Hosszas várakozás után ma jelent meg Eric első koncert DVD-je, ami egyszerűen az Eric Saade – The DVD címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma jelent meg Eric Saade koncert DVD-je
2012. november 28. 17:36
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
2012. november 28. 18:53
|
|
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline
|
na végre!!! annyira vártam már
de kár , hogy csak karácsonyra ér ide nekem
2012. november 29. 16:40
Hát úgy tavaly nyáron talán érdekelt volna , de sajna mostanság , gagyi zenéket csinál...ezért ezt sem méltóztatom megnézni
2012. december 01. 20:37
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Micsoda kommenteket olvasok! Felháborító, aki nem szereti Ericet vagy tán nem ismeri a munkásságát, szépen tántorodjon el innen és ne írjon szégyenletes hozzászólásokat. Én még mindig imádom őt és imádni is fogom, 2 év telt el azóta, hogy Eric 3.helyezett lett az ESC-n Oslóban. Igaz, akkoriban még másabb zenei stílust képviselt, változott, de ő még mindig olyan cuki, mint volt és én személy szerint még mindig odáig vagyok érte, a DVD-t nem valószínű, sőt..biztos, nem veszem meg, de nem azért mert nem érdekel, hanem mert interneten előbb utóbb úgyis elérhető lesz, no majd akkor 100%, hogy megnézem! Eric egyre sikeresebb lesz, egyre többen ismerik és a változás jó időközönként, gratulálok! 
Aki nem tud Ericről semmit, csak ítélkezik, az legyen szíves fogja vissza a "fergeteges" humorát és ne irogasson itt baromságokat! thanks
Aki nem tud Ericről semmit, csak ítélkezik, az legyen szíves fogja vissza a "fergeteges" humorát és ne irogasson itt baromságokat! thanks
2012. december 10. 21:20
Én annyira nem hallgatom a zenéit,1 zene ami tetszik tőle,az a Hottan the Fire(vagy akárhogy is kell leírni) Azért sem venném meg.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: