Starity

Demi Lovato nem tér vissza jövőre az X Factorba?

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 08. 17:34 #21
Lady Suzy
Lady Suzy
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Szerintem csak a műsor javára válna, ha kitennék. Olyan szörnyű mentorral, mint ő már rég találkoztam. Kezdte azzal, hogy az összes eredetiséget kiirtotta a lányaiból, Jennel-t - aki mellesleg a műsor legjobbja volt - a saját mintájára alakította és egy rockcsajszi helyett egy szörnyű Demi-utánzatot kaptunk, CeCe-t eleve rossz irányba terelte, talán nem kellett volna belőle popr.bancot gyártani, akkor még most is bent lenne, Paige-ből meg azt se tudom mi a jó Istent akart kihozni, de valami rettenet lett. Aztán akkor még nem említettem, hogy állandóan Simon szavába vágott, nem tudott az nélkül végigmondani egy kritikát, hogy Demi ne szólna bele és, ahogy a cikkben is említve van pimasz és pofátlan volt. Egyszerűen nem való neki az X Factor. Simon is jobban járna, ha hagyná az amerikait és jövőre visszatérne a britbe.
6 felhasználónak tetszik: mayaa., prézli, iannina, VeRaa, Judit107, Beyla
2012. december 08. 17:38 #22
- törölt felhasználó -    
Én nem hiszek Simonnak, mert az eddigi nyilatkozatai alapján egy tapló :S Demi amúgy sem ilyen. :S
2012. december 08. 17:39 #23
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
Tökéletesen egyetértek veled Lady Suzy meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. december 08. 17:40 #24
- törölt felhasználó -    
Nem bánnám,ha jovore nem szerepelne a musorban :$
2012. december 08. 17:40 #25
- törölt felhasználó -    
Ugyan nem sűrűn nézem, de szerintem Demi nem rossz mentor..
2012. december 08. 17:41 #26
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Én nem nagyon szoktam nézni az amerikai X Faktort, így nem is nagyon tudok véleményt alkotni különösebben...
2012. december 08. 17:42 #27
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
OMG! a cikk szerzőnek csak gartuláni tudok -.- mi az h Demi bánt meg másokat?! Simon csak őt támadja! Másrészt az a dolga, hogy megmondja a véleményét! Azért rossz mentor, mert őszínte?! Hol élnek manapság az emberek?! Ő a legjobb mentor a 4 közül, mert ő törődött a mentoráltjaival nem úgy mint a többiek! érdekes módon az Emblem3 Demi Lovato mellett áll ki, mert Simon One Direction-t akar belőlük csinálni, de ezt ők nem akarják! Elkéne gondolkozni, hogy milyen cikket írnak a szerzők, mert ez már nevetséges! -.-"""
2012. december 08. 17:42 #28
- törölt felhasználó -    
Simon nem tapló,csak van egy rohadt egyedi stílusa biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, prézli, iannina, ItsLénaa, Beyla
2012. december 08. 17:43 #29
csjenni
csjenni
új tag
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 176630
Ne bántsátok Simont sem, a média gyakran kiforgatja az ember szavait, rendszeresen nézem a műsorokat és való igaz, hogy csipkelődnek egymással, de sokszor nevetnek is a másikon és van amikor együtt is... azt is el kell ismerni hogy Demi nagyon ritkán dicsér és vannak rosszindulatú megjegyzései, de ez Simonra is igaz, aki egyáltalán nem tapló. Nála elismertebb ember nem nagyon kell a zene iparba, kitűnő érzéke van a jóhoz, és a zenéhez. Egy zenei mágus!
Deminek van helye jövőre is, de ha Simon úgy dönt, hogy mégsem, az nem személyes nézeteltérés, csakis szakmai dolog miatt lesz, de szerintem ez nem fog megtörténni!
2012. december 08. 17:44 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lady Suzy @ 2012.12.08. 17:34)
Szerintem csak a műsor javára válna, ha kitennék. Olyan szörnyű mentorral, mint ő már rég találkoztam. Kezdte azzal, hogy az összes eredetiséget kiirtotta a lányaiból, Jennel-t - aki mellesleg a műsor legjobbja volt - a saját mintájára alakította és egy rockcsajszi helyett egy szörnyű Demi-utánzatot kaptunk, CeCe-t eleve rossz irányba terelte, talán nem kellett volna belőle popr.bancot gyártani, akkor még most is bent lenne, Paige-ből meg azt se tudom mi a jó Istent akart kihozni, de valami rettenet lett. Aztán akkor még nem említettem, hogy állandóan Simon szavába vágott, nem tudott az nélkül végigmondani egy kritikát, hogy Demi ne szólna bele és, ahogy a cikkben is említve van pimasz és pofátlan volt. Egyszerűen nem való neki az X Factor. Simon is jobban járna, ha hagyná az amerikait és jövőre visszatérne a britbe.

Kezdjük azzal, hogy Jennel és Cece nem azért estek ki, mert a nézők úgy akarták, hanem a szerkesztők kitették őket. Jennel kiesése napján, nem lehetett rá szavazni, mert le voltak blokkolva a vonalak, amiről többen is panaszkodtak neki, amiről így Demi és Jennel is tudomást szereztek. Tegnap este pedig napvilágot látott egy adat a szavazatokról, ami alapján Cece a 3. legtöbbet kapta, így csütörtökön még párbajoznia sem kellett volna, még is kitették, azért mert Simon így akarta. Vajon mért nem mutattak pont róla búcsúvideót?! Nem minden olyan szép és tisztességes mint ahogy ezt mutatják... Pimasz és pofátlan? Nézd vissza elölről az összes adást, és akkor majd rájössz te is, hogy mindent Simon provokál ki belőle, Ő az aki először elrángatta előle a mikrofont amikor épp beszélt, vagy Ő volt az aki először belevágott a szavába, csak ez senkinek nem tűnik fel, mivel egy 20 éves lányt, aki most csinál ilyet először életében, könnyebb utálni és támadni. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: IAmJulcsi
2012. december 08. 17:44 #31
- törölt felhasználó -    
Nem mindig kísérem figyelemmel az adásokat, de valahogy én sem erre számítottam Demivel kapcsolatban.:/
2012. december 08. 17:44 #32
- törölt felhasználó -    
Nincs vele bajom, de nézem az amerikai x factort, és tényleg néha eléggé furán viselkedik. CeCe Frey-nek szerintem szörnyű hangja volt, még is Demi a többieket ócsárolta, akiknek a közelébe se léphet ez a CeCe... Csoda, hogy eddig bent tudott maradni, nem tudom Demi mit hallhatott a hangjában :/
2012. december 08. 17:48 #33
xxxddd
xxxddd
Hozzászólás: 946
Csatolások: 561
Azonosító: 128694
Love1DForeva Demiley00 teljesen egyetértek veletek! Bár lehet Deminek is jobb lenne ha nem térne vissza a műsorba mert többen is elkezdték utálni emiatt. De az ilyeneket nem értem, hogy mit várnak el tőle amikor ez volt az első ilyen műsor neki és nagyon fiatal is. Viszont ahogy bánik a mentoráltjaival.. na abban ő a legjobb. Nem értem Britneyt miért isteníti mindenki annyira amikor egyszerű dolga van olyan emberekkel mint pl. Carly Rose , de a mostani adásban amikor kiesett Diamond őt még csak meg sem ölelte. Olyan hidegnek tűnik az egész műsor alatt, bár lehet csak nekem.. Simonnak meg tényleg nagy arca van. A válogatókon még szimpatikus volt, ahogy viccelődtek Demivel de amiket mostanában mond neki... És igen, Lovato embereinél, Jennelnél, Cecenél és Paigenél is ugyanaz volt, hogy nem lehetett rájuk sms-t küldeni pedig még bőven szavazási idő volt. Szerintem ez is megrendezett. Csak azt sajnálom, hogy többet vártam ettől a műsortól, mint ami valójában.
Ja és Demi nem a legjobb mentor, az tény de szerintem a legjobb bíra.
bocsi, hogy ilyen hosszú lett :$
2012. december 08. 17:51 #34
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
Szandiii_1992
én teljesen egyetértek veled! (: Nem is értem miért Demi-t támadják holott Simon nem végzi jól a munkáját... -.-" Azt pedig nem is tudtam, hogy Cece 3. lett volna! ohmy.gif De így végképp elásták magukat nálam! -.-
2012. december 08. 17:52 #35
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

StátuszKeep calm and wear mustache ...! (y) :D
Hozzászólás: 280
Azonosító: 150025
egyébként ha Simon mindig szakmai alapon döntene akkor , nem lett voltna az hogy amikor mindenki elismerte az egyik adásban Ceceről(Demi !!! versenyzőjéről) hogy ez nagyon jó volt, nem ő lett volna az aki aztmondta hogy ez túl sok. mindig keres hibát, demi versenyzőinél hogy kritizálni tudja... Ez van... és nagyon látszik.
2012. december 08. 17:58 #36
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Szerintem Demi nem való mentornak.Még ahhoz egy kicsit fejlődnie kellene...
2012. december 08. 18:01 #37
k.renáta
k.renáta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 134717
Hát való igaz, hogy Demi odaszól "néha", de azért Simon is osztja őt is rendesen. Emlékszem volt olyan, mikor elhajtotta előle a mikrofont miközben beszélt...ez mi?? Szerintem Demi nem rossz mentor, hiszen ha Cece valóban a 3. lett akkor azért az nem rossz eredmény. Az viszont megint egy másik dolog, hogy először csinál ilyet és végülis azért van ott, hogy kritikát mondjon, és megvédje a mentoráltját, ahogyan ezt ugyan úgy Simon is megteszi...
2012. december 08. 18:05 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (xxxddd @ 2012.12.08. 17:48)
Love1DForeva Demiley00 teljesen egyetértek veletek! Bár lehet Deminek is jobb lenne ha nem térne vissza a műsorba mert többen is elkezdték utálni emiatt. De az ilyeneket nem értem, hogy mit várnak el tőle amikor ez volt az első ilyen műsor neki és nagyon fiatal is. Viszont ahogy bánik a mentoráltjaival.. na abban ő a legjobb. Nem értem Britneyt miért isteníti mindenki annyira amikor egyszerű dolga van olyan emberekkel mint pl. Carly Rose , de a mostani adásban amikor kiesett Diamond őt még csak meg sem ölelte. Olyan hidegnek tűnik az egész műsor alatt, bár lehet csak nekem.. Simonnak meg tényleg nagy arca van. A válogatókon még szimpatikus volt, ahogy viccelődtek Demivel de amiket mostanában mond neki... És igen, Lovato embereinél, Jennelnél, Cecenél és Paigenél is ugyanaz volt, hogy nem lehetett rájuk sms-t küldeni pedig még bőven szavazási idő volt. Szerintem ez is megrendezett. Csak azt sajnálom, hogy többet vártam ettől a műsortól, mint ami valójában. 
Ja és Demi nem a legjobb mentor, az tény de szerintem a legjobb bíra.
bocsi, hogy ilyen hosszú lett :$

Lassan 9 éve, hogy szeretem és tisztelem Britneyt, és tudom hogy távolságtartó az emberekkel, még is annyira megdöbbentett, amikor Cece és Beatrice párbajoztak, hogy amíg Demi végig szorította Cece kezét, addig Brit csak hűvösen, hátra kulcsolt kezekkel állt a 13 éves kislány mellett, aki sírt, és szüksége lett volna a biztatásra, ehelyett még egy ölelést sem kapott tőle. Szóval lehet hogy Demi sz*r mentor, de legalább benne megvannak az emberi érzések, ami számomra a legfontosabb. Azt meg hogy "Kezdte azzal, hogy az összes eredetiséget kiirtotta a lányaiból." mindenki azóta hajtja csak, amióta Simon ezt kezdte el sorolgatni. Demi javaslatára Jennel fekete lett, de Simon addig csesztette, amíg újra barna nem lett. Erre az egészre Jennel a kiesése után csak annyival reagált, hogy vissza festette feketére a haját, szóval Simon ezt is benézte. wink.gif Aki teljesen kiölte az eredetiséget a versenyzőiből, az pont Simon. A kezdetektől fogva imádom az Emblem 3-t, még rajongói oldalam is van róluk, még is mostanra odáig jutottam, hogy képtelen vagyok végig nézni a fellépéseiket, mert ez a banda többé már nem az, akikbe beleszerettem a válogatón. Erről ennyit.
2012. december 08. 18:14 #39
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
annál jobb lesz neki is ha nem tér vissza szerintem
2012. december 08. 18:17 #40
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Idézet (Szandiii_1992 @ 2012.12.08. 17:44)
Kezdjük azzal, hogy Jennel és Cece nem azért estek ki, mert a nézők úgy akarták, hanem a szerkesztők kitették őket. Jennel kiesése napján, nem lehetett rá szavazni, mert le voltak blokkolva a vonalak, amiről többen is panaszkodtak neki, amiről így Demi és Jennel is tudomást szereztek. Tegnap este pedig napvilágot látott egy adat a szavazatokról, ami alapján Cece a 3. legtöbbet kapta, így csütörtökön még párbajoznia sem kellett volna, még is kitették, azért mert Simon így akarta. Vajon mért nem mutattak pont róla búcsúvideót?! Nem minden olyan szép és tisztességes mint ahogy ezt mutatják... Pimasz és pofátlan? Nézd vissza elölről az összes adást, és akkor majd rájössz te is, hogy mindent Simon provokál ki belőle, Ő az aki először elrángatta előle a mikrofont amikor épp beszélt, vagy Ő volt az aki először belevágott a szavába, csak ez senkinek nem tűnik fel, mivel egy 20 éves lányt, aki most csinál ilyet először életében, könnyebb utálni és támadni. wink.gif

Nekem aztán édes mindegy, hogy miért estek ki, bár én az ilyen "nem lehetett rá szavazni" dolgokban soha nem hittem, mert mindig könnyebb ráfogni ezt, mint beismerni, hogy igen, most esett ki a kedvencem. Nem azért "támadom" Demi-t, mert 20 éves és új. Attól még igenis lehet valaki jó mentor, de ő nem az. Lehet akár a kora is az oka, vagy az, hogy új, de egyszerűen nem ért ehhez. Előfordul, nem mindenki születik X Factor mentornak, de akkor már legalább legyen tisztelettel a társaira. Még, ha Simon is provokálta ki belőle, hogy úgy viselkedjen, ahogy, akkor is van egy bizonyos határ, amit ő átlépett. Most nem feltétlen Simon-t akarom védeni, mert beismerem, hogy ő is elég gyakran bunkó, de ő legalább érti, amit csinál.
3 felhasználónak tetszik: prézli, Judit107, Beyla
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok