Az amerikai rapper beismerte, hogy van még mit tanulnia a szeretetről és a szerelemről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Brown még tanulja a szerelmet
2012. december 04. 07:00
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
A teljes nyilatkozatból,ami angolul van,abból is látszik,hogy már tényleg nem olyan mint 3 éve,ő is felnőtt.Kiváncsi vagyok,hogyha Rihannával összejönnek akkor mi lesz a kapcsolat vége.
2012. december 04. 14:05
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
De bölcs gondolatai vannak ennek a pasinak...
Krísz Brávn! A szeretetet először talán meg kéne ismerni, aztán megtanulni!
Krísz Brávn! A szeretetet először talán meg kéne ismerni, aztán megtanulni!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. december 04. 14:42
|
|
LadyNessa.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 190818 offline
|
Felesleges "lecke" lenne "Brown ú.".
2012. december 04. 15:59
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ahogy mindenkinek van még tanulnia úgy neki is, és rihanna fanok, én is szeretem rihannát, de eltúlozza mindenki, semmi baja nem lesz, szerintem chris már tanult az esetből...
2012. december 04. 16:25
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Remélem,most sikerül neki,hogy higgadt maradjon,és ne rontsa el a kettejük között levő tökéletes kapcsolatot.
2012. december 04. 16:48
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
látszik rajta hogy tanulja .. -.-
2012. december 04. 17:24
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szerintem először a dühkitöréseit kellene kezelnie, megtanulni viselkedni úgy általában, és nők társaságában is. Annyira álszent ez az ember, hogy az hihetetlen. Teszi itt a megváltozott férfit, hatásvadász, sablon dalokkal próbálja ezt bizonyítani, hogy ő új ember stb. Undorító. És Rihannára nagyon haragszom, amiért egyáltalán szóba áll ezzel az alakkal
Értem én, hogy a szerelem vak, meg a megbocsátás, meg ez már a múlt, de ez számomra elfogadhatatlan, ha egy férfi megüt egy nőt. Akár tegnap, akár 4 évvel ezelőtt is történt a dolog. Szánalmas, gyáva alak ez az ember. Ezek a nyálas megnyilvánulásai még mélyebbre taszítják a szememben.
Először tanuljon meg igazi FÉRFInak lenni, aztán dumáljon a szerelemről.
Először tanuljon meg igazi FÉRFInak lenni, aztán dumáljon a szerelemről.
2012. december 04. 18:01
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
ez azt se tudja h mi az a szerelem -.-
2012. december 04. 18:34
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon utálom ezt az embert nem is tud semmit a szerelemről!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.