Hatalmas küzdelmeket, csodálatos duetteket és embert próbáló döntéseket láthattak a nézők a Voice harmadik Párbaj adásában. A Mesterek nehéz helyzetben vannak, hiszen minden párjukból csak az egyik énekest juttathatják tovább, Mester-társaik pedig nem dönthetnek helyettük, mindössze véleményt mondhatnak arról, szerintük kinek lenne helye az élő adásokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Családi drámák a Voice harmadik párbaján
2012. december 08. 11:37
|
|
nobukoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 190668 offline
|
sajnálom hogy gabi nem jutott be a Voice de az olivér az igen nagyon jó a hangja. Föleg a 2-iker lány a saci meg a böbe milyen szép hangjuk van gratula aki bent marat
2012. december 08. 12:14
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ahhoz képest,hogy itt elvileg csak az énektudás számít,ez is arra megy,hogy ki mennyire eladható,pl: Berkes Gabriellának sokkal jobb hangja van,mint Reginának,de Regina fiatalabb és szebb,úgyhogy marketing szempontból jobban megéri.Mondjuk nekem csak az számít,hogy Nádor Dávid bejutott.A többi nem érdekel.Amíg ő bent van,addig felőlem bárki kieshet.
2012. december 08. 12:18
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nekem nagyon tetszett az adás hajrá ikrek!
2012. december 08. 12:45
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Sacinak és Böbének nagyon jó hangjuk volt. *-* Örülök h tovább jutottak ^^ Viszont ez az Olivér egyáltalán nem szimpatikus de majd meglátjuk h teljesít...
2012. december 08. 13:21
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Nekem egyik ikerlány se volt szimpatikus. Az egyik kicsit beképzeltnek tűnik a másiknak meg megalszik a tej a szájában. Szerintem nem valók ide. Nádor Dávidnak nagyon örültem. Olivér is remek volt. De ezen a Regina-Gabi izén nagyon meglepődtem és ki is akadtam. Egyértelműen Gabriellának kellett volna továbbjutnia.
2012. december 08. 13:25
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon örülök,hogy a Szécsi ikrek tovább jutottak.Nagyon szép,egyedi hangjuk van.A másik kedvencem Berkes Olivér.Hát, valami brutál jó hangja van.Persze, nagyon jól is néz ki.Azt viszont nagyon sajnálom,hogy Berkes Gabriella nem jutott tovább.Sokkal jobban énekelt,mint Husznullina Regina.Hajrá Veres Mónika,Ikrek, és Berkes Olivér!
2012. december 08. 13:40
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
drága dráma dráma dráma nem unják már? -.-"""
2012. december 08. 13:45
mindenki megérdemelten jutott tovább, az ikreknek drukkolok^^
2012. december 08. 13:48
Az ikrek nagyon jók voltak
az a nagyképu Bianca meg jó nagyot koppant
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2012. december 08. 15:06
Idézet (MJudó @ 2012.12.08. 13:48)
Az ikrek nagyon jók voltak
az a nagyképu Bianca meg jó nagyot koppant 
tényleg nagyon beképzelt volt, és örültem, hogy nem ő jutott tovább, nagyon nem szimpi.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.