Remélem neten meg bírom majd nézni ezt a részt
Kék-zöldre verték Justin Biebert!
2012. november 26. 19:34
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
köszöntem
végre valaki.és igaz.énis örülnék ha 1d-s 'akció sztorit' találnának már ki[/quote]
Hát de most nem? Itt istenítik azt az öt gyereket, miközben még ott se tartanak, mint Justin. 2-3 év, és sehol se lesznek, mg Justin már mióta itt van?
Am meg itt van pl a Jonas. Feloszlottak 3 évre, most megint összeálltak, és napokig trend volt belőle. A rajongóik (köztük én is
7 éve) kitartottak mellettük. És szted ez az egydével így lenne? hát nem
szóval én csókoltatom a dájreksönt.
#belieber
Hát de most nem? Itt istenítik azt az öt gyereket, miközben még ott se tartanak, mint Justin. 2-3 év, és sehol se lesznek, mg Justin már mióta itt van?
Am meg itt van pl a Jonas. Feloszlottak 3 évre, most megint összeálltak, és napokig trend volt belőle. A rajongóik (köztük én is
#belieber
2012. november 26. 19:36
|
|
Jedward26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 113 Csatolások: 17 Azonosító: 176715 offline
|
summertündérke, vagy mi a fene... o.O
Directioner létemre, én is szívesen megnéznék egy videót, amelyben szétverik Harryiéket.
ne csak szegény Justinbabcsót bántsák...
Directioner létemre, én is szívesen megnéznék egy videót, amelyben szétverik Harryiéket.
2012. november 26. 19:37
Akármilyen cikk alatt olvasom a kommenteket csk a One Directiont szapulják or istenítik.Konyorgom,kapcsolódik a témához?NEM :3
Amúgy csóri Justin XD
Amúgy csóri Justin XD
2012. november 26. 19:39
Aaaaow!! Végre valami érdekes is van itt! Hajráááá!!!!!
2012. november 26. 19:41
|
|
Jedward26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 113 Csatolások: 17 Azonosító: 176715 offline
|
köszöntem végre valaki.és igaz.énis örülnék ha 1d-s 'akció sztorit' találnának már ki[/quote]
Am meg itt van pl a Jonas. Feloszlottak 3 évre, most megint összeálltak, és napokig trend volt belőle. A rajongóik (köztük én is 7 éve) kitartottak mellettük. És szted ez az egydével így lenne? hát nem
#belieber
Forrás: http://starity.hu/magazin/33458-kek-zoldre-vertek-justin-
azért ez... már hülyeség... bravo Jonas, bravo. de most nem ez a lényeg. dadadada: "Itt istenítik azt az öt gyereket, miközben még ott se tartanak, mint Justin. 2-3 év, és sehol se lesznek," ez nem igaz... már megbocsáss, Justin is tehetséges, de azért az 1D sincs a süllyesztőben, /pill. :$ köcce. ^^
Am meg itt van pl a Jonas. Feloszlottak 3 évre, most megint összeálltak, és napokig trend volt belőle. A rajongóik (köztük én is 7 éve) kitartottak mellettük. És szted ez az egydével így lenne? hát nem
#belieber
Forrás: http://starity.hu/magazin/33458-kek-zoldre-vertek-justin-
azért ez... már hülyeség... bravo Jonas, bravo. de most nem ez a lényeg. dadadada: "Itt istenítik azt az öt gyereket, miközben még ott se tartanak, mint Justin. 2-3 év, és sehol se lesznek," ez nem igaz... már megbocsáss, Justin is tehetséges, de azért az 1D sincs a süllyesztőben, /pill. :$ köcce. ^^
2012. november 26. 19:51
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Na oks, szívesen leállnék itt is vitatkozni, de nincs hangulatom hozzá. Te nem szereted Justin, én nem szeretem a Dájreksönt. Te Justint fikázod, én a Dájreksönt. Az, hogy hol vagy hogyan csesztetem őket, az én dolgom
nem kértem hogy szólj bele :3 nem most vannak a süllyesztöben..csak majd lesznek. Addig tolják őket, amíg látnak bennúk pénzt. Aztán most ott van az Emblem Three az X-factorban. Talán megnyerik, és hipphopp, Embelm Three jön, Dájreksön megy. ÉN hater létemre egykét számukat meghallgatom. De nem csak én mondom, hogy nem lesznek sokáig ott, ahol most vannak. Mentem^^ #BELIEBER (és igen, bravo Jonas bravo.)
2012. november 26. 19:56
Peter az új kedvencem...
Várjunk, nem, mégsem.
Stiwie. *-*
Várjunk, nem, mégsem.
Stiwie. *-*
2012. november 26. 20:01
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
hajráááá Bieber
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: