Külön karácsonyozik Kristen Stewart és Robert Pattinson
2012. december 06. 14:14
|
|
GossipCat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 606 Csatolások: 30 Azonosító: 172074 offline
|
Szerintem ha lemegy ez a BD2 mizéria, úgyis szétmennek.. bár kitudja...
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
2012. december 06. 14:16
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Annyira nem szeretem ezt a csajt!!! Unalmas, mindenki isteniti mint színésznőt pedig állandóan csak fapofát vág!!! Minden velük van tele, fel kéne lőni őket az űrbe, én azt mondom.
2012. december 06. 14:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem értem mit kell ezen problémázni. Szinte mindig együtt vannak. Karácsony pedig különleges ünnep, miért nem ünnepelhetnének mindketten külön a családjaik körében? Rob azért nem olyan gyakran utazik haza. Arról meg nem is beszélve, ha nekem volna bátyám, én sem tudnék megbocsátani egy ilyen dolog után.
2012. december 06. 14:48
|
|
joly87Shadowhunters |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 361 Azonosító: 146147 offline
|
Nem csodálom, hogy kényelmetlenül érezte magát én a szégyentől el sem tudtam volna menni. Nagyon bátor volt ,hogy elment. Megértem Robert szüleit és a testvéreit,hogy még mindig nem biznak benne. Én sem nagyon bizom benne,hogy nem játssza el ezt még egyszer.. Már ugysem lesz olyan jó a kapcsolatuk mint a történtek elött szerintem mármint az embereknek is mindig eszébe fog jutni hogy mit csinált
2012. december 06. 14:58
Hát még jó, hogy a családját választott inkább..
2012. december 06. 16:15
én nagyon szeretem a Robsten párost és örülök nagyon h kibékültek:$ de szerintem is igy jobb mert még nem kell erőltetni a dolgot:)!
2012. december 06. 16:36
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
Hát, persze meg lehet érteni a szülőket, de ős is megérthetnék és tiszteleben tarthatnák a fiuk döntését!Persze nem fognak rögtön megbocsétani Kristennek, de nem is kellene ezt tenniük vele, mert Robot is boldogtalanná teszik ezzel!Választásra késztetik, és ennek nem lesz jó vége...Már amennyiben igaz ez a cikk.Viszont ha igaz is Rob egy kicsit a sarkára állhatna!És a szülők is megpocsáthatnának Stewnek, mert biztosan ők is hibéztak már az életben, mert ős is csak ember ugyebár!Stóval végül is érthető, de akkor sme tisztességes amit csinálnak...
<3Robsten FOREVER!
<3
2012. december 06. 17:04
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
doggirl egyetértek. Na, de azért Kristen valamilyen szinten magának keresete a bajt....
2012. december 06. 17:04
Így jár, aki félrelép... ha ne adj Isten még egyszer ilyen helyzetbe kerül, talán kétszer is meggondolja a dolgot. A család nézetét is meg lehet érteni sztem.
2012. december 06. 17:18
Ezen csodálkozni kéne? Rob helyébe az Istenért sem fogadtam volna azt a számító nőszemélyt.
Szörnyű ez az egész Tvájlájt paródia, az élen ezzel a patiszonnal meg a lehangoló csajával.
2012. december 06. 17:21
Fergeteges XD annyira látszik,hogy megvan játszva ez az egész herce hurca korulottuk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.