Napi két liter vodkán él Lindsay Lohan
2012. december 01. 15:58
Hát ez nem semmi.2 liter vodka? Hú,ha nem segítenek rajta egyhamar tényleg vége lesz neki.
2012. december 01. 16:13
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Jaj, Lindsay... pedig annyira szerettem régen. Persze még most is, de hihetetlen, mi lett belőle... Remélem felépül, de sajnos nem hiszem, hogy erre sok esély lenne...
2012. december 01. 16:19
Idézet (Beyla @ 2012.12.01. 15:44)
Az azért nekem is befigyelt, hogy a cikkben állítólag Lindsay napi két liter alkoholt iszik. Aki kicsit gondolkodik, az rájöhet arra, hogy két liter töménytől (jelen esetben vodkától) egy éjszaka alatt a detoxban kötnél ki, olyan alkoholmérgezést kapnál, úgyhogy a cikkben leírtak nagy része valószínűleg hazugságon alapul.
Egyébként én is nagyon sajnálom, de Lindsay sosem volt az a híresség, aki nem csinált volna ostobaságokat. Drogozás, ivászat, önbántalmazás, homoszexualitás és még lehetne sorolni a botrányait, amiket az elmúlt 5-8 évben felhalmozott. Ez már szerintem sem tudatosság kérdése, hanem már a szenvedélybetegségé. Nem bír leállni az élvezeti szerekkel, orvoshoz pedig nem hajlandó elmenni, mert a beteg ember váltig mindig azt állítja magáról, hogy ő nem beteg. Az a baj, hogy amikor kezdődött ez az egész, akkor mindenki sz*rt szerencsétlenre. Valószínűleg senki sem mondta el neki, hogy ne igyon, ne drogozzon és koncentráljon a karrierjére. Nagyon sajnálom, hogy idáig jutott, mert valóban sokra vihette volna a filmiparban, ha nem csúszik le ennyire. Kívánom, hogy jöjjön rendbe, mert mindenki megérdemli az esélyt, de amíg nem nyújtanak neki segítőkezet, addig folytatni fogja ezt az önpusztító életmódot, amiből a végén halál lesz.
Egyébként én is nagyon sajnálom, de Lindsay sosem volt az a híresség, aki nem csinált volna ostobaságokat. Drogozás, ivászat, önbántalmazás, homoszexualitás és még lehetne sorolni a botrányait, amiket az elmúlt 5-8 évben felhalmozott. Ez már szerintem sem tudatosság kérdése, hanem már a szenvedélybetegségé. Nem bír leállni az élvezeti szerekkel, orvoshoz pedig nem hajlandó elmenni, mert a beteg ember váltig mindig azt állítja magáról, hogy ő nem beteg. Az a baj, hogy amikor kezdődött ez az egész, akkor mindenki sz*rt szerencsétlenre. Valószínűleg senki sem mondta el neki, hogy ne igyon, ne drogozzon és koncentráljon a karrierjére. Nagyon sajnálom, hogy idáig jutott, mert valóban sokra vihette volna a filmiparban, ha nem csúszik le ennyire. Kívánom, hogy jöjjön rendbe, mert mindenki megérdemli az esélyt, de amíg nem nyújtanak neki segítőkezet, addig folytatni fogja ezt az önpusztító életmódot, amiből a végén halál lesz.
Egyetértek, az kellett volna neki, hogy valaki rögtön az elején megfogja a kezét, és nem hagyja idáig jutni. Mondjuk alkati kérdés is, hogy ki hogy bírja a nyomást, de Lindsay-n elég korán látszott, hogy kéne neki a segítség, mégsem csinált senki semmit. Megvárják, amíg úgy jár, mint Amy Winehouse, aztán majd utána lesz a sírás, hogy milyen kár érte.
2012. december 01. 16:22
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ügyi. Mondanám, hogy az ilyen forrásoknak pont annyira szabad hinni, mint az Alzheimer-kóros Julis néni pletykáinak, de ez sajna abszolút hihető és alátámasztott. Lindsay-t már várják a 27esek klubjában...
2012. december 01. 16:23
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Gratulálok hozzá
Jó úton jár a halálhoz ! :3
2012. december 01. 16:36
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Egészségére,ha neki jól esik akkor csinálja csak.Nagyon mérges vagyok rá,de ez az ő dolga
2012. december 01. 16:36
Hát gratulálok! Én szeretem Lindsayt, de csak a régi filmjeiért ahol még a szeplős és vörös hajú lányka volt. Most jó úton halad a halálhoz, ahogy Life.and.Happy is írta. Hihetetlen mi lett belőle. Be kéne záratni valahova Gagával meg Keshával együtt, meg persze a többivel... -.-"
2012. december 01. 16:40
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
kölyök87 nagyon is egyet értek veled ehez már nem füzök hozzá semmit
2012. december 01. 16:51
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Először is, mielőtt már ilyen 2 literes vodkás mítoszokba merülnénk... kizárt, hogy tisztán valaki 2 liter vodkát elfogyasszon úgy, hogy a nap végén még áll a lábán és az eszméleténél van. Én ezt enyhe túlzásnak tartom, viszont ha mondjuk keverve fogyasztja valamivel akkor még talán, de még úgy sem. Lindsay-vel kapcsolatosan kár bármit is írni, mert az én véleményemtől ő nem fog a sarkára állni. Ettől függetlenül.. Lindsay problémái nem most kezdődtek már..ezt nagyon szépen meg lehetett volna előzni, vagy fixálni amikor elkezdett kórosan lefogyni és inni. A szülőket is okolom, és valahol a barátait is, mert valójában neki sosem voltak igazi barátai. Állandóan azt lehetett látni hogy egyik party sztártól a másikhoz csapódik, mindenkivel összeveszik, majd újat keresett és ez így ment körbe-körbe. Sajnálom én, de azért azt sem árt elfelejteni hogy ő a főkolompos, mert ha véletlenül akadt is olyan aki segíteni akart neki, ő elüldözte maga mellől azokat is. Kicsit olyan érzésem van Lindsay-vel kapcsolatosan, mintha ő a lenne a 21. századi Marylin Monroe, csak kevesebb illemmel.
2012. december 01. 17:28
nem értem miért akarja tönkre tenni az életét, hiszen még sokra vihetné!
2012. december 01. 17:30
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Siistra
Én azt elhiszem, meg nem is gondolnám, hogy valaki hasára csap és kitalál egy hírt! itt főként a forrásnak szólt a kritika, te csak közöltél egy hírt amit olvastál, azzal nincs is semmi baj
Én azt elhiszem, meg nem is gondolnám, hogy valaki hasára csap és kitalál egy hírt! itt főként a forrásnak szólt a kritika, te csak közöltél egy hírt amit olvastál, azzal nincs is semmi baj
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: