Joseph Gordon-Levitt lesz az új Batman?
2012. november 28. 19:51
Én nem tudom ki hogy van ezzel de én nem tudom elképzelni Joseph Gordon Levit-et Batmanként, habár jó színésznek tartom valahogy nem tudom akkor sem elképzelni, Christian Bale jó volt Batmanként.
Amúgy meg a közös filmről, szerintem azzal, hogy Batmant se úgy hívják ahogy a többi filmben meg hogy a szuperhősök feléről azt se tudjuk hogy kicsoda és milyen képességei vannak, szóval az szerintem majd egy kicsit zavaró tényező lesz. Mert a Bosszúállókban jól megcsinálták hogy összekötötték a Marvel filmeket, mert így volt alapja a filmnek, de itt nincs ilyen kapocs, vagy nem tudom hogy mi lesz majd az összekötő ha lesz. Na mindegy én azért kíváncsi vagyok a filmre ha majd lesz.
Amúgy meg a közös filmről, szerintem azzal, hogy Batmant se úgy hívják ahogy a többi filmben meg hogy a szuperhősök feléről azt se tudjuk hogy kicsoda és milyen képességei vannak, szóval az szerintem majd egy kicsit zavaró tényező lesz. Mert a Bosszúállókban jól megcsinálták hogy összekötötték a Marvel filmeket, mert így volt alapja a filmnek, de itt nincs ilyen kapocs, vagy nem tudom hogy mi lesz majd az összekötő ha lesz. Na mindegy én azért kíváncsi vagyok a filmre ha majd lesz.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. november 28. 21:42
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Megnézem az tuti, de azt sajnálom hogy nem Christian fogja játszani
2012. november 29. 16:13
|
|
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline
|
Senki sem látta a Batman filmeket? Mert azt tudom, hogy képregényt nem olvas a többség, bevallom a Batmanhez nekem sem volt szerencsém. Viszont, ha megnézted a filmeket, rögtön leesik, hogy John Blake nem a következő Batman, hanem ő Robin. Eléggé kétlem, hogy a Warner ennyire meg akarná kavarni a nézőket, hogy a Robint játszó színészt tenné be Batmannak...
2012. november 29. 17:58
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (Nilo @ 2012.11.29. 16:13)
Senki sem látta a Batman filmeket? Mert azt tudom, hogy képregényt nem olvas a többség, bevallom a Batmanhez nekem sem volt szerencsém. Viszont, ha megnézted a filmeket, rögtön leesik, hogy John Blake nem a következő Batman, hanem ő Robin. Eléggé kétlem, hogy a Warner ennyire meg akarná kavarni a nézőket, hogy a Robint játszó színészt tenné be Batmannak...
Kiderül, hogy Robin a középső neve, de a végén Batman felszereléseit találja meg, így feltűnhetne a filmben Batmanként, ha akarnák. Ésszerű lett volna az ötlet, hogy Nolan filmjeire építsék a történetet, és egy már ismert karakter legyen Batman is. A Felemelkedés vége elég nyitott lett, de nem hiszem, hogy lesz folytatás, főleg nem Robin történeteivel. Ez így esélyes lett volna, de már megcáfolták, úgyhogy tárgytalan a dolog. Úgy néz ki, hogy akkor a Justice League filmben már a rebootolt Batman lesz.
2013. január 02. 18:15
|
|
Viktor Evansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 30 Azonosító: 132518 offline
|
Remélem nem ő lesz. Ő inkább olyan robinos
Meg ha Bale már nem akar többet Batman bőrébe bújni, akkor keressenek egy új Batmant.
Meg ha Bale már nem akar többet Batman bőrébe bújni, akkor keressenek egy új Batmant.
2013. február 01. 15:19
Örülnék, ha Joseph lenne nekem ugyanis a Batman utolsó filmjébanis tetszett az alakitása, nomeg nagyszerű szinész Joseph.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.