Eric már ősszel elmondta, hogy tervez egy válogatásalbumot kiadni Norvégiában még ebben az évben. Nos, a korong néhány nap múlva megjelenik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eric Saade válogatásalbumot jelentet meg
2012. december 05. 22:06
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. december 05. 22:09
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
Jöhetnél hozzánk is végre....
Miss Unknown
2012. december 05. 22:12
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Olyan sok albuma van, hogy máris válogatást akar belőlük? Esetleg 3D-s filmet nem akar a karrierjéről? IMDB-n biztos az is elérne egy 1.6-ot, mint a Never Say Never.
Im a SlaveForBritney
2012. december 05. 22:41
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Válogatásalbum? Na de mi az Istenből? Nem nagyon követem a karrierjét, de azt tudom, hogy alig van egypár "slágere".
Ez most olyan, mint a Vájn Direksön életrajzi filmje.
Ez most olyan, mint a Vájn Direksön életrajzi filmje.
2012. december 06. 13:32
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Idézet (Punka @ 2012.12.05. 22:09)
Jöhetnél hozzánk is végre.. 
egyetértek!
Miss Unknown
2012. december 06. 14:43
|
|
Dórii17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 188121 offline
|
Azért ajánlom nézettek körül,mivel vannak számai. Ha nem követitek a karrierjét,honnan tudjátok, hogy nincs?!
Miss Unknown
2012. december 06. 15:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
Először is, ha valakit nem ismertek, és nem tudtok semmit, akkor nem kell írkálni (hülyeségeket meg főleg nem..)
Másodszor: van 3 albuma.. (Masquerade, Saade Vol. 1 és Saade Vol. 2)
És harmadszor: és ha elolvastátok volna RENDESEN a cikket, akkor tudnátok hogy valóban MIÉRT is jelenteti most meg ez a Deluxe albumot....
És harmadszor: és ha elolvastátok volna RENDESEN a cikket, akkor tudnátok hogy valóban MIÉRT is jelenteti most meg ez a Deluxe albumot....
2012. december 06. 16:46
|
|
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline
|
Idézet (niky1996ful @ 2012.12.06. 15:11)
Először is, ha valakit nem ismertek, és nem tudtok semmit, akkor nem kell írkálni (hülyeségeket meg főleg nem..)
És harmadszor: és ha elolvastátok volna RENDESEN a cikket, akkor tudnátok hogy valóban MIÉRT is jelenteti most meg ez a Deluxe albumot..
És harmadszor: és ha elolvastátok volna RENDESEN a cikket, akkor tudnátok hogy valóban MIÉRT is jelenteti most meg ez a Deluxe albumot..
sok hülye ember...
2012. december 06. 17:30
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Jujj, de örülök neki.
(És én most nem kötekedem, de van jó pár nagy hírértékű dala: Popular, Backseat, Still Loving It és a Manboy - ezek csak példák a sok közül...)
(És én most nem kötekedem, de van jó pár nagy hírértékű dala: Popular, Backseat, Still Loving It és a Manboy - ezek csak példák a sok közül...)
2012. december 06. 20:36
okés, hogy csinál egy válogatásalbumot, de akkor már tényleg a legjobb számainak kéne rajta lennie. hol van mondjuk a manboy, vagy a POPULAR? egy deluxe Cd-t nem lehet ezek nélkül kiadni szerintem o.O
2012. december 06. 21:35
|
|
|
a teljes dallista:)
1. Sky Falls Down (ft. J-Son)
2. Timeless
3. Hotter Than Fire (ft Dev)
4. Someone New
5. Rocket Science
6. Hearts In the Air (ft J-Son)
7. Stupid With You
8. Break of Dawn
9. Fingerprints
10.Feel Alive
11.Marching (In the Name of Love)
12. Imagine (ft Tone Damli)
a Popular-t azért nem rakta rá, mert azt nyilatkozta múltkor, hogy azok az igazi slágerei, amiket ő írt..és a Popular-t nem ő írta.
1. Sky Falls Down (ft. J-Son)
2. Timeless
3. Hotter Than Fire (ft Dev)
4. Someone New
5. Rocket Science
6. Hearts In the Air (ft J-Son)
7. Stupid With You
8. Break of Dawn
9. Fingerprints
10.Feel Alive
11.Marching (In the Name of Love)
12. Imagine (ft Tone Damli)
a Popular-t azért nem rakta rá, mert azt nyilatkozta múltkor, hogy azok az igazi slágerei, amiket ő írt..és a Popular-t nem ő írta.
2012. december 06. 21:49
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Tisztában vannak itt néhányan a válogatásalbum fogalmával? Közismertebb nevén Greatest Hits album, azaz a Legnagyobb Slágerek. Nem vagyok hülye, tudom mióta van ez a srác a szakmában, azt is tudom, hogy van 3 stúdiólemeze. De a válogatáslemez slágereket tartalmaz, neki pedig én és az angol Wikipédia szerint is 6 kisebb-nagyobb sikereket elérő dala van.
Akkor miről is beszélünk? 3 éve van szakmában, és rögtön válogatásalbumot akar 6-8 dalból. Furcsa, mert az én tulajdonában lévő válogatásalbumok minimum 18 dalt tartalmaznak egyenként.
UI: Én se kötekedni akartam, csak kiálltam az igazamért, ha már belém kötnek, hogy "Mit dumálok, ha semmit se tudok róla"...
UI: Én se kötekedni akartam, csak kiálltam az igazamért, ha már belém kötnek, hogy "Mit dumálok, ha semmit se tudok róla"...
2012. december 07. 13:47
|
|
csjenniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 176630 offline
|
Akkor nem válogatás albumnak nevezzük, teljesen mindegy, a lényeg. hogy olyan album, ami Eric által énekelt dalokból van összerakva kimondottan Norvégiában adják ki először, és lehet hogy más országokban is később...
És lehet a Wikipedia szerint 6 siker dala van, de a rajongói szerint minimum 3 albumnyi...
És lehet a Wikipedia szerint 6 siker dala van, de a rajongói szerint minimum 3 albumnyi...
2012. december 07. 13:58
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.12.06. 21:49)
Tisztában vannak itt néhányan a válogatásalbum fogalmával? Közismertebb nevén Greatest Hits album, azaz a Legnagyobb Slágerek. Nem vagyok hülye, tudom mióta van ez a srác a szakmában, azt is tudom, hogy van 3 stúdiólemeze. De a válogatáslemez slágereket tartalmaz, neki pedig én és az angol Wikipédia szerint is 6 kisebb-nagyobb sikereket elérő dala van.
Akkor miről is beszélünk? 3 éve van szakmában, és rögtön válogatásalbumot akar 6-8 dalból. Furcsa, mert az én tulajdonában lévő válogatásalbumok minimum 18 dalt tartalmaznak egyenként.
Maximális az egyetértésem.
Im a SlaveForBritney
2012. december 07. 14:03
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.12.06. 21:49)
Mostanában nem nagyon követtem a karrierjét, szóval erről az albumról nem nagyon olvasgattam, de szerintem a cikkíró nézte félre, mert a leírtak alapján nem Greatest Hits album volt a terve Deluxe címmel, hanem az eddigi dalaiból amiket jobban felkaptak errefele, abból kiadni egy lemezt a Norvégoknak, hogy ott is jobban megismerjék, esetleg megszeressék.
Attól, hogy Magyarországra nem jutnak el a dalai, itt még mindig nagyon megy, ez az egyik, a másik, hogy hiába Skandinávia, országhatárokon belül mozognak a nem nemzetközi előadóik. Egy norvég vagy dán előadót nem tudnék mondani, akit itt sztárolnak és nyomják a rádióban - így valószínűsítem, hogy ez volt Eric célja, hogy a norvégokkal is megismertesse magát, nem az, hogy húú, ő most mekkora sztár hogy válogatáslemezt ad ki.
Egyébként akkor már értem a célját, hogy miért indul haknikörútra, mert holnap megy Sollentunába, és a jelenlegi állás szerint én is
Im a SlaveForBritney
2012. december 07. 20:19
niky1996ful hát lehet, hogy neki az a siker, de ő sem azért ad ki válogatáslemezt, mert az olyan jó móka... ha eladást szeretne generálni (márpedig akar), akkor nem mondjuk a timelesst, meg a sky falls downt kéne rárakniuk.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.