Papírforma szerint folytatódott az X-Faktor
2012. december 02. 12:52
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Kedves Zs! Ha ennyire nem bírod visszafogni magad, hogy normálisan írj a dolgokról, akkor inkább ne írj semmilyen cikket! Vagy legalább a nevedet vállald fel..
2012. december 02. 12:58
Várható volt. A következő Szabó Dávid lesz. Adél aranyos meg minden, tegnap is nagyon bírtam az 1- dalát, de azért remélem nem nyeretik meg vele. Hajrá Timi!
2012. december 02. 13:02
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Hát már nagyon ideje volt...
2012. december 02. 13:02
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Kiszámítható az egész verseny, de ettől függetlenül szeretem
Stone nem volt a kedvencem (sőt), de Dávidot sem sirattam volna meg, ha kiesik. Petra12, kérlek ne általánosíts, én pl. egyet értek Eperfával.
2012. december 02. 13:04
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Hát mostmár ez a sok idióta kritika nem olyan áttetszően van megfogalmazva, de ha alaposan átvesszük a leirtakat, benne van a megszokott vérig sértő pocsék vélemény. A másik kevésbé kedveltebb versenyző? You Dont Say?
meg Oláh Gergő az év nagy felfedezettje? Antal Timi is van eléggé ugyanolyan nagy felfedezett, mint Gergő. Inkább egy óvodás megfogalmazású lecsóban legyen meg az X-Faktorról a cikk, ne pedig Zsé változatban, mert ez igy színvonalón aluli ide. Ha figyelem felkeltés céljából vannak ezek a vélemény-cikkek, sajnálom, de úgy látszik nem jön össze, mert az olvasók inkább kiábrándulnak ezekből az X-Faktor c. fogalmazásokból, mint sem hogy örömmel olvasnák.
2012. december 02. 13:05
|
|
biitRoxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 171046 offline
|
éreztem hogy Krisztián után ő fog kiesni..
Szerintem Dávid nagyon jó táncos..
:$
Adél meg rég kieshetett volna :a hangjával nincs különösebben bajom de már nagyon irritál a feje..
Hajrá Dáviid:D*-*:$
Szerintem Dávid nagyon jó táncos..
Adél meg rég kieshetett volna :a hangjával nincs különösebben bajom de már nagyon irritál a feje..
Hajrá Dáviid:D*-*:$
2012. december 02. 13:05
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Gondoltam, hogy ő fog kiesni, de már tényleg esedékes volt.
Szabó Dávid produkciói nagyon tetszettek, bár a párbajdala annyira nem fogott meg.
Remélem a következő Csobot Adél lesz, már ő is kieshetne. Gergőnek, Timinek és Dávidnak viszont tényleg jó hangja van, valóban ők hárman a legjobbak.
Szabó Dávid produkciói nagyon tetszettek, bár a párbajdala annyira nem fogott meg.
Remélem a következő Csobot Adél lesz, már ő is kieshetne. Gergőnek, Timinek és Dávidnak viszont tényleg jó hangja van, valóban ők hárman a legjobbak.
2012. december 02. 13:37
Szabó Dávidnak kellett volna kiesni, majd Csobot Adélnak. A végső összecsapás remélem, hogy Oláh Gergő és Antal Tímea között zajlik majd és hogy Gergő nyer.
2012. december 02. 13:50
@ABBAMania te azt csak várhatod.....mert úgyis Gergő fogja megnyerni az x-faktort!!!
2012. december 02. 13:58
A következő kieső: csobot adélka! DÁVID,TIMI és GERGŐ lesz bent a DÖNTŐBEN!!
2012. december 02. 14:46
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Hajrá Dávid!
1 felhasználónak tetszik:
TheSzandy
2012. december 02. 15:00
Már tudni való volt. Következőnek Dávid essen már ki.. Hajrá Timi & Gergő!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.