Munkanélküliségtől tart Keresztes Ildikó
2012. december 01. 17:24
Szerintem is neki kellene Ildinek most nincs tényleg nincs szerencsére
De ez van pápá Stone
2012. december 01. 17:53
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Minek kellenek tehetségkutatók, amikor az eddigi nagy felfedezettek sem tartanak semerre? Egyáltalán hallgatja valaki ezeket, veszi a lemezeiket?
2012. december 01. 18:38
Annak örüljön, hogy a versenyzők legalább a 'megélhetését' nem veszélyeztetik. A hangjukkal legalábbis nem, szerintem fél év és kiégnek.
2012. december 01. 20:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
hát eddig senkiből nem vált akkora nagy sztár a hülye tehetségkutatóknak köszönhetően...
2012. december 01. 21:25
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Nagyon remélem hogy kifog esni .
Felháborító hogy egyáltalán ideáig is el jutott!!!
Felháborító hogy egyáltalán ideáig is el jutott!!!
2012. december 01. 22:38
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
istenem, annyi pénze van mint az állat és most még itt van neki az x faktor, szerintem jövőre is lesz és csak nem cserélik le, habár elég gyatra mentor :'D ha neki nem lesz munkája talán eggyel több "sima" embernek lesz, aki nem halmozott fel ennyi pénzt mint ő, szóval még örülnék is neki... amúgy nehogy már azon múljon a munkája hogy maradtak e bent mentoráltjai, ez nem rajta múlik hanem az emberek ízlésén...
2012. december 02. 07:31
Kezdjük ott, hogy Ildikó katasztrofálisan rossz mentor, kontraszelektált a mentorházban, a másik 3 énekes klasszisokkal jobb volt mint Stone, Zámbó Jr. és Lass Bea. Az előző szeriákban is jó "füllel" és "szakmai hozzáértéssel" sikerült a gagyit bevállogatnia. Hab a tortán, hogy egy Baricz Gergő kaliberű "énekes" tovább eljutott mint Tarány Tamás, de akár említhetném Király L. Norbit is, aki roppant szerethető figura és mindig jó show-t csinál, de az énekléshez sok köze nincs. Tudom, hogy már lejárt lemez, de akkor is,- Keresztes volt aki anno elgáncsolta Janicsák Vecát és Wolf Katit "szakmai döntésre" hivatkozva szimpátia alapján hozott döntést.
2012. december 02. 08:52
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Egyetértek Sztár Mániás : DD
2012. december 02. 09:34
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Hát miért ilyen tehetségtelen versenyzőket jutatott be az élő showba?Vicc az.egész műsor...
2012. december 02. 10:48
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Béna versenyzőket választott be..Ennyi!! Én mondjuk már lecserélném legalább őt, és Ferót, mert ő nem jól válogat, és nem tud normálisan véleményt mondani sem, Ferónak meg semmi köze az IGAZI zenéhez..Malek és Geszti még jó, mert valamelyest értenek a zenéhez..És most mondjátok ti: Mit pampogok én, mikor még semmit sem tettem le az asztalra?? Én csak annyit mondok, hogy kicsit figyeljetek keresztesre, és meglátjátok, a síráson, és a "megvaduláson" semmi értelmes kritikát nem tud kinyögni, Feró pedig majd akkor legyen MENTOR, ha a Boci-bocit el tudja énekelni hamis hangok nélkül..
2012. december 02. 12:13
oh mindjárt megsajnálom...mintha nem lenne tele...
2012. december 02. 12:22
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Hát van ilyen. Pl. szegény Ferónak sincs már bennt egyetlen csapata sem, pedig 3/2 nagyon jó volt. Sajnos ez a széria most ilyen, de lesz majd jobb is!
2012. december 02. 12:38
Olyan sz@r mentor, nincs mint ő. A síráson kívül mást nem tud.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: