Peter Jackson új filmje, A hobbit: Váratlan utazás a tél egyik legjobban várt alkotása, ám szokatlan mellékhatások léphetnek fel a megtekintése után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Migrént okozhat A hobbit
2012. december 05. 14:27
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Csodálatos.
Még jó, hogy nem érdekel a film...
Mellesleg az általam eddig megtekintett összes 3D-s film ilyesmit váltott ki nálam is, ráadásul tök felesleges volt mondhatni az összes effekt bennük. Nem értem, miért kell ennyire erőltetni ezt, akkor is lenyomják a torkomon, ha nem akarom - a helyi mozi ugyanis nem enged választást sok esetben. Vagy beülsz jó drága pénzért a 3D-s vetítésre, vagy nem nézed meg moziban a filmet...
Mellesleg az általam eddig megtekintett összes 3D-s film ilyesmit váltott ki nálam is, ráadásul tök felesleges volt mondhatni az összes effekt bennük. Nem értem, miért kell ennyire erőltetni ezt, akkor is lenyomják a torkomon, ha nem akarom - a helyi mozi ugyanis nem enged választást sok esetben. Vagy beülsz jó drága pénzért a 3D-s vetítésre, vagy nem nézed meg moziban a filmet...
2012. december 05. 14:36
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nem tudom nekem nem szokott megfájdulni a fejem, se a szemem a 3D-s filmektől. Nagyon nagyon akarnak jó minőségű filmet, de lehet ezt már az ember nem bírja... de ha ez megy 3D-ben akkor mi lehet 4D-ben? Beiktatnának rosszulléti szüneteket xD
2012. december 05. 14:38
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Mivel évek óta várom a folytatást - pontosabban az előzményt - ez a mellékhatás egyáltalán nem érdekel. Alig várom már, hogy újra elbűvöljön Tolkien és Jackson világa.
2012. december 05. 14:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Jókor esik le nekik.
Ezt már nyáron megmondták hogy kár volt ilyen technológiával dolgozni. Egyébként nem csak migrént hanem szívfájdalmat is okoz a film - az állatvédőknek mindenféleképpen - . Elég nagy gáz hogy itt tartunk, állatok haltak meg a forgatáson, a film migrént okoz ...
2012. december 05. 14:39
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Teljesen igazad van Sally!
Sokszor velem is ez van! Évente van kb. 5 film, amit anmnyira várok, hogy megígérem magamnak, hogy elmegyek és megnézem. Aztán ebből semmi nem lesz, mert vagy nincsi időm megnézni, vagy pedig túl drágának találom a 3D re a mozijegyet. A HP utolsó részét is így néztem végig és zavart! Nem fájt tőle a fejem, semmi ilyesmi nem volt, csak szimplán idegesített, talán maga a szemüveg. Sokkal élvezhetőbb a film a 3D nélköl és a legtöbb esetben elrontja azt.
A Hobbitot egyébknét már rettenetesen várom, ez is azon filmek egyike, aminél már számolom vissza a napokat a premierig, de nem hiszem, hogy a 3Dt választom.
Sokszor velem is ez van! Évente van kb. 5 film, amit anmnyira várok, hogy megígérem magamnak, hogy elmegyek és megnézem. Aztán ebből semmi nem lesz, mert vagy nincsi időm megnézni, vagy pedig túl drágának találom a 3D re a mozijegyet. A HP utolsó részét is így néztem végig és zavart! Nem fájt tőle a fejem, semmi ilyesmi nem volt, csak szimplán idegesített, talán maga a szemüveg. Sokkal élvezhetőbb a film a 3D nélköl és a legtöbb esetben elrontja azt.
A Hobbitot egyébknét már rettenetesen várom, ez is azon filmek egyike, aminél már számolom vissza a napokat a premierig, de nem hiszem, hogy a 3Dt választom.
2012. december 05. 14:40
2012. december 05. 14:43
|
|
Genie137visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 375 Csatolások: 5 Azonosító: 180101 offline
|
Én minden 3D-s filmtől migrént kapok. Szóval ezt tuti csak 'normálisban' fogom megnézni.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. december 05. 14:47
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
A moziban majd nem csak 3D-s szemüveget fognak osztogatni, hanem fejfájás csillapítót és papírzacskót a hányósaknak?
Egyébként én is mindig rosszul vagyok a 3D-től, a Hobbit valószínűleg kinyírna, szóval majd elmesélik milyen volt...
Egyébként én is mindig rosszul vagyok a 3D-től, a Hobbit valószínűleg kinyírna, szóval majd elmesélik milyen volt...
2012. december 05. 14:48
Erre van egy nagyon egyszerű megoldás: nem HFR 3D-ben kell megnézni és kész. Amúgy nagyon alkatfüggő, hogy ki lesz rosszul tőle és ki nem. Mondjuk én eddig se voltam nagy híve a 3D-s moziknak, most se fog hiányozni. Amúgy várom a filmet én is nagyon.
2012. december 05. 14:53
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Én már a digitális kameránál is azt mondtam, hogy elveszik a film moziszerűsége, túl éles, túl steril - nem is tudom mindek eröltetik. Elérték az emberi szem és fül befgadóképességének határát, hiába ölnek bele dollármilliókat, hogy szebb legyen, hangzatosabb legyen - a technika kész erre, de az emberi szem és fül nem.
2012. december 05. 14:57
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Erről hallottam, hogy panaszkodnak rá, de most őszintén, a 3D magában sem kedvez az ilyen rövidlátúaknak, mint jómagam. De hiába panaszkodnék, most ez a divat, hadd higgyék, hogy ettől minden jobb lesz.
Aki erre érzékeny, az legközelebb a klasszikus vetítésre ül be és kész.
Aki erre érzékeny, az legközelebb a klasszikus vetítésre ül be és kész.
2012. december 05. 15:08
A Hobbit migrént okoz, az animék epilepsziát, az XY videojáték meg gyilkos hajlamot. Komolyan, már mindenre kitalálnak valamit. -.-"
Másrészt, én úgysem tudnám 3D-ben megnézni - nem is nagyon akarnám -, mert szemüveges vagyok, ráadásul közellátó. Így nekem marad a hagyományos filmezés. Bár nem is moziban nézem majd meg, megvárom, míg lehet tölteni. Drága a mozijegy, és nem ér meg nekem majdnem 2000 forintot egy film.
Másrészt, én úgysem tudnám 3D-ben megnézni - nem is nagyon akarnám -, mert szemüveges vagyok, ráadásul közellátó. Így nekem marad a hagyományos filmezés. Bár nem is moziban nézem majd meg, megvárom, míg lehet tölteni. Drága a mozijegy, és nem ér meg nekem majdnem 2000 forintot egy film.
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.