Jó lenne folytatni más sztárokkal...
Erről árulkodik a sztárok kézjegye — Fernando Colunga
2012. december 06. 20:31
De jó cikk *-*
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. december 06. 20:36
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
tényleg nagyon jó cikk lett, és valóban jó lenne folytatni, a grafológiát is szívesen megtanulnám
Sally Sparrow
2012. december 07. 09:02
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszönöm szépen az elismerő sorokat. Reméltem, hogy ti is legalább olyan érdekesnek találjátok majd, mint én.
Azért, mert eredetileg nem cikksorozatnak indult... Én ezt a cikket a héten teljesen véletlenül találtam. Kipakoltam a szekrényemet és az aljából előkerült ez. (papírformátumú, külföldi (mexikói) újságból) Megörültem neki, hogy ilyen még nem volt, meg kéne írni, s legalább ha lefordítom, megértem azt, amit 12-14 évvel ezelőtt a még gyérebb spanyolom miatt nem tudtam. S mivel ez a cikk, meg egy másik, ami majd megjelenik, szintén Fernandoról (elvileg ma), olyan témájú, ami tulajdonképpen nem avul el és nincs kifejezett aktualitása, mindig aktuális marad, ha még nem jelent meg magyarul... Lényeg a lényeg, Courtneyy ötlete volt, hogy kéne ebből egy sorozatot rittyenteni, mert jó az alapötlet és megérné folytatni. Én csak az "alap értelmi szerző" és az első publikáló vagyok.
Ami pedig ezen cikk alanyát illeti: ízlések és pofonok. Attól, hogy te valakit nem tartasz vonzónak vagy jóképűnek, más még tarthat. Szerencsére nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése!
A másik pedig, hogy ha "nem ismersz" valakit, akkor ne bájgúnározd le. Colunga egy művelt, okos pasas, és bár sokan egyszerű, tehetségtelen és agyatlan telenovella-sztárnak tartják, játszik színházban és különféle filmekben is.
Szóval ez már önmagában jelent valamit...
Egyébként én is oda voltam meg vissza érte annak idején, legalább 4-5 évig biztosan.
Ő volt a nagybetűs FÉRFI.
Persze azóta felnőttem és már nem látom őt közel tökéletesnek, de ettől függetlenül még mindig egy piszkosul szimpatikus fazon számomra.
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.06. 19:09)
Miért kell ilyen bájgúnárokkal kezdeni? Amúgy a cikk maga jó, de ez a mexikói "szívtipró" - amúgy szerintem egyáltalán nem jóképű elvette a kedvem a cikk második felétől.
Azért, mert eredetileg nem cikksorozatnak indult... Én ezt a cikket a héten teljesen véletlenül találtam. Kipakoltam a szekrényemet és az aljából előkerült ez. (papírformátumú, külföldi (mexikói) újságból) Megörültem neki, hogy ilyen még nem volt, meg kéne írni, s legalább ha lefordítom, megértem azt, amit 12-14 évvel ezelőtt a még gyérebb spanyolom miatt nem tudtam. S mivel ez a cikk, meg egy másik, ami majd megjelenik, szintén Fernandoról (elvileg ma), olyan témájú, ami tulajdonképpen nem avul el és nincs kifejezett aktualitása, mindig aktuális marad, ha még nem jelent meg magyarul... Lényeg a lényeg, Courtneyy ötlete volt, hogy kéne ebből egy sorozatot rittyenteni, mert jó az alapötlet és megérné folytatni. Én csak az "alap értelmi szerző" és az első publikáló vagyok.
Ami pedig ezen cikk alanyát illeti: ízlések és pofonok. Attól, hogy te valakit nem tartasz vonzónak vagy jóképűnek, más még tarthat. Szerencsére nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése!
A másik pedig, hogy ha "nem ismersz" valakit, akkor ne bájgúnározd le. Colunga egy művelt, okos pasas, és bár sokan egyszerű, tehetségtelen és agyatlan telenovella-sztárnak tartják, játszik színházban és különféle filmekben is.
Egyébként én is oda voltam meg vissza érte annak idején, legalább 4-5 évig biztosan.
2012. december 07. 13:27
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
szerintem is szép munka a cikk! igényesen, korrektül megfogalmazott szöveg, választékos szóhasználat! (ami manapság azért elég ritka errefelé...)
Sally Sparrow minden elismerésem!
és én is beszállnék a "őrző-védő szolgálatba": gyerekként nekem is nagyon bejött ez a pali, vagyis utólag ugye rájön az ember, h az általa megformált karakterek és a megejelenésének összhangja tette szimpatikussá - hát mer' ugye általában emberséges figurái voltak. vhol az idális/normális pali képét személyesíthette meg a nézőközönség hölgy/lányka tagjainak
(mint ahogy manapság is vannak "szépfiúk" - fiúbandák, sorozat sztárok, "filmcsillagok", "tinibálványok" stb. -, de itt döntően az általuk képviselt eszmék mutatják meg ki érdemes valóban a helyére.)
egyébként az ilyen infók csak megerősíthetik az emberben azon benyomásait, amiket "első" - v sokadik - találkozáskor ösztönösen érez vkivel kapcsolatban
jó dolog fejleszteni az ilyet.
én várom a következő cikket
ki lesz a következő "áldozat"?
Sally Sparrow minden elismerésem!
és én is beszállnék a "őrző-védő szolgálatba": gyerekként nekem is nagyon bejött ez a pali, vagyis utólag ugye rájön az ember, h az általa megformált karakterek és a megejelenésének összhangja tette szimpatikussá - hát mer' ugye általában emberséges figurái voltak. vhol az idális/normális pali képét személyesíthette meg a nézőközönség hölgy/lányka tagjainak
egyébként az ilyen infók csak megerősíthetik az emberben azon benyomásait, amiket "első" - v sokadik - találkozáskor ösztönösen érez vkivel kapcsolatban
én várom a következő cikket
Sally Sparrow
2012. december 07. 13:42
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nagyon jó cikk lett, gratulálok
Fernando számomra mindig is szimpatikus volt, sőt, egyik kedvenc férfi színészem, szóval én sokkal szívesebben olvasok róla, mint a csapból is folyó sztárocskákról..
Fernando számomra mindig is szimpatikus volt, sőt, egyik kedvenc férfi színészem, szóval én sokkal szívesebben olvasok róla, mint a csapból is folyó sztárocskákról..
2012. december 07. 17:58
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
köszi a cikket,engem mostanában nagyon érdekel a grafológia!
2012. december 07. 18:02
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Grat nagyon jó cikk lett az én írásomból is kiolvashatnának valamit *-*
2013. augusztus 10. 11:01
Nagyon jó cikk lett, érdekes dolgokat lehet "kiolvasni" csak az írásunkból ^^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.