Topmodellek gyerekkori képei — avagy miből lesz a cserebogár? II.
2012. december 04. 14:25
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
szerintem Chanel szép volt gyerekként is!
2012. december 04. 16:46
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
furcsa képek ezek .. o.o
2012. december 04. 18:48
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
milyen aranyosak voltak kikorukba és győnyörű modelleké váltak bár egyiket se ismerem
2012. december 04. 20:21
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Sosem fogom megérteni, miért olyan divatos pocskondiázni a modelleket, azt mondani, hogy csúnyák, átlagosak... már ne haragudjatok, de ezeknek a lányoknak aztán tuti, hogy nincs "átlagos" arcuk. Egy nyomorult kép alapján ítélni butaság. Ha majd láttatok róluk fotósorozatot, láttátok őket kifutón, ne adj' Isten veszitek a fáradtságot (nem fogják tudom, tudom...) és megnéztek velük egy interjút, majd azután ítélkezzetek.
A témához... be kell valljam én nagyon elfogult vagyok Jacquelyn esetében, számomra már másfél éve ő a number one. Imádom a csajszit, a "lány a szomszédból" külsejét, és a szemei... oh my god
Liu és Magdalena is szépségesek, btw utóbbi ezen a fotón olyan, mintha Josephine Skriver ikertestvére lenne
Kár, hogy Sasha Pivovarova nem szerepel a listán. Lélegzetelállító hölgyemény.
A témához... be kell valljam én nagyon elfogult vagyok Jacquelyn esetében, számomra már másfél éve ő a number one. Imádom a csajszit, a "lány a szomszédból" külsejét, és a szemei... oh my god
2012. december 04. 20:22
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Az első nagyon csúnya !!
2012. december 04. 20:27
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Peszti @ 2012.12.04. 20:21)
Sosem fogom megérteni, miért olyan divatos pocskondiázni a modelleket, azt mondani, hogy csúnyák, átlagosak... már ne haragudjatok, de ezeknek a lányoknak aztán tuti, hogy nincs "átlagos" arcuk. Egy nyomorult kép alapján ítélni butaság. Ha majd láttatok róluk fotósorozatot, láttátok őket kifutón, ne adj' Isten veszitek a fáradtságot (nem fogják tudom, tudom...) és megnéztek velük egy interjút, majd azután ítélkezzetek.
Liu és Magdalena is szépségesek, btw utóbbi ezen a fotón olyan, mintha Josephine Skriver ikertestvére lenne
Neked is megy egy baráti ölelés.
Sasha sajnos azért nincs bent egyik ilyen cikkben sem, mert ahonnan szedtem az anyagot a cikkhez, vagyis a gyerekkori fotókat, nem volt róla kép sajnos.
2012. december 04. 20:38
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2012.12.04. 20:27)
Neked is megy egy baráti ölelés.
Köszönöm szépen, öröm számomra ilyen hozzászólásokat is olvasni, melynek valóban van tartalma, mélysége.
Sasha sajnos azért nincs bent egyik ilyen cikkben sem, mert ahonnan szedtem az anyagot a cikkhez, vagyis a gyerekkori fotókat, nem volt róla kép sajnos.
De ha tudsz Nekem küldeni Sasháról gyerekkori fotót, a következő, záró cikkbe be rakom. 
Ugyan, ugyan...
Ami Sasha-t illeti... ígérem szétnézek a neten, biztos akad róla valahol egy gyerekkori fotó. Épp azért említettem, mert én is kíváncsi lennék rá kislányként
2012. december 05. 16:34
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Cukik voltak^^ *-*
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: