Tegnap jelentették be a 2013-as Grammy-jelöléseket, de ezúttal sem sikerült mindenki kedvébe járni, hiszen Justin Biebert és a One Directiont sem jelölték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiszórták a tinikedvenceket a Grammyről
2012. december 06. 17:45
9 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Hustler,
Vampiregirl1,
ophely88,
Vampirel,
Luckie,
Black Hearth2,
Vain
2012. december 06. 17:47
Kár, hogy nem jelölték őket, de nem fognak belehalni.
2012. december 06. 17:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nicki!!! Kár,hogy nem tették be!!!
a 1D meg nem érdekel!!! sőt örülök is,hogy legalább valahol nem lesznek ott!!!!!!!!!!!
a 1D meg nem érdekel!!! sőt örülök is,hogy legalább valahol nem lesznek ott!!!!!!!!!!!
2012. december 06. 17:49
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát ez van, lehet egy napon majd a One Direction-t is jelölik, és megnyerik a díjat!!(: egy nap...
2012. december 06. 17:50
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
szegényeknek mekkora problémájuk van, nem jelölték a kedvenceiket ...
2012. december 06. 17:52
Szerintem nem kéne fikázni, lehet hogy nem jelölték őket de akiket jelöltek olyanok hogy a Wc-n le lehetne húzni, csak néhány olyan jelölt van aki meg is érdemli, pl Katy Perry,Ed Sheeran...
2012. december 06. 17:52
Nem tudom,mit kell itt utálkozni,vagy épp hisztizni, hogy nem jelölték őket.. Ez egy nagyon nagy esemény, én már most nagyon büszke vagyok az 1D-re, az eddig összegyűjtött díjaik miatt (: (köszönöm,de nem vagyok kíváncsi a negatív válaszokra)
2012. december 06. 17:53
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Isteneem.. Én szertem a 1D-t, de szerintem még korai lett volna jelölni őket a Grammy díjra, ahogy Justint is. Habár a jelölésekkel kicsit (nagyon) megvagyok lepődve, hiszen oda nem akármilyen sztárocskák szoktak felkerülni, viszont idén még Carly is felkerült, akinek van egy semmitmondó dala?
2012. december 06. 17:54
Minek ekkora problémát csinálni ebből? Nem jelölték őket és kész. Akármennyire is képtelenek elhinni sok ilyen lesz még. BIZONY! PSYt meg jó h nem jelölték
2012. december 06. 17:55
Én igazából szeretem Justint és az 1Dt is. Viszont úgy érzem, hogy ők nem oda valók, társukkal kárlikával együtt. Mert egy ilyen MTV-s díjátadón még elmennek, de a Grammy-re úgy érzem, hogy nem kéne oda egyikük sem.
2012. december 06. 17:57
Hogy őszinte legyek, elég lehangolt lettem volna, ha az 1D-t ide is jelölik. Directionerként mondom, kezd elegem lenni abból, hogy sokan olyan felsőbbrendűnek hiszik a fiúkat, hogy több éve a pályán lévő zenészeket szidnak, csak azért mert nem a One Direction. Ezzel csak magukat minősítik.
Viszont, akiért fáj a szívem, az Justin. Lehet, az elfogultság beszél belőlem, de megérdemelte volna, legalább egy jelölést. Tudom, sokan utálják és abszolút nem tartják tehetségesnek, de b@sszus, igen, sokan a kinézetéért szeretik, de vannak olyanok, akik a zenét hallgatják és nem azt nézik, milyen „cuki”. Oké, ez picit elfogult volt, na..
Viszont, akiért fáj a szívem, az Justin. Lehet, az elfogultság beszél belőlem, de megérdemelte volna, legalább egy jelölést. Tudom, sokan utálják és abszolút nem tartják tehetségesnek, de b@sszus, igen, sokan a kinézetéért szeretik, de vannak olyanok, akik a zenét hallgatják és nem azt nézik, milyen „cuki”. Oké, ez picit elfogult volt, na..
2012. december 06. 17:58
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Jó van, bár már most az egész Grammy egy nagy kalap kaki, de azért még várni kell 1-2 évet, míg ezeket a majmokat is jelölik... Talán az egyetlen pozitív dolog az egészben, hogy nem jelölték őket. A rajongóiknak pedig ideje lesz elfogadniuk, hogy a drágáig nem tehetségesek, akármit is hisznek. És a Directonerek nagy bánatára nincs olyan kategória, hogy a "Legcukibb pofikájúak".
Dzsásztínról meg Minazs kisasszonyról nem kívánok szót váltani, bár már azt targikusnak tartom, hogy az a Kárli Dzsepszen Kall Mí Méjbi-je megjelent a listán...
Dzsásztínról meg Minazs kisasszonyról nem kívánok szót váltani, bár már azt targikusnak tartom, hogy az a Kárli Dzsepszen Kall Mí Méjbi-je megjelent a listán...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.