Idézet (justthetruth @ 2012.11.26. 20:08)
Beyla! Ha valaki, akkor Xtina beállt a tucatzenészek közé (ne érts félre, nem az csak a stílusa!). Bionic agyontorzított, pedig ha valakinek, akkor neki a hangját nem kéne. A lotus meg egy popalbum!!! Régebben változatosabb zenéket játszott. És igen, énis Britney zenéjén nőttem fel, és több ideje hallgatom őt, mint te. Hallgasd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=eUajWH2mAFU
Mélyebb a hangja, és ő arról nem tehet, hogy a hangtónusát megváltoztatják. Így eladható, mert a lemezkiadónak ő csak egy jól eladható termék. És az ember eleve tud mélyebben és magasabb skálán is énekelni... pláne egy énekes. És nem mondtam, hogy a circus nem jó album- egyik kedvencem én csak a kritikusok véleményét írtam le.

A Bionicot egyszer hallgattam meg, de az nem is tetszett. A Lotus pedig egy fantasztikus album lett fantasztikus dalokkal. De kezdjük az elején: Xtina popelőadó, akkor miért ne lehetne popalbuma? Csak én nem értem ezt a logikát?

Ha valaki popot játszik, akkor igen is egy könnyed pop albumot adjon ki a mancsai közül, mert azért hallgatom őt. Ha diszkót akarok, akkor előveszem dídzsé julcsa és pistike albumát és azt hallgatom. Tényleg? Hány éves vagy? Alig találkozok errefelé tőlem idősebbekkel.

Mert ne haragudj, ha Britney régi zenéjén nőttél volna fel, akkor tudnád, hogy amit most mível napjainkban, az nem ő, hanem a menedzsmentjei által rángatott marionett bábú. Öhh... ha már a hangtónusát megváltoztatják, akkor az egész hangja kamu. De hát idősebb vagy nálam, biztosan tanultál fizikát, tudod hanghullámokat, hangterjedéseket, akkor nincs is mit magyaráznom neked.

Butus meg ne legyél: nem hiába van az, hogy van alt és szoprán. Alt hang Shakira, míg Britney inkább szoprán. Azért érezzük már a különbséget. Egy fiúnak mondhatod, hogy énekelje ki a magas cét, nem fogja tudni, mert mély hangja van. Britney hangja nem mély - legalábbis a 12 éves tapasztalatom ezt súgja - , hanem sokkal inkább magasabb, lágy és vékony. Ezért is veszne el Xtina mellett, mert az imént említett hölgy hangja mélyebb és sokkal erősebb.