Én azt vallottam mindig is és vallom most is, hogy a 3D a világ egyik legnagyobb marhasága. Az IMAX állítólag jó, de ahhoz még egyelőre nem volt bátorságom, de ez a 3D egyszerűen borzasztó. Elrontja a filmnézés élményét, és akkor mindenki azzal magyarázza, hogy olyan, mintha ott lennél benne a filmben. Biztos velem van a probléma, de szerintem meg sem közelíti...
Migrént okozhat A hobbit
2012. december 05. 19:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A 3D okozta fejfájás nem éppen forradalmian új dolog. Én 2010-ben néztem meg a Burton-féle Alice Csodaországban filmet, mert a húgom nyaggatott vele. Úgy voltam a dologgal, hogy oké, rendben, had legyen egyszer gyerek nap. Beültem és kemény tíz perc után lassan ott tartottam, hogy kimegyek a moziból és lesz*rom a kifizetett jegyet, olyan szinten tört rám migrénes fejgörcs. Pedig nem vagyok szemüveges, soha sem volt baj a szememmel és tökéletesen látok mindent. Azóta pedig kikötöm, hogyha mozizni akar velem valaki, azt csak 2D-ben, mert a 3D az nálam felejtős dolog.
Én azt vallottam mindig is és vallom most is, hogy a 3D a világ egyik legnagyobb marhasága. Az IMAX állítólag jó, de ahhoz még egyelőre nem volt bátorságom, de ez a 3D egyszerűen borzasztó. Elrontja a filmnézés élményét, és akkor mindenki azzal magyarázza, hogy olyan, mintha ott lennél benne a filmben. Biztos velem van a probléma, de szerintem meg sem közelíti...
2012. december 05. 19:17
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (mse90 @ 2012.12.05. 14:57)
Aki erre érzékeny, az legközelebb a klasszikus vetítésre ül be és kész. 
És ha klasszikus verziót egyáltalán nem játszik a mozi?
2012. december 05. 19:55
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
nekem tökmindegy, hogy hogyan, de megnézem
2012. december 05. 20:05
Hát érdekes de én ettől függetlenül meg fogom majd nézni.
2012. december 05. 20:27
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nekem tök mindegy!!!!!!!!!!!!
2012. december 05. 20:32
Hát biztos..én attól még kíváncsi vok rá, sőt így még jobban, ha állítólag ilyen "extra éles"!
2012. december 05. 21:29
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
K*rvajó,alig várom,hogy láthassam!Szerintem úgy fogom érezni magam,mintha repülnék,és ez űberkirályextrahiperfantasztikus!! <3
2012. december 05. 21:39
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
hát egyáltalán nem csodálkozok ezen...
2012. december 06. 12:54
NA NE MÁR.EZT PEDIG ÉN IS SZERETNÉM MEGNÉZNI.DE MINGRÉN MEG EGYÉBB TÜNETEK NÉLKÜL
2012. december 06. 14:01
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Juj biztos jólesz:) A többi részt nem is láttam,de ez tuti jó
A zenéjétől kirázz a hideg az elején http://www.youtube.com/watch?v=2yRbsh608Fw
A zenéjétől kirázz a hideg az elején http://www.youtube.com/watch?v=2yRbsh608Fw
2012. december 06. 14:11
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Hülyeség,hogy a szemüvegesek nem tudják megnézni 3D-ben!Én is az vagyok és vígan a 3D szemüveg elé lehet tenni a rendes szemüveget.A filmet én is nagyon várom,már akkro hirdették,mikor még tavasszal a Bosszúállók ment,kb van olyan "várási" szinten.Ha lesz lehetőségem rá megnézem de csak 3D-ben
2012. december 07. 09:53
|
|
Martin |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 763 Csatolások: 4299 Azonosító: 178 offline
|
Migrén a 3D -től van nem a 48 FPS -től, ahhoz semmi köze nincs. Ez meg úgy ahogy van nettó baromság:
"24 filmkockát vetítenek le, és amely a legkényelmesebb az emberi szemnek"
Nem kényelmesebb egyszerűen azért nem több ennél, mert marha hosszú filmszalagok kellettek volna a mozikba, illetve a filmek felvételekor is kétszer több kellene. Egyszerű anyagi ok semmi több. Ezt már éppen folyamatosnak látja az ember (igazából ettől kevesebbet is valamivel), de nem optimális közelről se (lásd játékok, ahol 100-200 FPS -t hajkurászunk).
"24 filmkockát vetítenek le, és amely a legkényelmesebb az emberi szemnek"
Nem kényelmesebb egyszerűen azért nem több ennél, mert marha hosszú filmszalagok kellettek volna a mozikba, illetve a filmek felvételekor is kétszer több kellene. Egyszerű anyagi ok semmi több. Ezt már éppen folyamatosnak látja az ember (igazából ettől kevesebbet is valamivel), de nem optimális közelről se (lásd játékok, ahol 100-200 FPS -t hajkurászunk).
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

5 felhasználónak tetszik: