Én egyiket se bírom, de neki kellett kiesnie! :-)
Aki írta ezt, annak csak azt tudom mondani, hogy tanuljon meg helyesen írni cikket, mert ez egy vélemény!! Vélemény nem itt kell írni!!
Papírforma szerint folytatódott az X-Faktor
2012. december 02. 22:16
2012. december 03. 11:37
Végreeee már hogy kiesett Stone!
Nagyon örülök neki hogy Krisztián után ő távozott.
Most már csak az első hely a fontos és az Oláh Gergőt illeti!!!!
Nagyon örülök neki hogy Krisztián után ő távozott.
Most már csak az első hely a fontos és az Oláh Gergőt illeti!!!!
2012. december 03. 13:21
|
|
Idézeteek1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 189841 offline
|
Végre hogy kiesett nem értem mért kellet ilyen sokáig bennt tartani őt szerintem semmi hangja nincs csak krákog mint valami kacsa..
P
2012. december 03. 14:28
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jobb is,hogy ki esett! most ő utána meg a Dávidnak kellene!!!
2012. december 03. 15:10
Nem csodálom,hogy ő esett ki.Már csak az érdekel,hogy melyik "tehetség" nyeri meg.
2012. december 03. 15:40
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
A mostani versenyen Dávidban kellemesen csalódtam. Mindig őt is a gyengén muzsikáló énekesek közé soroltam. Most viszont tényleg újat mutatott. Szerintem jól énekelt a versenyben és a párbaldal is egész jó lett. Ezért én neki drukkoltam, hogy tovább menjen. Sajnáltam Stone-t, de a verseny ilyen és már nem ütötte meg azt a szintet, mint a többiek.
2012. december 03. 15:50
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ez a "cikk" sokkal inkább egy kritika, vagy inkább beszámoló mint igazi cikk, de ahogy érzitek... amúgy csobot nem volt erotikus sem szexi meg hasonló jó jelzők, egyszerűen taszító és undorító volt :'DDDD
2012. december 03. 15:53
A KÖVETKEZŐ HÉTEN ADÉLKÁNAK KELL KIESNIE ÉS AKKOR SOKKAL JOBB LESZ A MŰSOR!!!!!!!!!!!!!
2012. december 03. 19:22
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
igazad van The Szandy
2012. december 03. 20:37
|
dora94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 142305 offline
|
Sokan vannak még a versenyben olyanok, akiket piedesztálra emeltek, viszont nem tudnak újat mutatni hosszú hetek óta. Szerintem, az X Faktor lénylege, hogy aki megnyeri az sok műfajban otthon legyen és magyarul tisztán tudjon énekelni, ne csak erőlködjön, mint egyesek. Ti, akik követitek a műsort , látjátok ki az, aki szinte minden műfajban megállja a helyét. Az X Faktor szerintem nem az egyoldalú egyéniségeket keresi, hanem azt, aki többet is tud nyújtani,aki Remélem mielőtt szavaztok elgondolkodtok azon, ki az,aki joggal képviseli majd az országot bárhol a világon.
2012. december 04. 13:02
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.02. 08:10)
Én csak a tapasztalataimat írtam le az eddigi győztesek kapcsán. Oláh Ibolya sem azért nyerte anno a meganyálat, mert volt hangja. Mert nem volt. Azért nyerte, mert roma - mert az, ne tagadjuk! -, és mert szegény szerencsétlen.
Nincs időm átnyálazni, hogy valaki válaszolt-e már, így most helyre teszem a tévedésed: Oláh Ibolya semmilyen meganyálat nem nyert, Tóth Veronika volt az első meganyál nyertese. De ha nyert is volna, mert roma... Neked azzal mi bajod? Akkor már nem is magyar? Nem is ember? Vagy mi bajod a romákkal?! Amúgy a 'szegény szerencsétlen' elméleted sem állja meg a helyét, a legutsó általad meganyálnak nevezett műsorban mindenki Szakos Andi sorsán sírt, hogy milyen szegény, stb, mégsem ő nyert. Hanem a nála tehetségesebb versenyző.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: