Miley Cyrus újabb kiskutyát fogadott örökbe
2012. november 29. 21:07
Kedves tőle, de tényleg nem kéne minden mozzanatát leírni.
2012. november 29. 21:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
6???
Miley nagyon aranyos!
2012. november 29. 21:17
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.11.29. 14:20)
Miért is? Mert nem a menhelyen pusztul el az a szerencsétlen kiskutya gazdi és szeretet nélkül??
Egyébként meg nem értem miért ekkora gond ha örökbe fogad, meg miért lesz ő a szemét, hogy újabb kutyát fogad örökbe
Az emberek már tényleg azért is bántják ha levegőt vesz
Különben is, honnan tudjuk, hogy nem törődik a többivel? Mert nyilván aki tudja, hogy nem törődik a többi kutyával az biztos Miley-val él együtt és minden percét vele tölti ezáltal látja, hogy mennyit foglalkozik a kutyákkal
Ha pedig nem így van, akkor meg nem kell olyan következtetéseket levonni amiket nem tudunk 
Egyébként meg nem értem miért ekkora gond ha örökbe fogad, meg miért lesz ő a szemét, hogy újabb kutyát fogad örökbe
Különben is, honnan tudjuk, hogy nem törődik a többivel? Mert nyilván aki tudja, hogy nem törődik a többi kutyával az biztos Miley-val él együtt és minden percét vele tölti ezáltal látja, hogy mennyit foglalkozik a kutyákkal
Minden szóval egyetértek. Egyeseknek semmi nem jó. Egyébként a PETA-tól nem kapott volna malackát, ha nem állna igazi állatbarát hírében.
2012. november 30. 15:32
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Örülök,hogy ilyen állatbarát
♥
2012. november 30. 19:23
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
miért nincs kép?
csak arra voltam kíváncsi...
2012. november 30. 19:35
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Láttam twitteren
annyira édes:)
2012. november 30. 21:15
Wáá ez engem úgy zavar, amikor így félre van írva a cím!:/
Persze, ha az lenne a címe hogy "Noah Cyrus örökbefogadott egy kiskutyák!"- senki nem olvasná, de akkor is, Miley csak segített neki választani!!
Persze, ha az lenne a címe hogy "Noah Cyrus örökbefogadott egy kiskutyák!"- senki nem olvasná, de akkor is, Miley csak segített neki választani!!
2012. december 02. 09:42
|
|
Dorotthy98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 130158 offline
|
Miley egy nagyon jó ember:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: