézet (OceanSoul @ 2012.12.08. 19:11)
IAmJulcsi vegyél vissza és fogalmazz kulturáltan, indulat nélkül. Attól hogy Demi az idolod, még nem kell úgy fröcsögnöd mint neki. Ha majd képes leszel normál hangnemben véleményt nyilvánítani talán válaszolni is fogok.

Ja, mert most nem válaszoltál...
Igen vannak bennem indulatok, de elolvasod a cikket egyből az, hogy mi a fene?! "Demi Lovatót nem érdekli kit bánt meg" Már az alcím olvasásánál kiakadt a biztosíték! Én nem szeretnék senkit megbántani sajnálom, hogy túl indulatos voltam veled, de Lovatic vagyok! És amit ebben a cikkben írnak butaság! Másrészt nem fröcsögök, Demi sem fröcsög csak te is elhiszed azt amit Simon mond ennyi...
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok