Decemberben véget ér a Merlin
2012. november 27. 18:57
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
áááááááááááá olyan roooooooooooooooooooooossz ;( ;( ;( ;( ez volt a kedvenc sorozatom
a LEGESLEGJOBB
hol találok ilyen jót?? annyira szerettem/ szeretem és annyira sajnálom hogy végeeeee ;( ♥♥♥♥
2012. november 27. 19:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Egy újabb rossz hír, újabb csalódás a sorozatok világában. Miért kell mindig a legjobb sorozatokat kaszálni? Én mindig is imádtam Arthur és a kerekasztal lovagjai legendát, és a sorozat nem kicsit más szemszögből adta vissza, amivel sikerült is megvenni. Tehetséges, szimpatikus színészek alakítanak benne, akik megszerettetik a nézőkkel a karaktereket. Fantasztikus párbeszédek zajlanak le, mindemellett fantasztikus a sorozat rendezése is. Egyszerűen nem értem: miért? Miért van az, hogy a már a második évadnál nyögve-nyelős, nem csak, hogy kiszámítható, de ultragagyi, nulla színészi kapacitással futó vempájördájörizt futtatják ezerrel? Sőt a pofázmányodba nyomják immáron negyedszerre ugyanazt a sztorit csak más körítéssel. Én értem, hogy az CW sorozat, ez pedig BBC, de akkor is. A Merlin fényévekkel übereli ezeket a divatsz*rokat, amiket mostanában nyomatnak a csatornák.
Elmondani nem tudom, hogy milyen csalódott vagyok, mert évről évre egyre több kedvencemtől kell búcsút vennem. Katet valószínűleg egy életre megszerettem, ahogyan Bradley és Colin is hihetetlen favorittá nőtték ki magukat a szememben.
Elmondani nem tudom, hogy milyen csalódott vagyok, mert évről évre egyre több kedvencemtől kell búcsút vennem. Katet valószínűleg egy életre megszerettem, ahogyan Bradley és Colin is hihetetlen favorittá nőtték ki magukat a szememben.
2012. november 27. 19:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eddig sem néztem szóval mindegy...! most hallok róla először..!
2012. november 27. 19:17
Kár, hogy a sorozatnak vége lesz, de remélem a mozifilmes elmélet azért megvalósul.
2012. november 27. 19:28
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Sajnálom hogy vége lesz.
Mindig is nagy rajongója voltam az Artúr mondakörnek, szinte az összes ehhez kapcsolódó filmet/sorozatot láttam, így ez is hamar a szívembe lopta magát. Már a legelső részektől figyelemmel kísértem minden egyes epizódot, így mára már az egyik legnagyobb kedvencemmé vált. A legjobban azt szeretem benne, hogy sajátos módon dolgozták fel a történetet, s ezzel még érdekesebbé tették az egészet
Sok vidám pillanatot köszönhetek a sorozatnak, a szomorúbb részeket pedig mindig megkönnyeztem
Hiányozni fog Merlin és Arthur civakodása, Morgana gonoszkodása, a lovagok, na meg persze egész Camelot... Viszont teljesen igazuk van, ezt a sztorit nem lehet a végtelenségig húzni. Biztos vagyok benne, a színészek nem fognak eltűnni a süllyesztőben és sokat fogunk még hallani róluk. Igazi tehetségek, nagyon örülök, hogy megismerhettem őket. Remélem elkészül a Merlin mozifilm is, s láthatom még együtt a csapatot
Köszönöm Nekik és a készítőknek ezt a fantasztikus sorozatot
2012. november 27. 20:04
Habár nem nagyon néztem csak pár rész láttam belőle de szerintem nagyon jó kis sorozat egyszer majd talán megnézem az összes évadot ha lesz időm rá.
2012. november 27. 20:53
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Basszus ne már minden jó műsor és film véget ér ne már !!!
2012. november 27. 21:01
|
|
Scar Tissue 908új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 143632 offline
|
Hát én láttam kemény 2 részt nem igazán nyűgözött le azt nem mondom , h rossz csak a díszlet és a helyszín túl szürke egyhangú ,úgy is mondhatnám h gagyi ,de a sorozat rajongói biztos nem a lenyűgöző díszlet látvány miatt szeretik,(nem túl nagy költségvetéses sorozat) hanem a jó kis történetek civakodások , poénok és a kellemes szereplők miatt .Bárcsak ennél rosszabb sorozat soha nem látna napvilágot annak úgy tudnék örülni .
2012. november 27. 21:24
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Az első számú sorozatom,eddig nem csalódtam még benne.Egy részből igazuk van,hogy a csúcson kell abbahagyni.,és nics értelme elhúzni mint pl a Supernatural-t.Egyáltalán nem sötét-szürke a díszlet nagyon is jó,a szereplők nagyon profik főleg Colin és Bradley,a történet is.Bár én Merlin már rég lebuktattam volna Arthur előtt 
De ha így alakult,akkor méh nézzük Karácsonyig a maradék ötödik évad epizódjait és élvezzük ameddig lehet.
De ha így alakult,akkor méh nézzük Karácsonyig a maradék ötödik évad epizódjait és élvezzük ameddig lehet.
2012. november 28. 13:37
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
végre...elég béna lett,mióta gonoszt csináltak Morganaból.legalábbis szerintem ez sokat rontott rajta.
2012. november 28. 21:59
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Sajnálom hogy vége lesz. Jó poénok vannak benne.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: