Demi Lovato megvédte Lindsay Lohant
2012. december 02. 13:10
Lindsaynek segítség kell. Csak végre már el kellene fogadnia.Perisnek abban igaza van, hogy "„Nem segíthetsz olyasvalakinek, aki nem akar segítséget.”, de egy igazi barát akkor is kiáll az ember mellett és nem az a megoldás, hogy otthagyja a sz@rban.
2012. december 02. 13:33
Annak ellenére, amit Lindsay művel magával, és az életével, szeretem. Tényleg botrányhősnő, de azt senki sem vitathatja, mennyire tehetséges. És ha nem írnák meg minden egyes letartóztatását, talán ugyanúgy láthatnánk filmekben. Ha nem foglalkozna mindenki a magánügyeivel, és a rajongói kiállnának mellette, a filmipar is ugyanúgy alkalmazná.
2012. december 02. 13:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Most komolyan: ehhez mi köze van mindenkinek?
szerintem LiLo olyan mélyen van,hogy onnan nemigen fog felkapaszkodni,mert szerintem sem fogad el segítséget...általában nem értek egyet Perez Hiltonnal,most visznt ezt kell tennem...azért szép dolog volt Demi-től,hogy kiállt Lindsay mellett...
2012. december 02. 13:42
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Florahh @ 2012.12.02. 13:13)
mindkettő drogos, még jó, hogy védik egymást 
Ezt most nem mondod komolyan?!
Ők emberek,nem érdemlik meg,hogy így beszélj róluk!Voltak nehézségek az életükben,és próbáltak ezeken túljutni(szerencsére Deminek sikerült is)Mit ártottak neked,hogy ilyen sértőn és undorítóan beszélj róluk?!
És az egészben az a legszánalmasabb,hogy ezt még viccesnek is találod.
2012. december 02. 13:42
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
én remélem hogy Linsay-nek rendbe jönnek a dolgai
2012. december 02. 14:07
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Janet7 írta:
"„Bárcsak visszamehetnénk abba az időbe, mikor a művészek a munkájukért voltak ismertek, nem a magánéletükért.”
"Ha ez így lenne, akkor ez a cikk sem lenne most itt, és sem Demiről, sem pedig Lindsayről nem beszélnének fele ennyit sem, de X-Factor mentor sem lenne, az is biztos.
De a legfontosabbat kihagytam: a MŰVÉSZEK most is azért ismertek. "
Ott a pont!!!
"„Bárcsak visszamehetnénk abba az időbe, mikor a művészek a munkájukért voltak ismertek, nem a magánéletükért.”
"Ha ez így lenne, akkor ez a cikk sem lenne most itt, és sem Demiről, sem pedig Lindsayről nem beszélnének fele ennyit sem, de X-Factor mentor sem lenne, az is biztos.
De a legfontosabbat kihagytam: a MŰVÉSZEK most is azért ismertek. "
Ott a pont!!!
2012. december 02. 14:10
Lohannak nem egyszer nyújtották ki kezuket de nem tudott élni ezzel. Perez jól írta,egyetértek. Hajrá Lindsay!
2012. december 02. 14:11
„Bárcsak visszamehetnénk abba az időbe, mikor a művészek a munkájukért voltak ismertek, nem a magánéletükért.”
Mintha Demit mindenki azért ismerné mert olyan jó énekesnő/színésznő.
Ha nem lett volna ez a szanatóriumos botránya a kutya se tudná ki ő. Csak egy lenne a sok közül.
Mintha Demit mindenki azért ismerné mert olyan jó énekesnő/színésznő.
Ha nem lett volna ez a szanatóriumos botránya a kutya se tudná ki ő. Csak egy lenne a sok közül.
2012. december 02. 14:13
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
LULUPeas:Ezt könnyű annak mondani,aki csak akkor ismerte meg,de a legtöbb igazi rajongója a Camp Rock óta figyelemmel követi és támogatja,nem a Stay Strong miatt lett híres!
2012. december 02. 14:20
SsciorLuv köszönöm,leírtad amire gondoltam!
Egyébként meg nagyon rendes ez Demitől.De Lindsay élete, ő dönti el,mit akar
Egyébként meg nagyon rendes ez Demitől.De Lindsay élete, ő dönti el,mit akar
2012. december 02. 14:28
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ez nagyon kedves volt Demitől és igaza van. Jó lenne, ha most is a tehetség lenne a fontos elsősorban és nem a magánélet. Ugyanis a sztárok is emberek, ezért nekik is kell néha egy kis kikapcsolódás és lazítás. Nem erről kéne, hogy megítéljék őket, hanem a tehetségükről és munkájukról.
Lindsay szerintem tehetséges, csak annyira lecsúszott szegény, hogy már dolgozni se tud, ezért Pereznek is igaza van abban, hogy csak annak lehet segíteni, aki akar segítséget. Lindsay-n pedig nem igazán látszik, hogy akarna. Azért remélem, hogy az életben még kilábal ebből.
2012. december 02. 14:38
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Ez jóó dolog tőle.
Demi helyébe énis ezt tettem volna.!
2012. december 02. 14:38
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Ez szép dolog,tőle.
Demi helyébe ugyanezr tettem volna.
amugy szerintem Lindsay jóó ember.
Demi helyébe ugyanezr tettem volna.
amugy szerintem Lindsay jóó ember.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: