Robert Pattinson sosem hallott még a One Directionről
2012. november 28. 18:24
Mi az, hogy idézem: 'Micsoda mázlista' ?
Chö...Szerintem meg micsoda balfasz! már elnézést.
Chö...Szerintem meg micsoda balfasz! már elnézést.
2012. november 28. 18:26
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Neki megbocsátom
♥♥
2012. november 28. 18:28
|
|
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline
|
haha... de szerencsés egy ember
Én meg róla nem hallottam még. És akkor mi van??
Még sosem hallott tőlük egy dalt sem.Kicsit furcsa,mert Rob is ott volt a VMA-n amin a srácok felléptek.
2012. november 28. 18:29
Tényleg fura h még nem hallott tőlük egyetlen számot sem pedig már a csapból is ők folynak. De nehezen bírnám elképzelni ahogy Rob egy 1D számot énekelget.
2012. november 28. 18:29
Gondolom, jobb dolga is van annál, minthogy kislányoknak való énekesekkel foglalkozzon.
7 felhasználónak tetszik:
dreamscometrue,
Pöttömke,
Luckie,
bibicsibi,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Jolie_77
2012. november 28. 18:31
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Miért itt mindenki éjjel-nappal vandéjreksönt hallgatt vagy mi fene?
A Wesetlife-ről anno elég sokat hallottunk tévében, rádióban csak mostanság kussolnak.
A Wesetlife-ről anno elég sokat hallottunk tévében, rádióban csak mostanság kussolnak.
2012. november 28. 18:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát a Westlife ne haragudjatok, de összehasonlíthatatlan a ván direksönnel.
Nem volt a kedvenc bandám, de azt el kell ismerni, hogy van pár szép szerelmes számuk, amiket kívülről fújunk, annyiszor adták a rádióban.
Robertet pedig én is teljes szívemből irigylem, hogy nem hallott még túlzottan erről az öt selyemfiúcskáról. Én sem nézek tévét, sem semmi mást, és már a könyökömön a ván direksön jön ki. Egyszerűen herótom van már tőlük, és attól, hogy valamelyik tag egyet fingik reggel és születik róla legalább tíz cikk.
Nagyon várom, hogy eltűnjenek a retekbe...
Robertet pedig én is teljes szívemből irigylem, hogy nem hallott még túlzottan erről az öt selyemfiúcskáról. Én sem nézek tévét, sem semmi mást, és már a könyökömön a ván direksön jön ki. Egyszerűen herótom van már tőlük, és attól, hogy valamelyik tag egyet fingik reggel és születik róla legalább tíz cikk.
7 felhasználónak tetszik:
dreamscometrue,
Pöttömke,
Luckie,
bibicsibi,
Jolie_77,
Black Hearth2,
MadHatter
2012. november 28. 18:35
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Inkább örüljön, hogy nem hallott még róluk!
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 28. 18:35
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.11.28. 18:18)
Ezen nem lepődöm meg. Sokan az Egyesült Királyságban de még az USA-ban sem tudják hogy kik ők. Én sem hallottam végig soha egyetlen számukat sem, neveiket sem. Én nem hallgatok/nézek magyar médiát és Robert sem, ez lehet a kulcs.
Angol és amcsi rádiókat hallgatok, soha egyetlen egyszer nem adtak még le 1D számot azokon a rádiókon amiket én hallgatok, csak akkor ha chart van, akkor valami érthetetlen, manip módszerrel felkerül a listára és a Billboard meg egyéb hülye listákra, miközben a rádiók alig adják a dalaikat. Nem tudom máshol mi a helyzet, de sem angol sem amcsi rádióban nem hallani 1D számokat és Csehországban is alig találni olyan embert aki tudja hogy ki a fürtös barna gyerek. 
Teljesen igazad van, én az irodámban az angol Imagine FM-et hallgatom, ha heti egy vandájreksön szám megy rajta már sokat mondok. Viszont, The Scriptet sokat adnak, napi kétszer is szoktak ezért is bírom ezt a rádiót. Na a The Scriptről meg itt nem hallanak annyian. A magyaroknak csak a sz@r kell
6 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney,
Jolie_77,
Black Hearth2,
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.