Starity

Eric Saade válogatásalbumot jelentet meg

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 05. 22:06 #1
niky1996ful
niky1996ful
visszatérő vendég

Státusz~I'll fly across the globe, I'm coming home 'cause your heart is my home...~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 107
Csatolások: 8
Azonosító: 141005
Eric már ősszel elmondta, hogy tervez egy válogatásalbumot kiadni Norvégiában még ebben az évben. Nos, a korong néhány nap múlva megjelenik.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: Törpemókus
2012. december 05. 22:09 #2
Punka
Punka
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting❤️
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 139694
Jöhetnél hozzánk is végre.... heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Miss Unknown
2012. december 05. 22:12 #3
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Olyan sok albuma van, hogy máris válogatást akar belőlük? Esetleg 3D-s filmet nem akar a karrierjéről? IMDB-n biztos az is elérne egy 1.6-ot, mint a Never Say Never.
1 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney
2012. december 05. 22:41 #4
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Válogatásalbum? Na de mi az Istenből? Nem nagyon követem a karrierjét, de azt tudom, hogy alig van egypár "slágere".
Ez most olyan, mint a Vájn Direksön életrajzi filmje. pardon.gif
2012. december 06. 13:32 #5
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Idézet (Punka @ 2012.12.05. 22:09)
Jöhetnél hozzánk is végre.. heart.gif

egyetértek! smileeee.gif
2012. december 06. 13:55 #6
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Hát tényleg nincs sok dala szóval nem értem miből és minek csinál válogatás albumot...
2012. december 06. 14:43 #7
Dórii17
Dórii17
új tag
Hozzászólás: 9
Csatolások: 0
Azonosító: 188121
Azért ajánlom nézettek körül,mivel vannak számai. Ha nem követitek a karrierjét,honnan tudjátok, hogy nincs?!
2012. december 06. 15:11 #8
niky1996ful
niky1996ful
visszatérő vendég

Státusz~I'll fly across the globe, I'm coming home 'cause your heart is my home...~
Először is, ha valakit nem ismertek, és nem tudtok semmit, akkor nem kell írkálni (hülyeségeket meg főleg nem..)

Másodszor: van 3 albuma.. (Masquerade, Saade Vol. 1 és Saade Vol. 2)

És harmadszor: és ha elolvastátok volna RENDESEN a cikket, akkor tudnátok hogy valóban MIÉRT is jelenteti most meg ez a Deluxe albumot....
2 felhasználónak tetszik: Miss Unknown, Törpemókus
2012. december 06. 16:46 #9
Miss Unknown
Miss Unknown
visszatérő vendég

StátuszAlicia Vigil *w*
Hozzászólás: 105
Csatolások: 65
Azonosító: 189505
Idézet (niky1996ful @ 2012.12.06. 15:11)
Először is, ha valakit nem ismertek, és nem tudtok semmit, akkor nem kell írkálni (hülyeségeket meg főleg nem..)
Másodszor: van 3 albuma.. (Masquerade, Saade Vol. 1 és Saade Vol. 2)
És harmadszor: és ha elolvastátok volna RENDESEN a cikket, akkor tudnátok hogy valóban MIÉRT is jelenteti most meg ez a Deluxe albumot..

sok hülye ember... blink.gif
2012. december 06. 17:30 #10
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Jujj, de örülök neki. heart.gif
(És én most nem kötekedem, de van jó pár nagy hírértékű dala: Popular, Backseat, Still Loving It és a Manboy - ezek csak példák a sok közül...)
2012. december 06. 20:36 #11
- törölt felhasználó -    
okés, hogy csinál egy válogatásalbumot, de akkor már tényleg a legjobb számainak kéne rajta lennie. hol van mondjuk a manboy, vagy a POPULAR? egy deluxe Cd-t nem lehet ezek nélkül kiadni szerintem o.O
2012. december 06. 21:35 #12
niky1996ful
niky1996ful
visszatérő vendég

a teljes dallista:)

1. Sky Falls Down (ft. J-Son)
2. Timeless
3. Hotter Than Fire (ft Dev)
4. Someone New
5. Rocket Science
6. Hearts In the Air (ft J-Son)
7. Stupid With You
8. Break of Dawn
9. Fingerprints
10.Feel Alive
11.Marching (In the Name of Love)
12. Imagine (ft Tone Damli)

a Popular-t azért nem rakta rá, mert azt nyilatkozta múltkor, hogy azok az igazi slágerei, amiket ő írt..és a Popular-t nem ő írta.
2012. december 06. 21:49 #13
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Tisztában vannak itt néhányan a válogatásalbum fogalmával? Közismertebb nevén Greatest Hits album, azaz a Legnagyobb Slágerek. Nem vagyok hülye, tudom mióta van ez a srác a szakmában, azt is tudom, hogy van 3 stúdiólemeze. De a válogatáslemez slágereket tartalmaz, neki pedig én és az angol Wikipédia szerint is 6 kisebb-nagyobb sikereket elérő dala van. victory.gif Akkor miről is beszélünk? 3 éve van szakmában, és rögtön válogatásalbumot akar 6-8 dalból. Furcsa, mert az én tulajdonában lévő válogatásalbumok minimum 18 dalt tartalmaznak egyenként. pardon.gif

UI: Én se kötekedni akartam, csak kiálltam az igazamért, ha már belém kötnek, hogy "Mit dumálok, ha semmit se tudok róla"... rolleyes.gif
2012. december 07. 13:47 #14
csjenni
csjenni
új tag
Hozzászólás: 38
Csatolások: 0
Azonosító: 176630
Akkor nem válogatás albumnak nevezzük, teljesen mindegy, a lényeg. hogy olyan album, ami Eric által énekelt dalokból van összerakva kimondottan Norvégiában adják ki először, és lehet hogy más országokban is később...
És lehet a Wikipedia szerint 6 siker dala van, de a rajongói szerint minimum 3 albumnyi...
2012. december 07. 13:58 #15
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.12.06. 21:49)
Tisztában vannak itt néhányan a válogatásalbum fogalmával? Közismertebb nevén Greatest Hits album, azaz a Legnagyobb Slágerek. Nem vagyok hülye, tudom mióta van ez a srác a szakmában, azt is tudom, hogy van 3 stúdiólemeze. De a válogatáslemez slágereket tartalmaz, neki pedig én és az angol Wikipédia szerint is 6 kisebb-nagyobb sikereket elérő dala van. victory.gif Akkor miről is beszélünk? 3 éve van szakmában, és rögtön válogatásalbumot akar 6-8 dalból. Furcsa, mert az én tulajdonában lévő válogatásalbumok minimum 18 dalt tartalmaznak egyenként. pardon.gif 
UI: Én se kötekedni akartam, csak kiálltam az igazamért, ha már belém kötnek, hogy "Mit dumálok, ha semmit se tudok róla"... rolleyes.gif

Maximális az egyetértésem. beer.gif
2012. december 07. 14:03 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.12.06. 21:49)

Mostanában nem nagyon követtem a karrierjét, szóval erről az albumról nem nagyon olvasgattam, de szerintem a cikkíró nézte félre, mert a leírtak alapján nem Greatest Hits album volt a terve Deluxe címmel, hanem az eddigi dalaiból amiket jobban felkaptak errefele, abból kiadni egy lemezt a Norvégoknak, hogy ott is jobban megismerjék, esetleg megszeressék.

Attól, hogy Magyarországra nem jutnak el a dalai, itt még mindig nagyon megy, ez az egyik, a másik, hogy hiába Skandinávia, országhatárokon belül mozognak a nem nemzetközi előadóik. Egy norvég vagy dán előadót nem tudnék mondani, akit itt sztárolnak és nyomják a rádióban - így valószínűsítem, hogy ez volt Eric célja, hogy a norvégokkal is megismertesse magát, nem az, hogy húú, ő most mekkora sztár hogy válogatáslemezt ad ki.

Egyébként akkor már értem a célját, hogy miért indul haknikörútra, mert holnap megy Sollentunába, és a jelenlegi állás szerint én is pompom.gif
2012. december 07. 20:19 #17
- törölt felhasználó -    
niky1996ful hát lehet, hogy neki az a siker, de ő sem azért ad ki válogatáslemezt, mert az olyan jó móka... ha eladást szeretne generálni (márpedig akar), akkor nem mondjuk a timelesst, meg a sky falls downt kéne rárakniuk.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok