Három éve ismerte meg az ország Csondor Kata énekhangját, és most a lemez megjelenésére is sor került.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Csondor Kata első lemeze
2012. december 01. 23:32
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
2012. december 01. 23:43
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Nagyon örülök Kata lemezének, mert a szinkronszínészet mellett énekesnőként is fantasztikus.
Belehallgattam a dalokba és azok is nagyon szépek lettek, amelyikeket nem a T-Mobile reklámból örökölte a lemez. Remélem így még többen megismerik Katát, mert megérdemli a rajongókat.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2012. december 02. 07:44
Hű,de szép hangja van.Mondjuk sejtettem,mert szinkronszínésznő,és a filmekben is különleges hangja volt.
2012. december 02. 08:55
Ó, Istenem olyan szép hangja van *-* Nagyon tehetséges.Tehetségesebb,mint néhány magyar 'énekes',de Ők mégis ismertebbek.. ez a szomorú.
2012. december 02. 09:31
valóban nagyon fantasztikus hangja van, bárhol felismerem.
2012. december 02. 10:00
Jaj de gyönyörű. 
Annyira szépen csengő, dallamos hangja van. Ilyenkor tudok büszke lenni arra, hogy magyar vagyok, és hogy nekünk vannak olyan kiemelkedő sztárjaink, akik a színészet/szinkronszínészet mellett az énekesi szakmában is remekül helytállnak.
Annyira szépen csengő, dallamos hangja van. Ilyenkor tudok büszke lenni arra, hogy magyar vagyok, és hogy nekünk vannak olyan kiemelkedő sztárjaink, akik a színészet/szinkronszínészet mellett az énekesi szakmában is remekül helytállnak.
2012. december 02. 10:11
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
jaj de jó
2012. december 02. 10:24
Nagyon szép lett *o* az egyik kedvenc téli dalom *.*
2012. december 02. 11:00
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát először is köszönet a normális cikkért, mindig öröm ilyet olvasni
Csondor Kata egy nagyon tehetséges nő, nem is értettem, hogy annak idején miért nem jutott tovább az X Faktorban mikor olyanok vannak a legjobb 12-ben, hogy a hajam is kihullik tőlük. A lemezt biztosan meg fogom hallgatni, és a klip is szép. Gratula!
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.