Újra fellép hazánkban a 30 Seconds To Mars
2012. december 01. 21:34
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én 2011 óta minden évben megyek a Voltra és ez idén sem lesz másképp
annak hogy a Mars ismét jön hozzánk meg nagyon nagyon örülök, jó lesz harmadszorra is látni őket élőben
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
2012. december 02. 11:20
|
kaulitzbtkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 166215 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ott a helyem!
2012. december 02. 12:33
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
10 percen keresztül sikítottam otthon, hogy IGEEEEN JÖNNEEEEK!!! hihetetlenül boldog vagyok
2012. december 02. 17:47
|
|
moustache.visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 109 Csatolások: 38 Azonosító: 181160 offline
|
meg van a szülinapi ajándékom ! itt sikítoztam hogy tejóisten jönnek jönnek jönnek és én meg megyek megyek megyek és váááhá de örül most a fejem
2012. december 06. 22:08
MENNI SZERETNÉK! NAGYON.....
ott a helyem! I believe in that and I összekaparom rá a pénzt, akármi legyen:DDDD
2012. december 07. 15:49
amúgy tök idegesítő, hogy a világ másik felén, a pusztában lépnek fel.. miért nem rendeznek egy rendes turnét aminek mondjuk az egyik állomása a pesti sportaréna?
) közelebb van, szerintem mindenkinek... ráadásul, csak az lenne egy huszasba/harmincasba, hogy ledöcögök Sopronba...EGYETLEN EGY NAPRA és még kajálok, visszajövök.. vagy ott alszom. (ha ott alszom még több), úgyhogy ez sehogy se jó:S max azoknak akik Sopronban vagy a közelében laknak...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.