Rákkal küzdő rajongót látogatott Selena Gomez
2012. november 30. 08:48
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Rendes dolog volt tőle
2012. november 30. 09:57
|
|
xDirectionxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187105 offline
|
Ez szép volt Selenatol..♥
2012. november 30. 10:00
Ezért is szeretem Selenát!! Hihetetlenül nagy szíve van!
2012. november 30. 10:05
Más sztárok is meglátogatják a rajongóikat, a BETEG rajongóikat, ám azokról az esetekről nem számol be a sajtó. Talán azért, mert nem kürtölik világgá, ha valami jót cselekedtek!
Az első mondaton jót nevettem: sokoldalú? Csak egy telhetetlen liba, aki mindent akar. Miért nem foglalkozik egy iparággal? Azzal talán többre menne.
Egyébként szép dolog, ha valaki jótékonykodik, de amit Selena művel, azt inkább nevezném képmutatásnak, mint jótékonykodásnak. A kislánynak sok sikert kívánok, hogy teljesen meggyógyuljon, sok erő és kitartás kell hozzá!
Az első mondaton jót nevettem: sokoldalú? Csak egy telhetetlen liba, aki mindent akar. Miért nem foglalkozik egy iparággal? Azzal talán többre menne.
Egyébként szép dolog, ha valaki jótékonykodik, de amit Selena művel, azt inkább nevezném képmutatásnak, mint jótékonykodásnak. A kislánynak sok sikert kívánok, hogy teljesen meggyógyuljon, sok erő és kitartás kell hozzá!
2012. november 30. 10:14
|
|
eniko0116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 146214 offline
|
Szerintem meg rendes dolog volt tőle!! és nem képmutatás..de mind1..nem tehet róla, hogy most épp erről írtak cikket..egyébként más sztárok jótékonykodásáról is vannak cikkek ..
2012. november 30. 11:14
nagyon aranyos tőle <3 és örülök h a kislány is jobban van és h valóra vált az álma
2012. november 30. 11:25
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Selenában mindig is ezt szerettem a legjobban, hogy nagyon segítőkész. Már az is nagy dolog, hogy a UNICEF nagykövete lett, de ő még ezen kívül is segítkezik. S ez nagyon szép dolog tőle. Egyébként örülök, hogy a kislánynak eltávolították a daganatot, és további gyógyulást kívánok neki.
2012. november 30. 12:12
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
És hihetetlennek tartom, hogy valaki még a jóban is csak a képmutatást látja és arra használja az alkalmat, hogy elmondja századjára, hogy szerinte Selena mennyire tehetségtelen. Nanemá! A lényeg, hogy a kislány meggyógyuljon.
2012. november 30. 12:18
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
jaaajj,de fantasztikus,tökéletes fiatal nő ez a selena gomez! akárki igent mondott volna,főleg,ha így bekerül a tévébe/újságokba,h ő milyen egy aranyszívű sztár! jézusom -.- ez az egész reklámfogás és marketing.
2012. november 30. 13:02
|
|
MrsMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 188183 offline
|
Őszintén szólva, én imádom őt. Csodálatos ember, és nagy szíve van. És aki azt gondolja, hogy EZ CSAK REKLÁMFOGÁS, azt nagyon tudom sajnálni.!!!
Nem lehet elfogadni,hogy a sztároknak is van szívük?!
Nem lehet elfogadni,hogy a sztároknak is van szívük?!
2012. november 30. 13:07
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
De aranyos Selena:)
2012. november 30. 13:24
|
|
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline
|
ÚRISTEN! Komolyan néhányan olyan lehetetlenek itt! Mitől lenne ez csak marketing??? Most komolyan? Nem lehet Selena az, aki ha teheti meglátogatja a rajongóit. Ha mondjuk ezt a TI kedvenc sztárotok tenné, akkor is képmutatás lenne, vagy marketing fogás? Nem hinném! Nem vagyok valami rettentő nagy Selena Gomez fan, de a kedvenceim közé tartozik, és mindig is becsültem benn, hogy ilyen kedves a rajongóihoz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: