Demi Lovato megvédte Lindsay Lohant
2012. december 02. 18:41
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Kedves tőle,hogy megvédte Lindsayt.
2012. december 02. 19:38
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
egyetértek amúgy evvel Demivel. tényleg tök sz*r folyton csak a magánéletről olvasni...ha lesz új filmje Lindsaynek ttui megnézem,nemfogja a sajtó megváltoztatni a véleményem
2012. december 02. 20:14
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
A magánélete az ő dolga! Senkinek semmi köze hozzá! A filmei, a munkái miatt kell őt szeretni! Én tisztelem Lindsay-t, és semmi nem fogja megváltoztatni a véleményem!
2012. december 02. 21:06
Sajnálom Lindsay-t, hogy ide jutott, hiszen kezdetben milyen szépen ívelt felfelé a csillaga, aztán jött a törés és mindennek vége lett, ma már csak a botrányairól cikkeznek. Nem is véletlenül, eléggé szétzuhant.
Én azért még reménykedem benne, hogy képes lesz össze szedni magát. Demi és Perez véleményével is egyet lehet érteni, az előbbitől kedves, hogy megvédte, de az utóbbinak talán valahol igaza is van.
2012. december 02. 21:49
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Ez egy kedves gesztus volt Demitől, annak ellenére, hogy eléggé ellentmond önmagának, hiszen az utóbbi időben ő is a magánélete miatt volt ismert. Viszont Pereznek is igaza van, nem segíthetsz olyasvalakinek, aki nem akar segítséget. Remélem Lindsay felépül, bár erre nem sok esélyt látok.
2012. december 03. 05:46
Végül is mindegyikük üzenetében van valami de itt Demivel kell egyetértenem, Lindsaynek sok segítségre és bátorításra van szüksége.
2012. december 03. 13:16
Szép és jó, hogy a problémái sem szegezik a kedvedet, és továbbra is szereted Lindsayt, de azt ne felejtsd el, hogy a magánélete elég rossz hatással van a karrierjére.
Idézet (Fanni0325 @ 2012.12.02. 20:14)
A magánélete az ő dolga! Senkinek semmi köze hozzá! A filmei, a munkái miatt kell őt szeretni! Én tisztelem Lindsay-t, és semmi nem fogja megváltoztatni a véleményem! 
2012. december 03. 14:26
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon rendes Demi!!!
2012. december 03. 15:01
Kedves dolog Demitől és igaza is van,de Perezzel is egyetértek.Mindenestre remélem,hogy Lindsay mihamarabb rendbejön.
2012. december 03. 15:47
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
Demi nagyon jó ember ahogy azt látjuk, én sem biztos, hogy megvédeném Lindsayt...
2012. december 03. 16:23
LiLO Nagyon eltévedt és ezt annyira sajnálom a filmjein nőttem fel
Kedves Demi-től
2012. december 03. 16:35
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
hűű, ő aztán tudja hogyan kell nyalizni.. :')) xd
2012. december 03. 17:03
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Most komolyan ki kell akadni, mert Lindsay lecsapott valakit? Hagyják már szerencsétlen nőt, elég a baja. -.-" Ez megint csak azért lett botrány, mert híres. Bárki elmegy egy szórakozóhelyre hétvégén, vagy 10 ilyet lát...
Perez Hiltonról meg annyit, hogy ne ugasson, hogy ő próbál(t) segíteni, mert ha valaki fontos nekem és segítem, akkor nem oltom még jobban a nyilvános blogomon. Ez az ember mindig ezt csinálja: Benyal a sztároknál, eljátssza, hogy "most öribarik vagyunk", aztán az első adandó kis alkalmat kihasználja, és megalázza az adott sztárt egy kis pénzért.
Undorító ember, jellemtelen, nem érdemli meg sem a vagyonát, sem a hírnevét, mert csak élősködésből szedte össze, ő maga semmihez nem ért, semmiben sem tehetséges, csak egy rohadt csótány, aki már ezerszer tiport bele mások emberi jogaiba és ezért már rég börtönben kéne rohadnia...
Perez Hiltonról meg annyit, hogy ne ugasson, hogy ő próbál(t) segíteni, mert ha valaki fontos nekem és segítem, akkor nem oltom még jobban a nyilvános blogomon. Ez az ember mindig ezt csinálja: Benyal a sztároknál, eljátssza, hogy "most öribarik vagyunk", aztán az első adandó kis alkalmat kihasználja, és megalázza az adott sztárt egy kis pénzért.
Undorító ember, jellemtelen, nem érdemli meg sem a vagyonát, sem a hírnevét, mert csak élősködésből szedte össze, ő maga semmihez nem ért, semmiben sem tehetséges, csak egy rohadt csótány, aki már ezerszer tiport bele mások emberi jogaiba és ezért már rég börtönben kéne rohadnia...
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. december 03. 18:03
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
örülök h megvédte:)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.