Amúgy imádom, kb. két hét alatt átrágtam magam az eddigi epizódokon.
Hazánkba is érkezik a Pretty Little Liars
2013. február 24. 13:14
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Csak ne jusson a TVD sorsára.. Már előre félek tőle, hogy elcseszik. Vagy a szinkront, vagy hogy túl későre teszik..
2013. március 10. 19:15
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
áááá ne legyen szinkronos... csak ha jó
egyébként csak elrontanák ezt a tök jó és érdekes sorozatot
egyébként csak elrontanák ezt a tök jó és érdekes sorozatot
2013. április 04. 20:04
Heli2001
Inkább feliratosan nézem... Úgy eredetibb
Nagyon igazad van.
Amúgy én alapból nézném.
Inkább feliratosan nézem... Úgy eredetibb
Nagyon igazad van.
2013. április 10. 20:41
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Mikor adják már? Mondjuk, szerintem feliratosan sokkal jobb, hiszen 3 évad után, gondolom már megszokták a hangokat, és a magyar szinkronos hangok nem fognak illeni a színészekhez... De azért még nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!
2013. április 13. 22:48
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Én az igazat bevallva ma kezdtem el nézni a PLL-t,de már régóta terveztem,csak nem volt időm.Az 1.évad 8.részénél tartok,és imádom!!!Örülök,hogy lesz szinkronosan is,de a szinkronhagok nem a legjobbak lesznek...Komolyan,a Bogdány Titanilla mindenben benne van??
2013. május 03. 20:18
|
|
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline
|
Én a kezdetektől nézem, angolul. Azért kíváncsi leszek, hogy fognak "magyarosan" hangzani
2013. május 11. 12:13
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
Én nem fogom magyarul nézni. Eddig feliratosan néztem most meg magyarul, elég fura lenne.. esetleg 1 részt megnézek. De mivel mindjárt befejezem a 3. évadot nem valószínű. Egyébként ebből sem lett semmi mert nem láthatjuk sehol pedig mindjárt június, és jön a 4.évad.
2013. május 28. 15:15
|
Gazdik Lolaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 199701 offline
|
https://www.facebook.com/prettylittle.liars.5074644?ref=tn_tnmn katt a linkre és jelölj ha szereted!!
2013. június 08. 12:55
Már én is kíváncsi lennék rá hogy milyen magyar szinkronnal.
2013. június 09. 16:54
Nem tudom, kíváncsi vagyok rá. Még egyetlenegy részt sem láttam belőle, de sokan nagyon ,, istenítik ''. Remélem - ha majd egyáltalán elkezdik - nem az esti órákban, hanem délután láthatjuk a képernyőn.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: