Igazak a hírek: együtt van Taylor Swift és Harry Styles
2012. december 05. 12:06
|
|
Petruuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 177249 offline
|
Hát öhmm... oké, hogy találkoztak, de amin fogják egymás kezét, 1. a tetkók sincsenek ott Harryn, 2. meg nagyon halvány,látszik, hogy ps. Bár nem tudom, hogy most mi van, mert abban a szürke pólóban jött ki Taylor szállodájából ami azon a képen a kezében van... De én örülök nekik,ha együtt vannak!!
2012. december 05. 12:14
"hiszen mindenki megérdemli a boldogságot."
Ez teljes mértékben igaz. Most komolyan szükséges az,h ilyeneket mondjatok Taylorra?-.-
Oké,hogy sokan nem szeretik (de sokan igen) szóval mindenki magában megtarthatja a véleményét. (utálkozók legfőképpen)
Sok boldogságot nekik:)
Ja és igen..Nagy az Isten állatkertje-.-
Ez teljes mértékben igaz. Most komolyan szükséges az,h ilyeneket mondjatok Taylorra?-.-
Oké,hogy sokan nem szeretik (de sokan igen) szóval mindenki magában megtarthatja a véleményét. (utálkozók legfőképpen)
Sok boldogságot nekik:)
Ja és igen..Nagy az Isten állatkertje-.-
2012. december 05. 12:42
Nem vagyok túlzott Taylor vagy 1D rajongó,de amúgy összeillenek szerintem.:)Amikor megláttam a képet egyből Selena és Justin jutott eszembe!
2012. december 05. 12:59
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Nekem még mindig az a véleményem, hogy tejóisten... Különösebb problémám nincs Swift kisasszonnyal, de szerintem nem illenek össze. Ha csak azt nem vesszük, hogy mindkettejüket hírbe hozták már egy csomó mindenkivel (mondjuk Taylorról a háromnegyed tényleg igaz is volt
D) De mindegy. Ha nekik így jó, sok boldogságot!
2012. december 05. 13:09
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Ekkora marhaság !!
Ezen a képen látszik ,hogy cak ps ..
De mindenki azt mond amit akar ...
Ezen a képen látszik ,hogy cak ps ..
De mindenki azt mond amit akar ...
2012. december 05. 13:19
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
s mi van akkor, ha igaz? hogyha tényleg összejönnek, majd megölitek magatokat, esetleg Harry-t? nőjetek már fel, ha ő vele boldog, akkor legyetek ti is azok. elvégre Directionerek vagyunk, nem? ja, és amúgy meg Taylor ugyan olyan ember, mint bárki más, semmi okotok nincs arra, hogy utáljátok.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. december 05. 13:20
|
|
Mimi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 167724 offline
|
Taylort már azelőtt sem szerettem,valahogy a személyisége taszít,meg az,ahogy előadja magát..Na igen,és már párszor leírtam,hogy mi az,amit ki nem állhatok vele kapcsolatban.
De ha Harry-nek ő kell...az áldásomat nem fogom adni.
de nekem Harry a fontos.
Kettejüket ismerve nem lesz/LENNE hosszú életű.
De ha Harry-nek ő kell...az áldásomat nem fogom adni.
Kettejüket ismerve nem lesz/LENNE hosszú életű.
2012. december 05. 13:36
Ezek tuti, hogy nem régebbi képek, mivel Taylor ebben a ruhában ment az MSG after party-jára. Amúgy meg nem tudom, hogy mindenki miért van ennyire oda. Aranyosak, szépek együtt, az már Harry baja, ha Taylor átvágja. Az meg ha Taylor ilyet tenne csak őt minősítené.
Én csak annyit tudok mondani, hogy legyenek boldogok azt kész.
2012. december 05. 13:39
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
Idézet (Zoe232677 @ 2012.12.05. 13:19)
s mi van akkor, ha igaz? hogyha tényleg összejönnek, majd megölitek magatokat, esetleg Harry-t? nőjetek már fel, ha ő vele boldog, akkor legyetek ti is azok. elvégre Directionerek vagyunk, nem? ja, és amúgy meg Taylor ugyan olyan ember, mint bárki más, semmi okotok nincs arra, hogy utáljátok.
1 felhasználónak tetszik:
Kelly
2012. december 05. 13:55
Nee! Szeretem mind kettőjüket de nem illenek össze. Mondjuk ha Taylor eddigi kapcsolatait nézzük ez sem lesz hosszú életű.
De ha boldogok.. (nekem is PS gyanús a kép.)
2012. december 05. 13:59
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Sok boldogságot kívánok ha igaz a hír!
2012. december 05. 14:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Taylor jobbat is foghatott volna ki magának...!
Majd kíváncsi vagyok,hogy majd meddig tart a románc!
Majd kíváncsi vagyok,hogy majd meddig tart a románc!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.