A múlt heti megrázó Párbajok után újabb szívszorító döntésekkel dübörög tovább a Voice. Ismét hat énekestől kellett megválnia a Mestereknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szívszorító döntések a Voice második párbaján
2012. december 01. 12:18
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Örülök, hogy Fatima tovább jutott, nagyon jól énekel! Egyik kedvencem.
2012. december 01. 12:21
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Teljesen lerí a műsorról, hogy jóval színvonalasabb, mint az X-Faktor. Mondjuk az első válogatón voltak a főkedvenceim (Nika
, Karai Anna), de érzem, hogy még sok tehetséges embert fogunk látni/hallani.
2012. december 01. 12:32
Nem értem, minek kell egy ilyen műsornak ekkora feneket keríteni. Ez is meg van játszva, csak a körítés jó hozzá.
2012. december 01. 12:40
A gangsa's pardise király volt!Fatima nagyon jól nyomja!
2012. december 01. 12:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Törpemókus @ 2012.12.01. 12:21)
Teljesen lerí a műsorról, hogy jóval színvonalasabb, mint az X-Faktor. Mondjuk az első válogatón voltak a főkedvenceim (Nika
, Karai Anna), de érzem, hogy még sok tehetséges embert fogunk látni/hallani.
Szerintem maga a műsor és a zsűri is béna az x-faktorhoz képest, de az énekesek valóban jobbak.
2012. december 01. 12:54
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szerintem unalmas volt.Egyedül Fatima és Anita voltak jók.A Henderson Dávidtól nem értem miért vannak úgy elájulva.Bár apalból az egész műsor nem annyira jó,mint amennyire el vannak ájulva tőle.A zsűri sem egy nagy valami,még az X-faktor zsűri is jobb.Egyedül Caramel jó,Mezőtől nem is vártam mást,de Malektól és Somlótól több hozzáértést,szakmai véleményt vártam.Mondjuk engem csak az érdekel,hogy Nádor Dávid jusson be.A többi nem érdekel.Egyébként ahhoz képest,hogy itt elvileg a hang számít,itt is inkább a külsős alapján döntenek,és az alapján,hogy ki mennyire eladható.Bár ez is ugyanúgy megrendezett,mint a Megasztár,az X-faktor és az összes ilyen műsor.
2012. december 01. 12:54
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon jó lett a cikk, a versenyzők jól énekeltek!
2012. december 01. 13:04
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem voltak helyes és nem helyes döntések is.Például Gyöngyösi Tamás valami irritáló személy.Fogalmam sincs,hogy miért Őt juttatta tovább.Miltiádész sokkal jobban énekel.Mohamed Fatimának nagyon örülök.Szuper hangja van.Henderson Dávidnak is örülök.Nagyon egyedi hangja van.
2012. december 01. 13:08
|
|
TeenGirlsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 177 Csatolások: 1 Azonosító: 159835 offline
|
Szerintem nem jobb mint az X-faktor, habár a versenyzők tényleg jobbak, de a mentorok nagyon bénák Gesztiékhez képest! Meg maga a műsor...én utálom azt a műsort, nem értem mit szeretnek benne o.o (de a versenyzők tényleg jók!)
2012. december 01. 13:28
jó cikk, bár ez a hét nem volt olyan izgalmas, miint a multheti, azért jó volt, mindeki jogosan jutott tovább
2012. december 01. 13:42
Fényévekkel színvonalasabb, mint az X faktor...a mentorok, a versenyzők, az egész kompozíció ezerszer jobb.Itt minden versenyzővel tisztelettel bánnak , és nem az a lényege a válogatásnak, hogy a nézők röhöghessenek egy jót a gagyi versenyzőkön....
Amikor hallgatom a párbajokat,nem érzem azt gy versenyzőnél sem, hogy nincs a világon semmi keresnivalója a versenyben ..persze, itt is vannak kiforratlan, hamiskás hangok, de..
A mentorok nagyon szimpatikusak , mindenki intelligensen fogalmazza meg a gondolatait...nem tudom, én sokkal kevésbé érzem műnek ezt az egészet, mint az X szarságot...
Amikor hallgatom a párbajokat,nem érzem azt gy versenyzőnél sem, hogy nincs a világon semmi keresnivalója a versenyben ..persze, itt is vannak kiforratlan, hamiskás hangok, de..
A mentorok nagyon szimpatikusak , mindenki intelligensen fogalmazza meg a gondolatait...nem tudom, én sokkal kevésbé érzem műnek ezt az egészet, mint az X szarságot...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: