hát nemhiszem hogy megfogom nézni.Hát na nem egy A kategóriás szinésznő..
Nemértem azokat akik azt írják h nem az ő hibája hanem a rendezőjé.-.- most komolyan...
Nem a rendező hibája hogy nemtudja megcsinákni biztos h arendező nemcsak nézett ki a fejéből,segített neki,de helyette nemjátszhatja el a szerepet.
Kinevették Lindsay Lohant
2012. november 27. 16:17
2012. november 27. 16:18
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez van!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. november 27. 16:31
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
ezt nem akarom elhinni:D Ilyen nincs, hogy egy filmet komoly drámaként készítenek el, de VÉLETLEN vígjáték lesz? Ez valószínüleg direkt így lett kalkulálva, hogy híre menjen! Még én is megnézném a cikk miatt az elsőrész, hogy most mi is ez tulajdonképpen, de nem fogom!
2012. november 27. 16:51
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2012.11.27. 16:31)
ezt nem akarom elhinni:D Ilyen nincs, hogy egy filmet komoly drámaként készítenek el, de VÉLETLEN vígjáték lesz? Ez valószínüleg direkt így lett kalkulálva, hogy híre menjen! Még én is megnézném a cikk miatt az elsőrész, hogy most mi is ez tulajdonképpen, de nem fogom!
Hallottál már arról, hogy valaki kínjában nevet valamin, mert annyira gáz?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. november 27. 17:07
sewenteen:
szerintem is így van, ahogy írod.
ha elrontotta a szerepet, akkor újraforgatták volna, tuti. nem ugy hagyják. direkt lett megcsinálva az egész.
szerintem is így van, ahogy írod.
ha elrontotta a szerepet, akkor újraforgatták volna, tuti. nem ugy hagyják. direkt lett megcsinálva az egész.
2012. november 27. 18:05
EZ szerintem nem csak Lindsay hibája,hanem a rendezőké is
2012. november 27. 18:05
Mondjuk én nem nagyon tudom elképzelni Lindsay-t egy drámában. Szerintem ez nem csak Lindsay, hanem a film készítőinek a hibája is. Amúgy szerintem Lindsay igenis tehetséges színésznő!
2012. november 27. 20:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szegény LiLo egyre lejjebb csúszik....
2012. november 28. 05:28
Egy egész film sikere nem egy emberen múlik, nem mintha védeni akarnám Lindsay-t.
2012. november 28. 12:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Egy film bukása vagy sikere csapatmunka kérem szépen. Nem lehet csak a rendezőt vagy a színészt okolni. Ha egy film ennyire rossz, az több sebből vérzik, ez is megmagyarázza hogy miért húznak le a kritikusok olyan színészeket akik rossz rendezésű filmben szerepelnek vagy rossz rendezőket akik jók színészekkel dolgoznak. Lindsay pedig ne lepődjön meg a negatív visszajelzéseken, ZS kategóriás színésznő akibe semmi tehetség nem szorult.
2012. november 28. 19:54
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Vagy nagyon trehányan dolgoztak a filmen, hogy a rossz jelenetek bennehagyták, vagy direkt így lett tervezve a nagyobb hírnév érdekében. Hisz a rossz hír is hír, a rossz kritika is kritika
2012. november 29. 19:47
Na,értelmesen forgatták ha kb.egy vígjátékra sikeredett..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.