Kihirdették a MAMA idei győzteseit
2012. december 01. 22:33
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
csupa szar ázsiai zenekar és előadó, miért csinálnak ilyen díjátadót?! :'(((((( pfff
2012. december 01. 22:34
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Grat nekik és a Gangam styleon már meg se lepődök
2012. december 01. 22:56
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (bubblegum.. @ 2012.12.01. 22:33)
csupa szar ázsiai zenekar és előadó, miért csinálnak ilyen díjátadót?! :'(( pfff
Wáó! A s*gged biztos irigyeli a szádat, a sok sz*r miatt, ami kifolyik rajta! Rohadtul nem bírom felfogni, hogy neked miben fáj annyira, hogy van ilyen díjátadó, ha már nincs semmi közöd hozzá!!! Mi a sz*rnak írsz a cikkhez? Jó, elmondhatod a véleményed, de lehet azt normálisan és nem ilyen alpári, tirpák módon. A te kaki kis vandájreksön bandádról meg szerintem inkább ne is kezdjünk beszélni, mert még hányingerem lesz. Miért nem csodálkozom, hogy Directioner vagy...? Ja és jó lenne, ha megtanulnád azt a mondást, hogy meg se szólalj, ha nem tudsz semmi értelmeset hozzáfűzni a témához. Ha folytatni akarod, üziben. Köszöntem!
2012. december 01. 23:03
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
végig néztem mind a hat órát Adam fellépése miatt :"D Viszont megérte, meglepően tetszett, amit hallottam, bár a nevüket nem nagyon tudtam megjegyezni. Még keresgélem YT-n azokat az előadókat, akik bejöttek
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. december 01. 23:16
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
a beast miért nem nyert díjat?
O
(( de am nagy grat akik nyertek
*-*
2012. december 02. 08:19
A Trouble Maker nevezetű duón át GD-ig és a PSY-ig látszott az összes előadón, hogy borzalmasan el vannak telve maguktól...
Ráadásul a Heaven-en és az Electric Shock-on kívül minden dalnak csak az önkénytelen nyáladzás és sznobság volt a középpontja, borzasztóan igénytelenek. Ha ez a K-Pop valami igazi zeneirányzatnak számít, akkor csak sajnálni tudom azt, aki ezt hallgatja napról-napra
Ráadásul a Heaven-en és az Electric Shock-on kívül minden dalnak csak az önkénytelen nyáladzás és sznobság volt a középpontja, borzasztóan igénytelenek. Ha ez a K-Pop valami igazi zeneirányzatnak számít, akkor csak sajnálni tudom azt, aki ezt hallgatja napról-napra
2012. december 02. 09:29
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
várható volt hogy a PSY nyerni fog
2012. december 02. 09:44
A Gangnam style-on kívűl semmit sem ismerek! XD De gratula nekik!!
2012. december 02. 10:11
Grat nekik
A SISTAR-nak nagyon drukoltam *-* meg a KARÁNAK is *.* Igaz csak a végét láttam már dee nagyon tetszett az egész *o* az EXO-t sajnálom, hogy nem nyertek
dee majd lesz máskor is
amikről meg lemaradtam azokat meg vissza néztem YouTube-n *_*♥♥♥
2012. december 02. 11:32
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (Stephie @ 2012.12.02. 08:19)
A Trouble Maker nevezetű duón át GD-ig és a PSY-ig látszott az összes előadón, hogy borzalmasan el vannak telve maguktól...
Mert te például nem vagy eltelve magadtól. Áhh... csak azt hiszed, hogy csak az a jó, ami szerinted az. Még, ha így is van, hogy elvannak telve maguktól, legalább te ne szóld le, aki szintén.
2012. december 02. 11:53
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Idézet (bubblegum.. @ 2012.12.01. 22:33)
csupa szar ázsiai zenekar és előadó, miért csinálnak ilyen díjátadót?! :'(( pfff
hát ezz...érdekes mit ne mondjak. a mondat első felére a válasz: egyikőjük sem szar maximum Te nem szereted. nagyon is tehetségesek, sokan még a nyugatiakon is túltesznek, annyira jók. a második felére: nagyon egyszerű, hogy miért csinálnak ilyet... mert megérdemlik. egész évben keményen dolgoznak értünk, kpop fanokért. meg...neked ez nemtudom miért probléma, ha van ilyen. talán beteg leszel tőle?
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.