Hosszas várakozás után ma jelent meg Eric első koncert DVD-je, ami egyszerűen az Eric Saade – The DVD címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma jelent meg Eric Saade koncert DVD-je
2012. november 28. 17:36
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
2012. november 28. 18:53
|
|
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline
|
na végre!!! annyira vártam már
de kár , hogy csak karácsonyra ér ide nekem
2012. november 29. 16:40
Hát úgy tavaly nyáron talán érdekelt volna , de sajna mostanság , gagyi zenéket csinál...ezért ezt sem méltóztatom megnézni
2012. december 01. 20:37
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Micsoda kommenteket olvasok! Felháborító, aki nem szereti Ericet vagy tán nem ismeri a munkásságát, szépen tántorodjon el innen és ne írjon szégyenletes hozzászólásokat. Én még mindig imádom őt és imádni is fogom, 2 év telt el azóta, hogy Eric 3.helyezett lett az ESC-n Oslóban. Igaz, akkoriban még másabb zenei stílust képviselt, változott, de ő még mindig olyan cuki, mint volt és én személy szerint még mindig odáig vagyok érte, a DVD-t nem valószínű, sőt..biztos, nem veszem meg, de nem azért mert nem érdekel, hanem mert interneten előbb utóbb úgyis elérhető lesz, no majd akkor 100%, hogy megnézem! Eric egyre sikeresebb lesz, egyre többen ismerik és a változás jó időközönként, gratulálok! 
Aki nem tud Ericről semmit, csak ítélkezik, az legyen szíves fogja vissza a "fergeteges" humorát és ne irogasson itt baromságokat! thanks
Aki nem tud Ericről semmit, csak ítélkezik, az legyen szíves fogja vissza a "fergeteges" humorát és ne irogasson itt baromságokat! thanks
2012. december 10. 21:20
Én annyira nem hallgatom a zenéit,1 zene ami tetszik tőle,az a Hottan the Fire(vagy akárhogy is kell leírni) Azért sem venném meg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: