Marianna, bár mindent megtett azért, hogy bekerülhessen az élő műsorba, kiesett, csalódottságának pedig egy riportban, majd a Facebookon is hangot adott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csalással vádolja a Voice-ot az egyik kiesett versenyző
2012. november 27. 12:10
2012. november 27. 12:14
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Először is, hogy beszélhet ilyen mocskosul, főleg a sajtóban? Másodszor, lehet, hogy meg van rendezve, de akkor is nem kéne kiaakadnia, hogy nem ő jutott tovább. Választani kellett és nem Őt választották, kész.
2012. november 27. 12:14
Én tudom mit kéne tennie. Szappant venni a szájába. ^^
2012. november 27. 12:18
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
szerintem ez után a mocskos beszéd után nem kéne még a leveközéssel is sokkolni az emberiséget , vesziteni megtudni kell
2012. november 27. 12:20
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Savanyú a szőlő mi?
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A fennen említett szőkeségnek csak egy dolgot sikerült lejáratnia, és az nem a Voice.
Süllyedjen el szégyenében. Én nem vagyok képmutató, de így beszélni..
Ez az egyértelműen műveletlen, alpári stílus konkrétan minősíthetetlen. Valószínűleg önmagát kicsit túlértékeli a hölgy, de esze pont annyi van, amennyi látszik.
hát szerintem is jobb az anna
már két ember szavazott rá tehát biztos jobb
2012. november 27. 12:21
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Komoly gondok vannak itt kérem^^" Számomra kritikán aluli ha egy FELNŐTT NŐ ilyen gyerekesen viselkedik. Vagdalózni az oviban szoktak ha Pistike elvette valakinek a játékát.. Vagy nem? A másik meg; Ez egy VERSENY! És értelem szerűen nem lehet mindenki győztes. Ha nem nyert, dolgozza fel, lépjen túl. A tehetség egyébként is olyan (volt) hogy mindig utat tőrt magának. Bár nem tudom igaz ez a tétel e napjainkra.
2012. november 27. 12:33
|
|
ariana grande09082visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 175318 offline
|
Én láttam az egész elkeseredését.
2012. november 27. 12:36
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Jó ki van akadva, de ez sem normális amiket dumál
2012. november 27. 12:41
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nő létére elég közönséges és alpári stílusban beszél,és semmi szakmai alázat nincs benne (ha lenne nem vielkedne így).De igaz,amir írt/mondott.Ez is,ahogy a többi ilyen műsor megrendezett.Itt sem a zsűri dönti el,hogy kik kerüljönek be,és kik essenek ki,hanem a TV2.Szerintem már azt is eldöntötték,hogy kivel fogják megnyeretni.És még valami: Állítólag a versenyzők nem is maguktól választották ki,hogy kit akarnak mesterüknek,hanem megmondták nekik,hogy kit kell választaniuk.Mivel minden mester csapatában 12 énekesnek kellett lennie.
2012. november 27. 12:41
Annyira undorító ez a nő,már a műsorban se volt szimpi...
2012. november 27. 13:07
Buta liba -.-" Ha tudja, h ez a műsor megrendezett, minek jelentkezik rá?
Kicsit sokat képzel magáról a csaj. A beszédéről sugárzik az értelem. Lehet, h dühös, de azért csak nem az élete függ a műsortól
2012. november 27. 13:13
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó sötét csaj ez. Látszik a nyilatkozatából is. Annyira meg nem hülyék az emberek, hogy ne tudnák, hogy le van ez a szar műsor zsírozva előre. Pl. 28x jelentkezett az a homár Schwartz Dávid, persze, hogy már a beválogatják azzal a sipákolós hangjával.
2012. november 27. 13:15
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Viszont a Karai meg sztem tök jól nyomja és már-már metalcore hörgéseket is megereszt, ami szintén újdonság ebben a műsorban, és nem mindig ugyanazokat a nyálas, semmitmondó popsztárocskákat jutattják be.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: