Lady Gaga a hiphop- és rapvilág egyik legnagyobb sztárjával, Kendrick Lamarral vonult stúdióba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga Kendrick Lamarral duettezett
2012. november 28. 17:33
2012. november 28. 17:50
Idézet (botond96 @ 2012.11.28. 17:45)
amúgy ez nagyon régi hír
Bocsi, de eddig senki se vállalkozott rá, hogy megírja, úgyhogy...
2012. november 28. 18:09
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Amúgy tényleg nem mai hír, de én örülök, hogy olvashatok erről
Azért ezzel vitatkoznék..mégha ott van az "egyik" szócska is. Nagyon szeretem ezt a stílust, meg az új előadókat is, de nekem Kendrick neve csak az utóbbi pár hónapban lett ismerős. Azt vágom, hogy 2005 óta van a szakmában, de csak noname mixtapeket dobott piacra, 2009-ben egy EP-t, és az ELSŐ stúdióalbuma 2012-ben jelent meg.
Tehát nem illik rá szerintem a legnagyobb jelző.
Oké, befejeztem a kukacoskodást, és köszi a cikket. A dal meg tetszik.
Idézet
Lady Gaga a hiphop- és rapvilág egyik legnagyobb sztárjával, Kendrick Lamarral vonult stúdióba.
Azért ezzel vitatkoznék..mégha ott van az "egyik" szócska is. Nagyon szeretem ezt a stílust, meg az új előadókat is, de nekem Kendrick neve csak az utóbbi pár hónapban lett ismerős. Azt vágom, hogy 2005 óta van a szakmában, de csak noname mixtapeket dobott piacra, 2009-ben egy EP-t, és az ELSŐ stúdióalbuma 2012-ben jelent meg.
2012. november 28. 19:07
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
szaar lett. -.-
2012. november 28. 19:18
Idézet (hellorl @ 2012.11.28. 18:09)
Amúgy tényleg nem mai hír, de én örülök, hogy olvashatok erről
Tehát nem illik rá szerintem a legnagyobb jelző.
Szia, köszönöm a véleményed
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. november 28. 20:53
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Én nem hiszem, hogy rajta lesz az Artpop-on, hiszen ez Kenrick száma, Gaga csak közreműködő és amúgy is az Artpop elvileg már rég kész van, ezt meg nem olyan rég vették fel.
Ha mégis rajta lenne, kislemez akkor sem lesz, mert ahhoz gyenge. Töltelékszámnak azért jó. =D
Ha mégis rajta lenne, kislemez akkor sem lesz, mert ahhoz gyenge. Töltelékszámnak azért jó. =D
2012. november 28. 23:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Azt hiszem, nálam már nem tudja felülmúlni soha a Bad Romance-t. Főleg, hogy a BTW óta olyan stílus felé hajlik, ami nekem cseppet sem tetszik.
2012. november 29. 10:10
|
|
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline
|
Amugy GaGa is megerősítette, hogy ez a dal nem lesz rajta az ArtPop-on. Valamint, hogy 50 dalt írt és még nem döntötte el hogy melyikeket fogja rá tenni és, hogy az albumon lesznek jobb dalok a Bad Romance-nél. Már alig várom
2012. november 29. 15:57
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
fontos hírek lvl 100 .. -.-
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.