Munkanélküliségtől tart Keresztes Ildikó
2012. december 02. 13:31
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
nemtudom hálát adjak-e az égnek, hogy nem nézem ezt a szennyt
2012. december 02. 15:08
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Eszterkeee adj hálát, csak Timi a viszonylag ó .. :|
2012. december 02. 15:45
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Ez meglepő.
Szerintem ugyse lesz munkanélkülniin.XDD
Szerintem ugyse lesz munkanélkülniin.XDD
2012. december 02. 19:00
|
|
LadyNessa.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 190818 offline
|
Hál' isten..
Egy gyagyábbal kevesebb.
Egy gyagyábbal kevesebb.
2012. december 02. 23:00
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
heh...miilyen munkanélküliségről beszél,mikor milliókat kap ezért a műsorért... pff -.-"
én,mint pályakezdő már egy éve próbálok munkát találni,de nem megy.Olyan magas elvárások vannak,hogy eszméletlen. Már takarítónak se mehetsz,mert képesítés kell hozzá. OMG
én,mint pályakezdő már egy éve próbálok munkát találni,de nem megy.Olyan magas elvárások vannak,hogy eszméletlen. Már takarítónak se mehetsz,mert képesítés kell hozzá. OMG
2012. december 03. 14:34
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Stone sztár????? xD xD az biztos,hogy NEM!!!!!
2012. december 03. 16:10
|
|
Mrs.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 187413 offline
|
nah xDDDDDDD stone nem sztár könyörgöm... még csak nem is celeb... sztár az olyasvalaki mint pl Katy Perry, Bruno Mars, MICHAEL JACKSON, ELVIS PRESLEY. ŐK sztárok
2012. december 03. 16:12
Keresztes Ildikónak Van munkája ????? Már elnézést de most komolyan egy megtervezett műsorban ahol jó ,hogyha egy olyan betűt is kiejt amit nem mondtak volna neki a kis rádiójába vagy nem tanulta volna meg
2012. december 03. 16:20
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nem értem egészen, hogy miért nem bírjátok annyira Keresztest. Jó, a versenyzői ebben az évadban hatalmas nullák, de ha az ő munkásságát nézzük, kitűnő énekesnő. Voltam az egyik koncertjén, s élőben olyan showt lenyomott, mint annak a rendje. Úgyhogy nem tudom, mitől tart. Hogy nem vevők rá az emberek? Az meglehet. Mert sajnos az igényes zenét mára már kevés ember akarja hallgatni...
2012. december 03. 19:09
Ez a cikk egy hatalmas butaság Ildi akkor is kap pénzt ,ha nem nyeri meg Stone
.Csak,ha dobogós Stone,ami sosem fog megtörténni,akkor több pénzt kap.Abban hibás,hogy Krisztiánt beválogatta az élő adásba,de abba nem,hogy a 25 év felettieknél csak egy tehetséges ember volt az meg Las Bea volt.
Szerintem amikor James Bond nap volt akkor megbánta Ildi,hogy beválogatta Krisztiánt.Megsajnáltam,mert az hülye Krisztián miatt őt bántották
Nem tehet arról,hogy az előző két szériában sokkalta tehetségesebbek voltak a 25 év felettiek például:Wolf Kati,Vastag Csabi.
Szerintem amikor James Bond nap volt akkor megbánta Ildi,hogy beválogatta Krisztiánt.Megsajnáltam,mert az hülye Krisztián miatt őt bántották
2012. december 16. 11:19
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Nem értem,miért ilyen nagy ügy,hogy munkanélküli!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: