Taylor Swift és Harry Styles vállalják kapcsolatukat
2012. december 03. 14:49
én imádom Taylort és Harryt,de ha igaz hogy Tay csak kihasználja Harry-t akkor nagy szemétnek mondható el.+ az a rajongó..biztos egy nagy állat lehet..mindenesetre ha tényleg egy igazi kapcsolat lesz köztük,sok boldogságot nekik!
2012. december 03. 14:51
|
|
borsoskamillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 171359 offline
|
Én utálom Taylort !!!
De ha Harry őt szereti akkor legyen vele boldog én azért kivánom ezt mert én nagyon szeretem az 1D-t és ha ők boldogok akkor én is az vagyok
De ha Harry őt szereti akkor legyen vele boldog én azért kivánom ezt mert én nagyon szeretem az 1D-t és ha ők boldogok akkor én is az vagyok
2012. december 03. 14:55
Wow de szemetek a one direction rajongók!! Komolyan minden barátnőt/lányt aki a közelükben van, ők megfenyegetnének??!
Egy igazi rajongó azt szeretné, ha kedvence boldog lenne, és nem kergetne hiú ábrándokat!!
BTW, ha Taylor fiúval sétálgat, együtt látják őt valakivel, akkor ők egyből együtt vannak??!
Egy igazi rajongó azt szeretné, ha kedvence boldog lenne, és nem kergetne hiú ábrándokat!!
BTW, ha Taylor fiúval sétálgat, együtt látják őt valakivel, akkor ők egyből együtt vannak??!
2012. december 03. 14:59
2012. december 03. 15:06
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
És ezért jutott Taylor Swift az elfeledett tinisztárok süllyesztőjébe...???
Remélem azért directionerek nagy rész írni fogja, hogy 'Fújj Taylor...de ha Harry-nek ő kell a boldogsághoz akkor nekem m1...mert hő boldog akkor én is'
Ne kívánjuk Taylor Swiftnek semmi rosszat, de még levegőt se!
Miért nem vagyok én directioner? :'(
Remélem azért directionerek nagy rész írni fogja, hogy 'Fújj Taylor...de ha Harry-nek ő kell a boldogsághoz akkor nekem m1...mert hő boldog akkor én is'
Ne kívánjuk Taylor Swiftnek semmi rosszat, de még levegőt se!
Miért nem vagyok én directioner? :'(
2012. december 03. 15:15
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Háát ők tudják
Legyenek nagyin, nagyon boldogok
2012. december 03. 15:17
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
fffffffffffffffffúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjj!!!
szegény harry!!*-*
szegény harry!!*-*
2012. december 03. 15:22
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Szegény Harry. Én kinézem Taylorból, hogy csak azért jár Harry-vel, mert az exét akarja féltékennyé tenni. De bakker mennyi is?? 5 év korkülönbség?! Harry is találhatna valakit a saját korosztályából. De mondjuk még mindig jobb, hogy Taylorral van, mind egy nála 15 évvel idősebb nővel..
2012. december 03. 15:23
|
|
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline
|
Engem egyáltalán nem érdekel ez a kis ... gyerek és ez a ... csaj. Most mindenki képzeljen oda valami csúnya szót
Felőlem azt csinálnak amit akarnak. A rajongóik meg tiszta idióták hogy ilyeneken felakadnak.
2012. december 03. 15:24
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Hát..:C Ez azért... Nem tudom hogy most nevessek-e? xd Harryben csalódtam :'d az még oké, hogy Taylor ilyen idióta...de hogy Harry? :"D Mit akar Taylor egy 18 éves sráctól? De ők tudják..~
2012. december 03. 15:30
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Először is, nem biztos, hogy járnak, randiznak. Barátok miért ne lehetnének? Másodszor, elég szánalmas és elszomorító az olyan Directioner, aki azért utálja Taylort, mert (talán!) elkezdett randizni Harryvel. Mit hisznek? Ha nem Taylorral randizna a kedvencük, akkor mással. Harmadszor, nem az lenne a lényeg, hogy a kedvencünk boldog? -.- Mert nekem csak az a lényeg, hogy Taylor jól érezze magát, és sajnálom, hogy ezt kapja, mindössze azért, mert szóba áll egy sráccal, aki tetszik neki.
2012. december 03. 15:32
|
|
Nagy Amira Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 31 Azonosító: 180722 offline
|
Jajjjjj Istenem Harry!! Sajnálom, h egy ilyen lánnyal van együtt.
Taylornak twitteren én is írtam neki.
Na mind1. Undorító ez a csaj, h csak (állítólag) ezért van vele együtt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: