Starity

Ízelítőt ad új klipjéből Britney Spears

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 26. 19:54 #41
justthetruth
justthetruth
visszatérő vendég

StátuszThe One and Only Miss Britney Spears
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 319
Csatolások: 0
Azonosító: 185410
Idézet

egyébként meg ebből a pár másodpercből kiderül, hogy nem ez lesz britney remekműve (bár nem is volt neki olyanja soha...) 

Az első felével egyetértek, a másik meg egy nagy hülyeség... Valahogy mások cikkeinél nem írsz ilyen rosszindulatú megjegyzéseket... Senki sem kényszerít, hogy olyan zenét meghallgass, amit nem szeretsz. Fel kéne nőni!!! tongue.gif
2012. november 26. 19:58 #42
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (justthetruth @ 2012.11.26. 19:44)
Nem értek veled egyet Beyla! A zenei alap technosított, de nincs eltorzítva Britney hangja... csak mélyebb hangon énekli. Énis Britney zenéjén nőttem fel, de tudok annyit, hogy az ember hangszínét sok minden befolyásolja... pl. dohányzás, szülés, évek múlása... Nem hinném azt sem, hogy Britney eladta magát, mert ő nem áll össze az aktuális kedvencekkel duettezni (pl. Sabit is ő akarta, bár a kutya sem tudta ki a csaj)... Csak próbál újat mutatni, mert a Circus albumát azért szólták le mert egy sima pop album volt!

Kilenc éves korom óta hallgatom Britneyt, most vagyok huszonegy, hidd el, ízig-vérig ismerem a nőci hangját. Bárhol bármikor képes vagyok felismerni annak ellenére, hogy már nem vagyok olyan nagy rajongója, mint egykoron. Nos, vagy eddig volt minden egyes lemezénél és minden egyes dalánál eltorzítva, vagy most van. De, ha az első, akkor nagyon csalódtam, mert semmi keresnivalója nincsen a zeneiparban, pedig láttam már pár live videót, amiben nem playbackelt és ne haragudj, de ehhez a "hanghoz" köze sem volt, akármennyire is volt hamis. Hallgasd meg Britney számait, és figyeld meg a hangszínt! Összehasonlíthatatlan a kettő egymással. Britney hangja sokkal vékonyabb és lágyabb, ez meg... szavakat nem tudnék rá mondani, annyira gáz. Egyébként a legutóbbi albumán sem ilyen hangja. Ott van az I wanna go vagy a Criminal. Britney nálam azzal ásta el magát, hogy "próbál újat mutatni". A fenéket, elk*rvult a médiának, erről szól az egész. El akarja magát adni és a zenéjét. Xtinának azért nem megy ez, mert ő nem állt be a birkasorba és nem divatzenét játszik. Akárki akármit mond a Circus egy k*rva jó album lett, az In the zone mellett Britney egyik legjobb munkája, imádom! De ez a legutolsó szörnyű: tele van divatzenével és tiszta diszkósított sz*r az egész. Britney nem trance és dance előadó, hanem pop, ezért sem értem a stílusváltás okát.
2012. november 26. 20:02 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (justthetruth @ 2012.11.26. 19:54)
Az első felével egyetértek, a másik meg egy nagy hülyeség... Valahogy mások cikkeinél nem írsz ilyen rosszindulatú megjegyzéseket... Senki sem kényszerít, hogy olyan zenét meghallgass, amit nem szeretsz. Fel kéne nőni!!!  tongue.gif

megnyugtatlak, másokhoz is írtam már ilyeneket, ha nem durvábbakat. lehet, hogy te pont nem olvastad, vagy lehet h törölték, nem tom...
2012. november 26. 20:08 #44
justthetruth
justthetruth
visszatérő vendég

Beyla! Ha valaki, akkor Xtina beállt a tucatzenészek közé (ne érts félre, nem az csak a stílusa!). Bionic agyontorzított, pedig ha valakinek, akkor neki a hangját nem kéne. A lotus meg egy popalbum!!! Régebben változatosabb zenéket játszott. És igen, énis Britney zenéjén nőttem fel, és több ideje hallgatom őt, mint te. Hallgasd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=eUajWH2mAFU

Mélyebb a hangja, és ő arról nem tehet, hogy a hangtónusát megváltoztatják. Így eladható, mert a lemezkiadónak ő csak egy jól eladható termék. És az ember eleve tud mélyebben és magasabb skálán is énekelni... pláne egy énekes. És nem mondtam, hogy a circus nem jó album- egyik kedvencem én csak a kritikusok véleményét írtam le. smileeee.gif
2012. november 26. 20:08 #45
Hemma
Hemma
új tag
Hozzászólás: 33
Azonosító: 188403
ez nagyon durva!mikor meghallottam Britney hangját azt hittem nem is ő az,de szerintem megtudnám szeretni ezt a számot!várom az gész klipet és dalt smileeee.gif
2012. november 26. 20:09 #46
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Imádom Britney-t, de ez a szám nem fogott meg :-/
2012. november 26. 20:15 #47
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (justthetruth @ 2012.11.26. 20:08)
Beyla! Ha valaki, akkor Xtina beállt a tucatzenészek közé (ne érts félre, nem az csak a stílusa!). Bionic agyontorzított, pedig ha valakinek, akkor neki a hangját nem kéne. A lotus meg egy popalbum!!! Régebben változatosabb zenéket játszott. És igen, énis Britney zenéjén nőttem fel, és több ideje hallgatom őt, mint te. Hallgasd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=eUajWH2mAFU

Mélyebb a hangja, és ő arról nem tehet, hogy a hangtónusát megváltoztatják. Így eladható, mert a lemezkiadónak ő csak egy jól eladható termék. És az ember eleve tud mélyebben és magasabb skálán is énekelni... pláne egy énekes. És nem mondtam, hogy a circus nem jó album- egyik kedvencem én csak a kritikusok véleményét írtam le. smileeee.gif

A Bionicot egyszer hallgattam meg, de az nem is tetszett. A Lotus pedig egy fantasztikus album lett fantasztikus dalokkal. De kezdjük az elején: Xtina popelőadó, akkor miért ne lehetne popalbuma? Csak én nem értem ezt a logikát? blink.gif Ha valaki popot játszik, akkor igen is egy könnyed pop albumot adjon ki a mancsai közül, mert azért hallgatom őt. Ha diszkót akarok, akkor előveszem dídzsé julcsa és pistike albumát és azt hallgatom. Tényleg? Hány éves vagy? Alig találkozok errefelé tőlem idősebbekkel. ohmy.gif Mert ne haragudj, ha Britney régi zenéjén nőttél volna fel, akkor tudnád, hogy amit most mível napjainkban, az nem ő, hanem a menedzsmentjei által rángatott marionett bábú. Öhh... ha már a hangtónusát megváltoztatják, akkor az egész hangja kamu. De hát idősebb vagy nálam, biztosan tanultál fizikát, tudod hanghullámokat, hangterjedéseket, akkor nincs is mit magyaráznom neked. rolleyes.gif Butus meg ne legyél: nem hiába van az, hogy van alt és szoprán. Alt hang Shakira, míg Britney inkább szoprán. Azért érezzük már a különbséget. Egy fiúnak mondhatod, hogy énekelje ki a magas cét, nem fogja tudni, mert mély hangja van. Britney hangja nem mély - legalábbis a 12 éves tapasztalatom ezt súgja - , hanem sokkal inkább magasabb, lágy és vékony. Ezért is veszne el Xtina mellett, mert az imént említett hölgy hangja mélyebb és sokkal erősebb.
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Pöttömke, Glamster, MadHatter, Mia, Black Hearth2
2012. november 26. 20:20 #48
- törölt felhasználó -    
úristen...:S:|
2012. november 26. 20:29 #49
foolishdoll
foolishdoll

StátuszCelebvadászat,ready to go!! :D
Hozzászólás: 694
Azonosító: 128436
Britney! CSÚNYA A FÜLED!! CSÚNYA A FÜLED!!Sok év alatt úgy megnyúlt a füle a sok buzinagy súlyos fülbevalóktól,hogy az valami undorító!! Most már Dumbó is megirigyelné!! Peace biggrin.gifD
2012. november 26. 20:43 #50
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
hát ez érdekes :/
2012. november 26. 20:50 #51
- törölt felhasználó -    
na ezt már nagyon várom.
2012. november 26. 20:51 #52
- törölt felhasználó -    
hááát.........ez elég érdekes volt
2012. november 26. 20:55 #53
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Mi ez a hang? Jézusom. Mint egy férfinak. o.O Meg nem mondtam volna, hogy ez Britney, pedig hallottam a dalt. És akárki, akármit mond, Xtina SOHA nem volt úgy eltorzítva, hogy ne ismerjem fel a hangját.
2012. november 26. 20:56 #54
justthetruth
justthetruth
visszatérő vendég

Beyla nem bántásból...
Nekem nem tetszik a Lotus, mert...
1. Azt állították, hogy hasonló lesz, mint a stripped... ennél különbözöbb nem is lehet
2. Xtina mondta, nem szereti a pop-ot, mert nélkülőzi az igazi zenei mélységet...
és lám egy popalbum-ot csinál, ami az újjászületéséről szól.
Ez szembenáll a kijelentéseivel és a cselekedeteivel!

Amúgy én is azt írtam, amit te a menedzsmentről... csak más szavakkal
De az, hogy 13 évvel ezelőtt nem ilyen volt a hangja, az nem jelenti azt,
hogy kezdettől fogva manipulálták volna. Mint írtam: dohányzás, szülés, évek múlása smileeee.gif
2012. november 26. 20:58 #55
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Te szentséges jó isten. ohmy.gif Az előzetes alapján nem tűnik jónak. ohmy.gif Félreértés ne essék, én is totyogós korom óta ismerem, és szeretem Britney-t, Will.I.am is tehetséges, de csak a SAJÁT MŰFAJÁBAN. Együtt nem túl jók.. Látszik, hogy alapvetően két külön világ. Britney egy feltámadt főnixmadár, ha szabad így kifejeznem Magam, és vele szemben vannak elvárásaim.. ÉS EZT A BRITNEY-T ISMERIK MANAPSÁG... Sajnálatos :S
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Glamster, MadHatter, Beyla, Mia, Black Hearth2
2012. november 26. 21:04 #56
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
hát ez BORZASZTÓ! ohmy.gif nem tudom hogy vetemedhetett ilyenre, atya úr isten oo" kiégett a szemem
2012. november 26. 21:07 #57
Kitty_10
Kitty_10
új tag
Hozzászólás: 35
Azonosító: 189632
ez a hang!!!Britney stílust váltott?mickey egérről dhart vader-re? nem tudtam hogy ez a menő mostanában biggrin.gif
2012. november 26. 21:09 #58
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (Beyla @ 2012.11.26. 20:15)
A Bionicot egyszer hallgattam meg, de az nem is tetszett. A Lotus pedig egy fantasztikus album lett fantasztikus dalokkal. De kezdjük az elején: Xtina popelőadó, akkor miért ne lehetne popalbuma? Csak én nem értem ezt a logikát? blink.gif Ha valaki popot játszik, akkor igen is egy könnyed pop albumot adjon ki a mancsai közül, mert azért hallgatom őt. Ha diszkót akarok, akkor előveszem dídzsé julcsa és pistike albumát és azt hallgatom. Tényleg? Hány éves vagy? Alig találkozok errefelé tőlem idősebbekkel. ohmy.gif Mert ne haragudj, ha Britney régi zenéjén nőttél volna fel, akkor tudnád, hogy amit most mível napjainkban, az nem ő, hanem a menedzsmentjei által rángatott marionett bábú. Öhh... ha már a hangtónusát megváltoztatják, akkor az egész hangja kamu. De hát idősebb vagy nálam, biztosan tanultál fizikát, tudod hanghullámokat, hangterjedéseket, akkor nincs is mit magyaráznom neked. rolleyes.gif Butus meg ne legyél: nem hiába van az, hogy van alt és szoprán. Alt hang Shakira, míg Britney inkább szoprán. Azért érezzük már a különbséget. Egy fiúnak mondhatod, hogy énekelje ki a magas cét, nem fogja tudni, mert mély hangja van. Britney hangja nem mély - legalábbis a 12 éves tapasztalatom ezt súgja - , hanem sokkal inkább magasabb, lágy és vékony. Ezért is veszne el Xtina mellett, mert az imént említett hölgy hangja mélyebb és sokkal erősebb.

Épp ez az. Ha csak hallanám ezt az izét, akkor tuti nem jönnék rá, hogy ez Brit hangja. Valami káosz. Az olyan biztos, hogy nem az ő hangja, hogy a fejemet teszem rá. pardon.gif

Mellesleg itt valami nagy félreértés esett: ez egyáltalán NEM Britney dala, hanem ezé a Will.I.Am-é. Szóval ez dalnak nevezett valami egyáltalán nem Brit műve, ő csak közreműködött. (Ha netán ez az ő hangja lenne)

Én akármennyire kedvencemnek tartom Britneyt, attól még nem vagyok vele elfogult, és elismerem, hogy ez egyáltalán nem jó...
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Glamster, Beyla
2012. november 26. 21:19 #59
Invisible
Invisible
visszatérő vendég

StátuszDaryl fucking Dixon.
Hozzászólás: 121
Csatolások: 7
Azonosító: 190334
Hát, nekem egy kicsit furcsa, hogy már a videókliphez is előzetest adnak ki... ezenkívül ez a néhány másodperc szerintem nem valami jó. De talán a teljes szám majd jobb lesz.
2012. november 26. 21:26 #60
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Tyűűhaa smileeee.gif Tetszik nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz!!! smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok